Varhainen ostaja Dokker Vanin nappasi

Hups! Nyt on käynyt niin, että nopeimmat ovat napanneet kaikki Dokker Van -autot. Dacia Dokker Vanin tuotanto on päättynyt syksyllä 2020, eikä uutta korvaavaa mallia ole Dacialta tulossa. Mutta tiesitkö, että niin Dacia Lodgyn kuin Dacia Dusterinkin voi muuntaa ja rekisteröidä myös pakettiautoksi?

Lisäksi Dacia kuuluu Renault-ryhmään, joka on tuonut markkinoille uuden pakettiautomallin nimeltä Renault Express Van. Tämä malli on myynnisssä kaikilla niillä Dacia-jälleenmyyjillä, jotka myyvät myös Renault-malliston autoja. Myös valtuutetut huoltopisteet ovat molemmilla merkeillä samoja.

LUE LISÄÄ RENAULT EXPRESS -VANISTAJÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ DACIA/RENAULT-JÄLLEENMYYJÄLLE TÄSTÄ

Tutustu myös näihin pakettiautoiksikin soveltuviin Dacia-malleihin:

Dacia Duster

Toisen sukupolven Dacia Duster on oikea järkimaasturi: Siinä on reilusti maavaraa ja se on joka tavalla erittäin pätevä ja maastokykyinen nelivetoauto, daciamaisen uskomattomaan hintaan. Etuvetoisessa Dusterissa on aina bensiinimoottori, nelivetoisena mallistosta löytyy sekä bensiini- että dieselvaihtoehdot, molemmat turbolla varustettuna.

Dusterin voi halutessaan muuntaa ja rekisteröidä myös pakettiautoksi – Kysy lisää Dacia-jälleenmyyjältäsi.

LUE LISÄÄ DUSTERISTA JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ DACIA-JÄLLEENMYYJÄLLE

Dacia Lodgy

Dacia Lodgy- ja Lodgy Stepway -tila-autot ovat nimensä veroisia – Tilaa riittää kuin Dokker Vanissa konsanaan. Istuinpaikkoja autossa on jopa seitsemän, mutta jos et tarvitse niitä, kolmannen istuinrivin istuimet tai jommankumman niistä voi joko kaataa eteen tai jopa poistaa autosta kokonaan, jolloin tavaratilaa on suorastaan valtavasti. Tarvittaessa Lodgystä voi myös poistaa kahden taimmaisen rivin istuimet pysyvästi ja siten muuntaa ja rekisteröidä se pakettiautoksi. Lodgy on saatavilla etuvetoisena, joko bensiini- tai dieselmoottorilla varustettuna.

LUE LISÄÄ LODGYSTÄJÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ DACIA-JÄLLEENMYYJÄLLE