Aito pakettiauto Dacia Dokker Van Hinta alkaen vain 18 699 €*

Dacia Dokker Van. Aito pakettiauto.

Dacia-Dokker-Van-header

Todellinen moniosaaja

Dacia Dokker Van on kevyt tavara-auto, joka on erityisen käytännöllinen jakelutyössä tai esimerkiksi rakennustarvikkeiden kuljetuksissa. Lastaustilan koko, ajo-ominaisuudet ja sisätilojen helppokulkuisuus sekä käytettävyys tekevät Dacia Dokker Vanista hyvän tavara-auton. Saat kaikkea hieman enemmän… esimerkiksi 3,3 m3¹ tavaratilaa 2,5 kuutioisen hinnalla. Dacia Dokkerin pienet polttoainekulut ovat ammattilaisen mieleen… eikä 95-hevosvoimainen 1.5 dCi -dieselmoottori jää kilpailijoista jälkeen ainakaan suorituskykynsä puolesta! Tekniset varusteet ja sisätilan suunnittelu takaavat, että Dacia Dokker Van kestää sekä katseet että kovan käytön työmaasta riippumatta. Dacian nimi velvoittaa: luotettavuus ja lujatekoisuus vakuuttavat! Dacian perinteiseen tapaan Dokker Van tarjoaa nerokasta käytännöllisyyttä ja laadukkuutta edulliseen hintaan. Dokker Vanissa on 3 vuoden / 100 000 km:n Dacia-takuu.

¹ Vakiovarustelulla. Dacia Easy Seat -varusteoptiossa tavaratilan koko voi olla jopa 3,9 m3.

Suuri, suurempi… oviaukko

Dokker Van on todellinen monikäyttöauto suurikokoisen lastaustilansa ja oviaukkojen muotoilun ansiosta. Kaikentyyppisen kuorman lastaus sujuu helposti, sillä Dokker Vanissa on joko yksi tai kaksi sivuliukuovea¹, joiden 703 mm:n lastausleveys on markkinoiden suurin tässä kokoluokassa. Takana on kaksi epäsymmetrisesti avautuvaa takaovea, joiden lastausaukon leveys on 1,08 m. Avoimet ovet ja avoimet tilat: helppokäyttöisyyttä jokaiseen työhön, jokaisena työpäivänä!

¹ Vasen sivuliukuovi lisävarusteena.

Suuret lastaustilat järkihintaan

Määrääkö lastaustilan koko ajoneuvosi hankinnan? Dacialla tämä on otettu huomioon: halusimme nähdä asiat vähän laajemmasta perspektiivistä, ja teimme Dokker Van -tavara-auton. Hyötykuorma 695 kg¹, hyötytilavuus 3,3 m3, kuljetettavan esineen korkeus jopa 1,27 m… Dokker Van täyttää vaativankin ammattilaisen toiveet. Tavaratilassa on 12 kuormansidontarengasta. Niiden avulla kulkevat myös herkästi särkyvät esineet turvallisesti ja tiukasti kiinnitettyinä. Lastaustila myös pysyy hyvässä kunnossa ja siistinä, sillä Dokker Vaniin on saatavana lujatekoinen tavaratilan vanerointi seiniin ja lattiaan. Dacia Dokker Van mukautuu moniin käyttötarkoituksiin. Väliseiniä on saatavana kahta eri tyyppiä: ikkunallinen kiinteä väliseinä ja avattava metallinen verkkoväliseinä (Dacia Easy Seat -istuimen kanssa). Sivuliukuovet ja takaovet on saatavana joko ikkunattomina tai ikkunallisina. Ominaisuuksia, joista on etua kaikissa töissä!

¹ TCe Ambiance-varustetasolla.

Muuntautuu moneen käyttötarkoitukseen

Voit lisätä Dokker Vanin kuljetuskapasiteettia monitoimisen Dacia Easy Seat -istuimen ansiosta. Muunneltava istuin voidaan myös poistaa ajoneuvosta kokonaan. Kun istuin on poistettu, lastauspituus kasvaa 1,9 metristä 3,11 metriin ja hyötytilavuus kasvaa 3,3 kuutiosta 3,9 kuutioon. Taittamalla selkänojan eteen istuimesta saadaan käytännöllinen pöytätaso. Monikäyttöautosta löytyy apu tilanteeseen kuin tilanteeseen!

Moderni ja tehokas

Ajamisen helppous ja käytännön mukavuus olivat etusijalla, kun Dokker Vanin teknistä varustelua kehitettiin. Dokker Vanissa on ajanmukaiset perusvarusteet: Dacia Plug & Radio, etusumuvalot ja ESC- ajovakauden hallintajärjestelmä. Ilmastointilaite takaa miellyttävän sisälämpötilan vuodenajasta riippumatta. Matkustusmukavuutta parantavat edelleen Dokker Van Navi Editionin Media Nav -multimediajärjestelmä ja kojelaudan keskelle asennettu suurikokoinen, halkaisijaltaan 7-tuumainen (18 cm) kosketusnäyttö. Käyttöominaisuuksiltaan intuitiivisessa laitteessa on radio ja Bluetooth® -liitäntä, jonka avulla voit soittaa handsfree-puheluja tai kuunnella musiikkia kannettavasta laitteesta langattomasti suoratoistona. GPS-navigointijärjestelmä opastaa sinua sekä 2D- että 3D-näkymässä (Birdview). Järjestelmään kuuluvat myös etupaneeliin integroitu USB- ja AUX-liitäntä sekä ohjauspyörässä olevat käyttökytkimet. Ohjaamossa on runsaasti käytännöllistä säilytystilaa: säilytyshylly tuulilasin yläpuolella* ja kojelaudan säilytyslokero, jossa on riittävästi tilaa kannettavalle tietokoneelle ja A4-kokoisille dokumenteille. Ovikoteloissa on tilaa isolle juomapullolle.

Lujatekoinen ja luotettava tavara-auto

Dacian perinteiden mukaisesti Dokker Van on lujatekoinen ja luotettava tavara-auto. Valmistusvaiheessa kaikille mekaanisille osille on tehty erittäin vaativan hyötyajoneuvospesifikaation mukaiset ja äärimmäisen tiukat testit. 1,9 miljoonan testikilometrin pohjalta kehitettiin kaiken tyyppisille teille ja kaikkiin ilmasto-olosuhteisiin sopivat jarrut ja pyöräntuenta. Renault-konsernin valmistamat moottorit ovat tunnettuja luotettavuudestaan. Voit luottaa Dokker Vaniin kaikissa olosuhteissa.

Dynaaminen ja taloudellinen… todellinen ammattilainen

Alhainen polttoaineenkulutus ja pienet CO2 -päästöarvot: Dokker Vanin kahden taloudellisen ja suorituskykyisen moottorimallin käyttökustannukset ovat edulliset. Dokker Vaniin on saatavana suorituskykyinen dieselmoottori, 95-hevosvoimainen 1.5 dCi, jonka polttoaineenkulutus on ainoastaan 5,2 l / 100 km¹. Toisena moottorivaihtoehtona on 115-hevosvoimainen 130 hv TCe-bensiinimoottori, jonka polttoaineenkulutus on 7,1 l / 100 km¹.

¹ Yhdistetty WLTP-kulutus.

* Hintoihin lisätään jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut.

Tutustu Dokker Van -omistajien kokemuksiin

Lue, millaisia kokemuksia Dokker Van -omistajat ovat jakaneet:

Tutustu Dokker Van-kokemuksiin ›

Navigointi ja multimediajärjestelmä kosketusnäytöllä

3,3 m3 kuormatila

Runsaasti kätevää säilytystilaa

Ilmastointi