SUOJAA DUSTERISI NÄILLÄ

Duster on mainio menijä myös maastossa, mutta vaativammassa käytössä oleva auto kannattaa tietysti suojata tarkoituksenmukaisin varustein. Katso valikoima tästä ja valitse Dusteriisi tarpeelliset suojausvarusteet.

TAVARATILAN

KAUKALOMATTO JA KYNNYSSUOJA

Kaukalomatto istuu Dusteriin täydellisesti ja suojaa tavaratilan verhoilua likaantumiselta. Räätälöidyn kynnyssuojan avulla voit suojata myös Dusterisi takapuskurin naarmuuntumiselta.

Monikäyttöinen

Easyflex-matto

EasyFlex-matto kiinnittyy Dusterin tavaratilan sivuihin tarroilla, jolloin se suojaa paitsi tavaratilan pohjan myös sen reunat. Maton etureunan voi kääntää suojaamaan lastauskynnystä esimerkiksi kuormaamisen ajaksi ja maton takareuna puolestaan suojaa takaistuinten selkänojien takaosat - Myös silloin, kun istuin kaadetaan alas.

Alustan

suojaus

Jos liikut vaativassa maastossa, muista suojata myös Dusterisi moottori, vaihteisto ja polttoainetankki. Alustansuojaosat ovat kaikki saatavilla erikseen.

KULJETA KAIKKI TARPEELLINEN

Dusterin jarrullinen vetomassa on 1 500 kiloa, joten Dusterilla vedät kätevästi kärryä, venetraileria tai vaikkapa yhden hevosen kuljetusvaunua. Myös muut harrastusvälineet, kuten polkupyörät tai sukset, saat kulkemaan mukana helposti, kun varustelet Dusterisi näillä varusteilla. Jos tarvitset vielä enemmän kuljetuskapasiteettia, huomaa, että Dusterin voi halutessaan muuntaa pakettiautoksi.

KIINTEÄ TAI IRROTETTAVA

VETOKOUKKU

Dusteriin voit tarpeidesi mukaan valita joko kiinteän tai irrotettavan vetokoukun.

VETOKOUKKUUN kiinnitettävä

polkupyörä-
teline

Dusterin polkupyörätelineen avulla kuljetat kätevästi useampaakin polkupyörää, kun lähdet tien päälle. Polkupyöräteline kiinnitetään Dusterin vetokoukkuun helposti ilman erillisiä työkaluja. Vaihtoehtoina kahden tai kolmen pyörän teline.

TAAKKATELINEET ja

KULJETUS-
LAATIKKO

Dusterin alumiiniset taakkatelineet on helppo kiinnittää kattokaiteisiin ja niihin voit puolestaan kiinnittää esimerkiksi suksiboksin.

TEE DUSTERISTA

pakettiauto

Duster taipuu myös Suomen edullisimmaksi nelivetoiseksi pakettiautoksi: Voit siis ostaa Dusterisi myös ilman takaistuimia, tavara-autosarjalla varustettuna.

VIELÄ LISÄÄ KÄYTÄNNÖLLISYYTTÄ

Kuten Dacialla aina, myös Dusterin suunnittelussa on panostettu käytännöllisyyteen. Vakiona olevien varusteiden lisäksi voit varustella Dusterisi vieläkin käytännöllisemmäksi – Katso valikoima alta. Huomaa, että osa näistä varusteista on saatavilla ainoastaan tehdasasenteisina.

Kätevä

älyavainkortti

Älyavainkortin ansiosta sinun ei tarvitse ottaa avainta taskusta tai laukusta lainkaan, vaan ovien lukitus aukeaa, kun lähestyt autoa avainkortti mukanasi ja lukittuu, kun poistut auton läheltä. Moottori käynnistyy helposti painikkeesta.

    Huom. Älyavain on saatavilla vain tehdaslisävarusteena (Prestige-varustetasolla).

Maastoajoa helpottava

Multi View -kamera

Multi View -kamera näyttää Dusterin kosketusnäytöllä näkymät auton edestä, takaa sekä molemmilta sivuilta, mikä helpottaa niin maastoajoa kuin pysäköintiäkin. Näkymää voi vaihtaa helposti painiketta painamalla.

    Huom. Multi View -kamera on saatavilla vain tehdaslisävarusteena (Prestige-varustetasolla).

Tyylikäs

Haineväantenni

Tyylikäs haineväantenni on saatavilla mustana. Haineväantenni on myös käytännöllinen, sillä sitä ei tarvitse irrottaa, kun ajaa autopesuun.

Älypuhelimen

induktiolaturi

100 % helppoa ja kätevää! Kiinnitä induktiolaturi tuuletusritilään, kytke USB-piuha ja aseta sen jälkeen älypuhelin telineeseen, jossa se latautuu langattomasti.

VIIMEISTELE DUSTERISI MIELUISAKSI

Haluatko tehdä Dusteristasi vieläkin ilmeikkäämmän? Katso alla olevat lisävarustepoiminnat loppusilauksen tekemiseen.

Valaistut

kynnyslistat

Kynnyslistat suojaavat kynnyksiä pieniltä naarmuilta ja kolhuilta tyylikkäästi. Ovia avattaessa syttyvä valkoinen valo valaisee kynnykset ja korostaa samalla Dusterin modernia ilmettä.

Kromiputket

eteen, taakse tai sivulle

Kromiputket tuovat lisää maastohenkistä ulkonäköä Dusteriin. Voit hankkia putket eteen, taakse ja sivuille erikseen tai tilata koko paketin.

käytännölliset

astinlaudat

Käytännölliset astinlaudat tuovat Dusterille ilmettä ja helpottavat kulkua autoon sekä ylettymistä katolle esimerkiksi taakkatelineitä kiinnitettäessä. Kuvan astinlautojen ohella saatavilla on myös toisenlaiset Offroad-astinlaudat.

Ovien ja

pyöränkaarien suojat

Etenkin jos ajelet maastossa, Dusterin maalipintaa on hyvä suojata kolhuilta mustilla ovien ja pyöränkaarien suojalistoilla.