Uusia ratkaisuja korvaamaan Dokker Van 

Dacia Dokker Vanin tuotanto on päättynyt syksyllä 2020, eikä uutta korvaavaa mallia ole Dacialta tulossa. Mutta tiesitkö, että niin Dacia Joggerin kuin Dacia Dusterinkin voi muuntaa ja rekisteröidä myös pakettiautoksi?

Lisäksi Dacia kuuluu Renault-ryhmään, joka on tuonut markkinoille saman kokoluokan pakettiautomallin nimeltä Renault Express Van. Tämä malli on myynnissä kaikilla niillä Dacia-jälleenmyyjillä, jotka myyvät myös Renault-malliston autoja. Myös valtuutetut huoltopisteet ovat molemmilla merkeillä samoja.

LUE LISÄÄ RENAULT EXPRESS -VANISTAJÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ DACIA/RENAULT-JÄLLEENMYYJÄLLE TÄSTÄ

Tutustu myös näihin pakettiautoiksikin soveltuviin Dacia-malleihin:

Dacia Duster

Toisen sukupolven Dacia Duster on oikea järkimaasturi: Siinä on reilusti maavaraa ja se on joka tavalla erittäin pätevä ja maastokykyinen nelivetoauto, daciamaisen järkevään hintaan. Etuvetoisessa Dusterissa on aina bensiinimoottori, nelivetoisena mallistosta löytyy sekä bensiini- että dieselvaihtoehdot, molemmat turbolla varustettuna.

Dusterin voi halutessaan muuntaa ja rekisteröidä myös pakettiautoksi – Kysy lisää Dacia-jälleenmyyjältäsi.

LUE LISÄÄ DUSTERISTA JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ DACIA-JÄLLEENMYYJÄLLE

Dacia Jogger

Dacia Jogger on yhdistelmä farmaria, tila-autoa ja 20 cm maavaransa myötä myös katumaasturia. Istuinpaikkoja autossa on viisi tai jopa seitsemän, mutta jos et tarvitse niitä, toisen istuinrivin voi kaataa eteen ja kolmannen istuinrivin istuimet tai jommankumman niistä voi poistaa autosta kokonaan, jolloin tavaratilaa on suorastaan valtavasti. Tarvittaessa Joggerista voi myös poistaa kahden taimmaisen rivin istuimet pysyvästi ja siten muuntaa ja rekisteröidä se pakettiautoksi. Jogger on saatavilla etuvetoisena, bensiiniturbomoottorilla varustettuna.

LUE LISÄÄ JOGGERISTAJÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ DACIA-JÄLLEENMYYJÄLLE