LISÄVARUSTELE JOGGERISI
VIELÄKIN EHOMMAKSI

Joggerissa on vakiona reilusti varusteita ja sen lisäksi tarjolla on kattava valikoima kaikenlaista, niin auton suojaamista kuin kuljetustarpeitasikin ajatellen.

Alla esiteltyjen lisävarusteiden hinnat löydät Joggerin hinnastosta ja tilauksen voit tietenkin tehdä lähimmällä Dacia-jälleenmyyjällä.

SUOJAUSKULJETUSMUKAVUUS 
AJANKOHTAISET LISÄVARUSTE-EDUT TUTUSTU JOGGERIN HINNASTOON

 

SUOJAA
JOGGERISI NÄILLÄ

Joggerin sisätilat kannattaa suojata tarkoituksenmukaisin varustein. Katso valikoima tästä ja valitse Joggeriisi tarpeelliset suojausvarusteet.

TAVARATILAN

KAUKALOMATTO

Kaukalomatto istuu täydellisesti ja suojaa tavaratilan verhoilua likaantumiselta. Vakiona Extreme-varustetasolla.

Tavaratilan

Kaukalomatto 7-paikkaiseen

Kaukalomatto istuu täydellisesti ja suojaa tavaratilan verhoilua likaantumiselta. Vakiona Extreme-varustetasolla.

Monikäyttöinen

Easyflex-matto

EasyFlex-matto kiinnittyy Joggerin tavaratilan sivuihin tarroilla, jolloin se suojaa paitsi tavaratilan pohjan myös sen reunat. Maton etureunan voi kääntää suojaamaan lastauskynnystä esimerkiksi kuormaamisen ajaksi ja maton takareuna puolestaan suojaa takaistuinten selkänojien takaosat - Myös silloin, kun istuin kaadetaan alas. Saatavilla vain 5-paikkaiseen versioon.

Helppohoitoinen

Takapenkin suoja eläimelle

Helppokäyttöisellä suojalla saat pidettyä takapenkin puhtaana kuraisemmankin ulkoilun jälkeen.

Suojaavat

Kumimatot

Alkuperäiset kumimatot sopivat jalkatilaan ja suojaavat näin autosi sisäpintoja mm. vedeltä, kuralta ja lumelta.

Tyylikkäät

Kangasmatot

Tekstiilimattojen avulla autosi jalkatilat on helppo pitää puhtaana. Kuljettajan maton kiinnityksen ansiosta matto pysyy turvallisesti paikallaan.

KULJETA KAIKKI TARPEELLINEN

Harrastusvälineet, kuten polkupyörät tai sukset, saat kulkemaan mukana helposti, kun varustelet Joggerisi näillä varusteilla. Vetokoukun avulla voit vetää esimerkiksi peräkärryä tai venetraileria.

Kiinteä tai irrotettava

Vetokoukku

Voit tarpeidesi mukaan valita kiinteän tai irrotettavan vetokoukun.

Vetokoukkuun kiinnitettävä

Polkupyöräteline

Joggerin polkupyörätelineellä kuljetat kätevästi kaksi polkupyörää. Telineessä on takavalot ja kiinnityspaikka rekisterikilvelle. Näin saat turvallisen ja laillisen kuljetuksen polkupyörällesi.

Kattokaiteisiin kiinnitettävät

Taakkatelineet

Kattokaiteisiin kiinnitettävät taakkatelineet lisäävät Joggerisi kuljetuskapasiteettia. Katolla voit helposti kuljettaa harrastus- tai työvälineet mukaasi minne menetkin.

Taakkatelineeseen kiinnitettävä

Pyöräteline

Kuljeta kätevästi pyöräsi taakkatelineisiin kiinnitettävällä telineellä nopea ja näppärä kiinnitysmekanismi enintään 20 kiloa painaville polkupyörille. Essential-varustetasoon myydään taakkatelineet erikseen.

Katolle

Kuljetuslaatikko

Kuljetuslaatikolla autoon saadaan lisää kuormaustilaa. Se kiinnitetään taakkatelineeseen. Essential-varustetasoon myydään taakkatelineet erikseen (Expression ja Extreme -varustetasoilla on vakiona taakkatelineiksi käännettävät monitoimikattokaiteet).

VIELÄ LISÄÄ KÄYTÄNNÖLLISYYTTÄ

Kuten Dacialla aina, myös Joggerin suunnittelussa on panostettu käytännöllisyyteen. Vakiona olevien varusteiden lisäksi voit varustella Joggerisi vieläkin käytännöllisemmäksi – Katso valikoima alta.

Tyylikäs

Haineväantenni

Tyylikäs haineväantenni on saatavilla mustana. Haineväantenni on myös käytännöllinen, sillä sitä ei tarvitse irrottaa, kun ajaa autopesuun. Essential- ja Expression-varustetason autoon (Haineväantenni on vakiona Extreme-varustetasolla).

Pysäköintiä helpottavat

Pysäköintitutkat eteen ja taakse

Pysäköintitutkat helpottavat Joggerisi pysäköimistä ruutuun. Äänimerkki varoittaa, kun lähestyt estettä ja näin avustaa pysäköinnissä. Saatavilla jälkiasenteisina Essential- varustetason autoon (Expression- ja Extreme-varustetasoilla tutkat sisältyvät vakiovarusteluun).

Älypuhelimen

Induktiolaturi

Aseta puhelin keskikonsolin lokeroon ja puhelimen lataus käynnistyy automaattisesti. Tämän helpommaksi ei puhelimen lataus muutu. Vaatii yhteensopivan matkapuhelimen.

kevennä matkaasi

keskikyynärnojalla

Jo valmiiksi toimivaan Joggerin sisustaan saat vielä lisäyksenä penkkien väliin asennettavan keskikyynärnojan. Saatavilla Essential-varustetasolla (Expression ja Extreme -varustetasoilla keskikyynärnoja sisältyy vakiovarusteluun).