Dacia-huoltoliikkeissä autosi on hyvissä käsissä 

Kiitos, kun olet valinnut autoksesi Dacian. Dacian omistajana kannattaa huollattaa auto valtuutetussa Dacia-merkkihuollossa. Näin varmistat laadukkaan työn, huolloissa käytetyt osat ovat Dacian vaatimuksia vastaavat ja autosi arvo säilyy. Tarjoamme Dacia-auton omistajalle asiantuntevaa palvelua. Voit käyttää autoasi kausi- ja määräaikaishuolloissa. Huolettomin tapa varmistaa autosi huollot on solmia Dacian huolenpitosopimus. Valtuutetun Dacia-huoltoliikkeen asiakkaana säästät aikaa, saat rahanarvoisia etuja kattavien kampanjoidemme ansiosta ja koulutetut mekaanikkomme hoitavat autosi kuntoon.

Huoltojen säännöllisyys takaa Dacia-autosi turvallisuuden ja ajomukavuuden. Auton iästä riippumatta kannattaa se huoltaa ja korjauttaa valtuutetussa Dacia-merkkihuollossa. Autosi huolto tarvitsee osaamista ja Dacia-huoltoliike pystyy vastaamaan sinun ja autosi tarpeisiin niin huolto-, kolari- kuin varaosatilanteissa. Dacia-huollolla on viimeisimmät tarvittavat työkalut autostasi huolehtimiseen.

Valtuutetuissa Dacia-huoltoliikkeissä merkkikoulutetut mekaanikkomme käyttävät alkuperäisiä Dacia-varaosia huoltoihin ja korjauksiin. Sekä Dacia-varaosilla että työllä on 12 kuukauden takuu.

Miksi valitset valtuutetun Dacia-merkkihuollon?

  • Merkkihuollot on hinnoiteltu kilpailukykyisesti. Tarkista hinta huollostasi!
  • Autosi takuu ja jälleenmyyntiarvo säilyvät. Saat työlle ja varaosille 12 kuukauden takuun.
  • Dacian koulutetut mekaanikot tuntevat autosi, osaavat asiansa ja voit luottaa palvelun laatuun. Mekaanikoilla on uusin tieto tehtaan tuoreimmista ohjeistuksista ja päivityksistä.
  • Merkkihuollolla on käytettävissään aina uusimmat Dacian testilaitteistot sekä merkki- ja mallikohtaiset työkalut.
  • Huoltomme käyttävät alkuperäisiä Dacia-varaosia tai Dacian hyväksymiä varaosia, jotka täyttävät laatuvaatimuksemme.
  • Koritarkastus tehdään autoosi osana määräaikaishuoltoa.
  • Minun.Dacia-palvelukanava on käytössäsi. Rekisteröidyttyäsi palvelukanavalle saat huoltotarjouksia, voit jättää varauspyynnön suoraan haluamaasi merkkihuoltoon sekä saat tuoreimmat Dacia-uutiset, tapahtumakutsuja ja muita etuja.

Dacia tekee myös laaduntarkkailua käytössä oleviin autoihin. Tuodessasi autosi merkkihuoltoon tarkistamme samalla, onko autoosi avoimia tehdaskampanjoita. Tarvittavia tehdaskampanjoihin liittyviä korjaustoimenpiteitä voi tehdä vain valtuutettu merkkihuolto ja ne ovat aina sinulle asiakkaana maksuttomia.

Toivotamme sinut ja Dacia-autosi lämpimästi tervetulleiksi valtuutettuun Dacia-merkkihuoltoon. Me tunnemme autosi.

Dacia-autosi huolto-ohjelma
Dacian huolto-ohjelma on autokohtainen. Jos autostasi puuttuu A4-kokoinen huolto-ohjelma, pyydä tämä tuloste jälleenmyyjältäsi rekisteri- tai valmistenumerolla. Dacialla ei ole sähköistä huoltokirjaa. Käyttöohjekirjan lopusta löytyy paikat huoltomerkinnöille ja huollon suorittaneen liikkeen leimoille.

OTA YHTEYS HUOLTOON TÄSTÄ ›

 

Rengaspaineiden valvontajärjestelmä – turvanasi tien päällä

Rengaspaineet on hyvä tarkistaa kuukausittain, mutta harva kuljettaja tekee niin. Liian alhainen rengaspaine on turvallisuusriski ja ajoneuvo kuluttaa myös enemmän polttoainetta. Dacia on tehnyt rengaspaineiden seuraamisesta helpompaa ja ajamisen siten turvallisemmaksi. Dacian rengaspaineiden valvontajärjestelmä kertoo keltaisella merkkivalolla mittaristossa, jos rengaspaine on alhainen. Autosi siis tarkkailee rengaspaineita puolestasi. Dacian rengaspaineiden valvontajärjestelmä (Tyre Pressure Monitoring System) helpottaa kuljettajan auton käyttöä ja lisää turvallisuutta sekä polttoainetaloudellisuutta. Pyörien vaihdon yhteydessä tarkistamme aina rengaspaineet sekä ajoneuvosi renkaiden kunnon.

Rengaspaineiden valvontajärjestelmän uudelleenalustus

Mikäli ajoneuvosi rengaspaineiden ohjearvon uudelleenalustus täytyy tehdä esimerkiksi pyörien vaihdon jälkeen, katso:
mallikohtainen ohje ajoneuvosi käyttöoppaasta osiosta 2, rengaspaineiden valvontajärjestelmä tai lataa ajoneuvosi käyttöopas.

Minun.Dacia-palvelukanava

Ajanvarauksen löydät palvelukanavaltamme

VARAA AIKA HUOLTOON

Merkkihuoltosi yhteystiedot

Voit varata ajan myös puhelimitse tai verkosta suoraan huoltopisteestä

DACIA-HUOLTOLIIKKEET

Dacia Optimal-vuosihuolto

Huollettu auto takaa turvalliset ajokilometrit. Optimal-vuosihuolto on laadukas ja hinnaltaan vertailukelpoinen merkkihuolto 4-vuotiaille ja vanhemmille Dacia-henkilöautoille.

LUE LISÄÄ

Huollon tarjoukset nyt

Tutustu ajankohtaisiin Dacian huollon tarjouksiin. Voit lunastaa tarjoukset Dacia-merkkihuollossa niiden voimassaoloaikana.

KATSO TARJOUKSET

Dacia-käyttöoppaat

Tältä sivulta voit ladata itsellesi tämänhetkisten Dacia-mallien käyttöopaskirjat.

TUTUSTU KÄYTTÖOPPAISIIN

Huolenpitosopimukset

Ennakoi autosi huoltokustannukset kuukausittain. Huolenpitosopimuksen avulla myös autosi arvo säilyy.

LUE LISÄÄ

Dacia-huoltoliikkeet

Täältä löydät kaikki Dacia-huoltoliikkeet ja jälleenmyyjät. Ota yhteyttä varataksesi huolto tai pyytääksesi tarjousta!

KATSO LÄHIMMÄT HUOLTOLIIKKEET