Dacia Stepway. Crossover kaikilla mausteilla.

Dacia-Stepway-header

Dacia Stepway on iloinen vastalause tylsille, kalliille ja keskinkertaisille autoille. Sen tyyli, ajettavuus, varustelu ja maasturiluokan 207 mm maavara muuttavat käsityksesi siitä, mitä järkihintaiselta autolta saa vaatia. Moottorit ovat maailman huipulta, bensiini TCe 90 ja diesel dCi 90. Varustelu on täydellinen: ESC-ajovakaudenhallinta, ilmastointi, peruutustutka, vakionopeussäädin, nahkapäällysteinen ohjauspyörä, Media Nav -multimediajärjestelmä kosketusnäytöllä ja suomenkielisellä navigaattorilla sekä paljon muuta.

Dacia_banner-edition_2016

Sinussa on tyyliä. Niin on autossasikin.

Miksi valitsisit Stepwayn? Koska siinä on sekä tyyliä että luonnetta. Krominväriset kattokaiteet, helmalistat, 16 tuuman erikoisvanteet ja sumuvalot antavat sille jykevän ilmeen. Matkustamon 5 tilavaa istuinpaikkaa erikoisverhoiluineen ja 4 cm korotettu maavara tekevät matkastasi erilaisen: tässä autossa näet ja näyt.

Lisää korkeutta, enemmän luonnetta… Sinun ratkaisusi.

Dacia Stepwaysta on saatavana huippuvarusteltu Prestige-versio, jossa on mm. ilmastointi, nahkainen ohjauspyörä, peruutustutka, Media Nav -multimediajärjestelmä ja vakionopeudensäädin nopeudenrajoittimella.

Turvallinen, luotettava, taloudellinen. Dacia on ajatellut sinua.

Ajovakauden hallintajärjestelmä (ESC) ja hätäjarrutustehostimella (EBA) varustetut lukkiutumattomat ABS-jarrut auttavat sinua pitämään ajoneuvon jatkuvasti hallinnassasi. Etu- ja sivuturvatyynyt ovat vakiovarusteena kaikissa varustetasoissa. Takaistuimella on käytännöllinen turvaistuimien ISOFIX-kiinnitysjärjestelmä. Kun lapset matkustavat turvallisesti, sinä voit keskittyä ajamiseen. Dacia tarkoittaa taloudellisuutta… eikä pelkästään auton hinnan suhteen. Käyntiääneltään hiljainen dCi 90 -dieselmoottori ja uusi TCe 90 -bensiinimoottori ovat sekä suorituskykyisiä että polttoainetaloudellisia. Dacia Sanderoon voit luottaa. Tästä todisteena on 3 vuoden tai 100 000 km:n takuu*, takuuajan on voimassa myös 24h tiepalvelu.

* Takuun pituus määräytyy sen mukaan, kumpi rajoista täyttyy ensin.