LISÄVARUSTELE JOGGERISI
VIELÄKIN EHOMMAKSI

Joggerissa on vakiona reilusti varusteita ja sen lisäksi tarjolla on kattava valikoima kaikenlaista, niin auton suojaamista kuin kuljetustarpeitasikin ajatellen.

Alla esiteltyjen lisävarusteiden hinnat löydät Joggerin hinnastosta ja tilauksen voit tietenkin tehdä lähimmällä Dacia-jälleenmyyjällä.

SUOJAUSKULJETUSMUKAVUUSVIIMEISTELY
AJANKOHTAISET LISÄVARUSTE-EDUT TUTUSTU JOGGERIN HINNASTOON

 

SUOJAA
JOGGERISI NÄILLÄ

Joggerin sisätilat kannattaa suojata tarkoituksenmukaisin varustein. Katso valikoima tästä ja valitse Joggeriisi tarpeelliset suojausvarusteet.

TAVARATILAN

KAUKALOMATTO

Kaukalomatto istuu täydellisesti ja suojaa tavaratilan verhoilua likaantumiselta. Vakiona Extreme-varustetasolla.

Tavaratilan

Kaukalomatto 7-paikkaiseen

Kaukalomatto istuu täydellisesti ja suojaa tavaratilan verhoilua likaantumiselta. Vakiona Extreme-varustetasolla.

Monikäyttöinen

Easyflex-matto

EasyFlex-matto kiinnittyy Joggerin tavaratilan sivuihin tarroilla, jolloin se suojaa paitsi tavaratilan pohjan myös sen reunat. Maton etureunan voi kääntää suojaamaan lastauskynnystä esimerkiksi kuormaamisen ajaksi ja maton takareuna puolestaan suojaa takaistuinten selkänojien takaosat - Myös silloin, kun istuin kaadetaan alas. Saatavilla 5-paikkaiseen versioon, mutta matto sopii myös 7-paikkaiseen kolmannen penkkirivin ollessa irti.

Tavaratilan

tekstiilimatto

Tyylikäs tekstiilimatto sopii täydellisesti sinun 5-paikkaiseen Joggeriisi viimeistellen tavaratilan ja helpottamaan puhtaanapitoa.

Helppohoitoinen

Takapenkin suoja eläimelle

Helppokäyttöisellä suojalla saat pidettyä takapenkin puhtaana kuraisemmankin ulkoilun jälkeen.

turvallinen

koirakalteri

Kunnollinen koirakalteri pitää lemmikit ja muun kuorman pois matkustamosta myös kolaritilanteessa. Alkuperäisvalmisteinen kalteri sopii täydellisesti Joggeriisi.

tavaratilan

pystyverkko

Verkon avulla saat organisoitua tavaratilan ja pidettyä pienemmät esineet paikallaan. Saat tavaratilan koko tilan helpommin käyttöösi.

Suojaavat

Kumimatot

Alkuperäiset kumimatot sopivat jalkatilaan ja suojaavat näin autosi sisäpintoja mm. vedeltä, kuralta ja lumelta.

Tyylikkäät

Kangasmatot

Tekstiilimattojen avulla autosi jalkatilat on helppo pitää puhtaana. Kuljettajan maton kiinnityksen ansiosta matto pysyy turvallisesti paikallaan.

Etu- ja taka

roiskeläpät

Roiskeläpät, jotka sulautuvat huomaamattomasti auton linjoihin, sekä suojaa tehokkaasti auton kylkiä roiskeilta ja vähentää samalla auton nostamaa vesisumua.

KULJETA KAIKKI TARPEELLINEN

Harrastusvälineet, kuten polkupyörät tai sukset, saat kulkemaan mukana helposti, kun varustelet Joggerisi näillä varusteilla. Vetokoukun avulla voit vetää esimerkiksi peräkärryä tai venetraileria.

Kiinteä tai irrotettava

Vetokoukku

Voit tarpeidesi mukaan valita kiinteän tai irrotettavan vetokoukun.

Vetokoukkuun kiinnitettävä

Polkupyöräteline

Joggerin polkupyörätelineellä kuljetat kätevästi kaksi polkupyörää. Telineessä on takavalot ja kiinnityspaikka rekisterikilvelle. Näin saat turvallisen ja laillisen kuljetuksen polkupyörällesi.

Kattokaiteisiin kiinnitettävät

Taakkatelineet

Kattokaiteisiin kiinnitettävät taakkatelineet lisäävät Joggerisi kuljetuskapasiteettia. Katolla voit helposti kuljettaa harrastus- tai työvälineet mukaasi minne menetkin.

Taakkatelineeseen kiinnitettävä

Pyöräteline

Kuljeta kätevästi pyöräsi taakkatelineisiin kiinnitettävällä telineellä nopea ja näppärä kiinnitysmekanismi enintään 20 kiloa painaville polkupyörille. Essential-varustetasoon myydään taakkatelineet erikseen.

Katolle

Kuljetuslaatikko

Kuljetuslaatikolla autoon saadaan lisää kuormaustilaa. Se kiinnitetään taakkatelineeseen. Essential-varustetasoon myydään taakkatelineet erikseen (Expression ja Extreme -varustetasoilla on vakiona taakkatelineiksi käännettävät monitoimikattokaiteet).

VIELÄ LISÄÄ KÄYTÄNNÖLLISYYTTÄ

Kuten Dacialla aina, myös Joggerin suunnittelussa on panostettu käytännöllisyyteen. Vakiona olevien varusteiden lisäksi voit varustella Joggerisi vieläkin käytännöllisemmäksi – Katso valikoima alta.

Tyylikäs

Haineväantenni

Tyylikäs haineväantenni on saatavilla mustana. Haineväantenni on myös käytännöllinen, sillä sitä ei tarvitse irrottaa, kun ajaa autopesuun. Essential- ja Expression-varustetason autoon (Haineväantenni on vakiona Extreme-varustetasolla).

Pysäköintiä helpottavat

Pysäköintitutkat eteen ja taakse

Pysäköintitutkat helpottavat Joggerisi pysäköimistä ruutuun. Äänimerkki varoittaa, kun lähestyt estettä ja näin avustaa pysäköinnissä. Saatavilla jälkiasenteisina Essential- varustetason autoon (Expression- ja Extreme-varustetasoilla tutkat sisältyvät vakiovarusteluun).

Älypuhelimen

Induktiolaturi

Aseta puhelin keskikonsolin lokeroon ja puhelimen lataus käynnistyy automaattisesti. Tämän helpommaksi ei puhelimen lataus muutu. Vaatii yhteensopivan matkapuhelimen.

kevennä matkaasi

keskikyynärnojalla

Jo valmiiksi toimivaan Joggerin sisustaan saat vielä lisäyksenä penkkien väliin asennettavan keskikyynärnojan. Saatavilla Essential-varustetasolla (Expression ja Extreme -varustetasoilla keskikyynärnoja sisältyy vakiovarusteluun).

VIIMEISTELE JOGGERISI MIELUISAKSI

Haluatko tehdä Joggeristasi vieläkin ilmeikkäämmän? Katso alla olevat lisävarustepoiminnat loppusilauksen tekemiseen.

Etuoven

Kynnyslistat

Kynnyslistat suojaavat kynnyksiä pieniltä naarmuilta ja kolhuilta tyylikkäästi ja lisäksi ne luovat viimeistellyn ulkoasun

valaistut

kynnyslistat

Kynnyslistat suojaavat kynnyksiä pieniltä naarmuilta ja kolhuilta tyylikkäästi. Ovia avattaessa syttyvä valkoinen valo valaisee kynnykset ja korostaa samalla Joggerin modernia ilmettä.

musta

takaspoileri

Erotu massasta ja luo Joggeriisi ripaus persoonallisuutta ja urheilullisuutta.

käytännölliset

astinlaudat

Käytännölliset astinlaudat tuovat Joggerille ilmettä ja helpottavat kulkua autoon etenkin perheen pienemmillä. Myös suksiboksin ja muiden telineiden käyttö helpottuu.

Sivuovien

suojat

Suojaa ovet parkkipaikkakolhuilta ja muilta naarmuilta.

etuovien

ilmanohjaimet

Ilmanohjaimet mahdollistavat matkustamon ilman raikastamisen säällä kuin säällä ilman avoimien ikkunoiden aiheuttamaa epämiellyttävää ääntä. Voit myös pysäköidessä tarvittaessa jättää ikkunat raolleen vaikka pienellä sateellakin.