Dacia SmartDrive Autovakuutus nyt vain 39 €/kk*

Dacia SmartDrive Autovakuutus on uudenlainen tapa hankkia autoon vakuutus, sillä auton ostaja ei itse ota vakuutusta vaan sopii, että auto liitetään maahantuojan vakuutuspalveluyhtiön ottamaan vakuutukseen. Tämä uudenlainen autovakuutuksen toteutustapa mahdollistaa sinulle autoilijana edulliset vakuutusmaksut ja kattavan vakuutusturvan, nykyisestä bonustilanteestasi riippumatta.

Dacia SmartDrive Autovakuutus sisältää liikennevakuutuksen ja laajan kaskon

Liikennevakuutus on lakisääteinen vakuutus kaikille liikenteessä käytettäville autoille. Vakuutuksesta korvataan vahingon sattuessa kaikki osapuolille sattuneet henkilövahingot ja mahdollisen syyttömän osapuolen omaisuudelle koituneet vahingot. Liikennevakuutus ei korvaa syyllisen osapuolen autoon tai omaisuuteen kohdistuneita vahinkoja.

Laaja kaskovakuutus on vapaaehtoinen vakuutus, jolla saa kattavan turvan kolari-, hirvivahinko-, ilkivalta-, palo- ja varkaustilanteissa. Laaja kasko sisältää myös seuraavat turvat; laajennettu uusarvolunastus sekä autopalvelu-, oikeusturva-, osamaksu- ja leasingvakuutukset. Dacia SmartDrive-asiakkaanamme saat lisäksi erityishinnat tuulilasin vauriokorjauksissa.

Tutustu vakuutusehtoihin tarkemmin osoitteessa SmartDrive.fi:

SmartDrive Autovakuutus

Tutustumistarjouksena ja Dacian 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden vakuutusmaksut hintaan 39 €/kk*

Ensimmäisen vuoden jälkeen Dacia SmartDrive Autovakuutuksen hinta määräytyy yksilöllisesti asiakkaan ja auton mukaan. Pystymme tarjoamaan kilpailukykyiset hinnat myös kuljettajille, jotka ovat jo saavuttaneet korkean bonustason.

Nyt lisäksi SmartDrive Maksuturva kaupan päälle

Tarjoamme nyt Dacia SmartDrive Autovakuutukseen lisäksi veloituksetta SmartDrive Maksuturvan, joka sisältää oikeuden 400 euron kuukausikorvaukseen esimerkiksi työttömyyden tai tapaturmaisen työkyvyttömyyden varalta**.

Korvauksensaaja voi käyttää korvauksen mihin itse haluaa, esimerkiksi auton osamaksu- tai leasingkuluihin, vakuutuksiin, polttoaineisiin tai muihin autoilun kuluihin.

Lue lisää Maksuturvasta

Näin hankit Dacia SmartDrive Autovakuutuksen

Saat Dacia SmartDriven autosi vakuutukseksi näin:

  • kysy vakuutusta autoliikkeestäsi tai
  • soita numeroon 020 799 7502 (ark. 9–16)***

Lisätietoja saat SmartDrive-asiakaspalvelusta.

SmartDriven asiakaspalvelu

Dacia SmartDrive on saatavilla seuraavilta jälleenmyyjiltä:

*Tarjous on voimassa toistaiseksi yksityishenkilöille uuden henkilöauton hankinnan yhteydessä ensimmäisen 12 kk ajan, jonka jälkeen vakuutus jatkuu asiakkaan kanssa sovitun yksilöllisen hinnan mukaan. Asiakas voi vaihtaa SmartDrive-sopimuksen eri vakuutusyhtiön toimittamaan muuhun vakuutukseen ilman rajoituksia. **Maksuturva-tarjous on voimassa toistaiseksi uuden henkilöauton hankinnan ja SmartDrive-vakuutuksen ottamisen yhteydessä yksityishenkilöille, jotka auton ostohetkellä ovat 18-60-vuotiaita.

***Puhelun hinta kiinteästä verkosta 8,21 senttiä/puh + 6,9 senttiä/min matkapuhelimesta 8,21 senttiä/puh + 14,9 senttiä/min.