SUOJAA DUSTERISI NÄILLÄ

Duster on mainio menijä myös maastossa, mutta vaativammassa käytössä oleva auto kannattaa tietysti suojata tarkoituksenmukaisin varustein. Katso valikoima tästä ja valitse Dusteriisi tarpeelliset suojausvarusteet.

TAVARATILAN

KAUKALOMATTO JA KYNNYSSUOJA

Kaukalomatto istuu Dusteriin täydellisesti ja suojaa tavaratilan verhoilua likaantumiselta. Räätälöidyn kynnyssuojan avulla voit suojata myös Dusterisi takapuskurin naarmuuntumiselta.

Monikäyttöinen

Easyflex-matto

EasyFlex-matto kiinnittyy Dusterin tavaratilan sivuihin tarroilla, jolloin se suojaa paitsi tavaratilan pohjan myös sen reunat. Maton etureunan voi kääntää suojaamaan lastauskynnystä esimerkiksi kuormaamisen ajaksi ja maton takareuna puolestaan suojaa takaistuinten selkänojien takaosat - Myös silloin, kun istuin kaadetaan alas.

Alustan

suojaus

Jos liikut vaativassa maastossa, muista suojata myös Dusterisi moottori, vaihteisto ja polttoainetankki. Alustansuojaosat ovat kaikki saatavilla erikseen.

Moottorin ja etupuskurin

alumiininen suoja

Suojaa moottoria ja jäähdytintä ulkopuolelta tulevilta iskuilta.

istuinsuojat

etu- ja takapenkeille

Suojaa penkit juuri Dusteriin sopivilla istuinsuojilla. Helppo asennus ja hyvä istuvuus.

tyylikkäät

tekstiilimatot

Tekstiilimattojen avulla autosi jalkatilat on helppo pitää puhtaana. Kuljettajan maton kiinnityksen ansiosta matto pysyy turvallisesti paikallaan. Tekstiilimatot ovat näyttävä ja miellyttävä vaihtoehto kumimatoille.

KULJETA KAIKKI TARPEELLINEN

Dusterin jarrullinen vetomassa on 1 500 kiloa, joten Dusterilla vedät kätevästi kärryä, venetraileria tai vaikkapa yhden hevosen kuljetusvaunua. Myös muut harrastusvälineet, kuten polkupyörät tai sukset, saat kulkemaan mukana helposti, kun varustelet Dusterisi näillä varusteilla. Jos tarvitset vielä enemmän kuljetuskapasiteettia, huomaa, että Dusterin voi halutessaan muuntaa pakettiautoksi.

KIINTEÄ TAI IRROTETTAVA

VETOKOUKKU

Dusteriin voit tarpeidesi mukaan valita joko kiinteän tai irrotettavan vetokoukun.

VETOKOUKKUUN kiinnitettävä

polkupyörä-
teline

Dusterin polkupyörätelineen avulla kuljetat kätevästi useampaakin polkupyörää, kun lähdet tien päälle. Polkupyöräteline kiinnitetään Dusterin vetokoukkuun helposti ilman erillisiä työkaluja. Vaihtoehtoina kahden tai kolmen pyörän teline.

TAAKKATELINEET ja

KULJETUS-
LAATIKKO

Dusterin alumiiniset taakkatelineet on helppo kiinnittää kattokaiteisiin ja niihin voit puolestaan kiinnittää esimerkiksi suksiboksin.

TEE DUSTERISTA

pakettiauto

Duster taipuu myös Suomen edullisimmaksi nelivetoiseksi pakettiautoksi: Voit siis ostaa Dusterisi myös ilman takaistuimia, tavara-autosarjalla varustettuna.

tavaraverkko

selkänojaan

Verkon avulla saat organisoitua tavaratilan ja pidettyä pienemmät esineet paikallaan. Saat tavaratilan koko tilan helpommin käyttöösi.

tavaraverkko

lattialle

Verkon avulla saat pidettyä kuljetettavat tavarat paikallaan.

turvallinen

tavarakalteri

Laadukas koirakalteri pitää lemmikit ja muun kuorman pois matkustamosta myös kolaritilanteessa. Alkuperäisvalmisteinen kalteri sopii täydellisesti Dusteriisi.

VIELÄ LISÄÄ KÄYTÄNNÖLLISYYTTÄ

Kuten Dacialla aina, myös Dusterin suunnittelussa on panostettu käytännöllisyyteen. Vakiona olevien varusteiden lisäksi voit varustella Dusterisi vieläkin käytännöllisemmäksi – katso valikoima alta. Huomaa, että osa näistä varusteista on saatavilla ainoastaan tehdasasenteisina.

Kätevä

älyavainkortti

Älyavainkortin ansiosta sinun ei tarvitse ottaa avainta taskusta tai laukusta lainkaan, vaan ovien lukitus aukeaa, kun lähestyt autoa avainkortti mukanasi ja lukittuu, kun poistut auton läheltä. Moottori käynnistyy helposti painikkeesta.

    Huom. Älyavain on saatavilla vain tehdaslisävarusteena (Journey-varustetasolla).

Maastoajoa helpottava

Multi View -kamera

Multi View -kamera näyttää Dusterin kosketusnäytöllä näkymät auton edestä, takaa sekä molemmilta sivuilta, mikä helpottaa niin maastoajoa kuin pysäköintiäkin. Näkymää voi vaihtaa helposti painiketta painamalla.

    Huom. Multi View -kamera on saatavilla vain tehdaslisävarusteena Journey-varustetasoon.

pysäköintitutkat

eteen ja taakse

Äänimerkki tihenee lähestyttäessä kohdetta ja näin helpottaa pysäköintiä etenkin pieniin väleihin. Saatavilla eteen ja taakse erikseen.

Tyylikäs

Haineväantenni

Tyylikäs haineväantenni on saatavilla mustana. Haineväantenni on myös käytännöllinen, sillä sitä ei tarvitse irrottaa, kun ajaa autopesuun.

Älypuhelimen

induktiolaturi

100 % helppoa ja kätevää! Kiinnitä induktiolaturi tuuletusritilään, kytke USB-piuha ja aseta sen jälkeen älypuhelin telineeseen, jossa se latautuu langattomasti.

säilytystilallinen

keskikyynärnoja

Kätevä käsinoja kotelolla keskikonsoliin on mainio lisävaruste autoosi. Saat pidettyä kätesi mukavassa asennossa koko ajomatkan ajan. Vakiona Journey-varustetasossa.

VIIMEISTELE DUSTERISI MIELUISAKSI

Haluatko tehdä Dusteristasi vieläkin ilmeikkäämmän? Katso alla olevat lisävarustepoiminnat loppusilauksen tekemiseen.

Valaistut

kynnyslistat

Kynnyslistat suojaavat kynnyksiä pieniltä naarmuilta ja kolhuilta tyylikkäästi. Ovia avattaessa syttyvä valkoinen valo valaisee kynnykset ja korostaa samalla Dusterin modernia ilmettä. Myydään pareittain etuoviin.

Kromiputket

eteen, taakse tai sivulle

Kromiputket tuovat lisää maastohenkistä ulkonäköä Dusteriin. Voit hankkia putket eteen, taakse ja sivuille erikseen tai tilata koko paketin.

käytännölliset

astinlaudat

Käytännölliset astinlaudat tuovat Dusterille ilmettä ja helpottavat kulkua autoon sekä ylettymistä katolle esimerkiksi taakkatelineitä kiinnitettäessä. Kuvan astinlautojen ohella saatavilla on myös toisenlaiset Offroad-astinlaudat.

Ovien ja pyöränkaarien

suojat

Etenkin jos ajelet maastossa, Dusterin maalipintaa on hyvä suojata kolhuilta mustilla ovien ja pyöränkaarien suojalistoilla.

krominen

lisävaloteline

Lisävaloteline mahdollistaa erilaisten lisävalojen asennuksen ja luo Dusteriisi erottuvan ulkonäön. Ei autoihin, joissa etukamera/-tutkat

Roiskeläpät

eteen ja taakse

Roiskeläpät, jotka sulautuvat huomaamattomasti auton linjoihin, sekä suojaa tehokkaasti auton kylkiä roiskeilta ja vähentää samalla auton nostamaa vesisumua.

ilmanohjaimet

etu- ja takaoviin

Ilmanohjaimet mahdollistavat matkustamon ilman raikastamisen säällä kuin säällä ilman avoimien ikkunoiden aiheuttamaa epämiellyttävää ääntä. Voit myös pysäköidessä tarvittaessa jättää ikkunat raolleen vaikka pienellä sateellakin.

tavaratilan

järjestelijä

Pidä etenkin pienemmät helposti liikkuvat tavarat kätevästi paikoillaan.

vaateripustin

niskatukeen

Vaateripustimen avulla kuljetat työ- tai juhlavaatteet siisteinä perille. Perille päästyäsi pikkutakkisi on moitteettomassa kunnossa. Kiinnitetään etuistuimen niskatukeen.

aurinkosuojat

ikkunoihin

Suojaa kyytiläiset auringon lämmöltä. Juuri Dusteriin suunnitellut aurinkosuojat ovat helppo asentaa ja sopivat ikkunan muotoihin täydellisesti. Aurinkosuojat saatavilla sivuikkunoihin ja takasivuikkunoihin sekä takalasiin. 

mukitelineen

säilytysjärjestelmä

Järjestele ohjaamon pienet tavarat pysymään siististi paikallaan.