Huomaa, että tällä hetkellä myynnissä on kaksi eri Sandero Stepway -mallistoa, varastomallisto ja tehdastilausmallisto. Mallistojen varustelussa on eroja ja alla olevat kuvat ja tekstit koskevat pääsääntöisesti tehdastilausmalliston autoja, jos ei erikseen muuta mainita. Sandero Stepwayn hinnastosta näet molempien mallistojen hinta- ja varustetiedot.

CROSSOVER, JOSSA ON ASENNETTA

Dacia Sandero Stepway on auto, johon ihastut heti ensi silmäyksellä. Näyttävä keula, tyylikkäät muotovanteet ja korkea, lähes 20 senttimetrin suuruinen maavara tuovat Sandero Stepwaylle reilusti luonnetta. Dacian uusi tunnistettava, Y-kirjaimen muotoinen valokuvio sekä LED-ajovalot* edessä valaisevat matkasi tehokkaasti. Sandero Stepwayn taloudellinen ja pirteä bensiiniturbomoottori tuo mukavuutta ajamiseen ja sen yhteyteen voit valita joko manuaali- tai automaattivaihteiston. Ajeletpa sitten taajamassa tai sen ulkopuolella, Sandero Stepwayn älykkäät ja käytännölliset monitoimikattokaiteet** ovat nerokas apu kaikenlaisten harrastusvälineiden kuljettamiseen.

*Lähivalot. **Vakiona Sandero Stepway Comfort -versioissa.

TYYLILLÄ JOKAISEEN SEIKKAILUUN

Dacia Sandero Stepway on paitsi käytännöllinen, myös näyttävä. Sandero Stepwayn korkean maavaran ansiosta voit ajella sillä rosoisemmillakin teillä, ja niitä ajatellen autossa on paitsi ulkonäön myös käytännöllisyyden vuoksi harmaat puskurinsuojat sekä edessä että takana. Vakiona on 16-tuumaiset muotovanteet ja lisävarusteena saatavilla kuvissa näkyvät kevytmetallivanteet. Kattokaiteet ovat Essential-varustetasolla mustat ja Comfort-tasolla harmaat – Jälkimmäiset voit helposti muuntaa myös taakkatelineiksi auton mukana tulevan työkalun avulla! Enää ei siis tarvitse hankkia taakkatelineitä erikseen eikä miettiä missä niitä säilyttäisit silloin, kun ne eivät ole käytössä.

YLLÄTTÄVÄN TILAVA, KOROTETTU CROSSOVER

Dacia Sandero Stepwayn sisätilat ovat Dacian tapaan reilun kokoiset ja takaistuin taittuu alas kahdessa osassa, mikä lisää auton monikäyttöisyyttä. Sisätiloissa on paljon erilaisia säilytystiloja pikkutavaroille: Puhelimelle on oma pidikkeensä, kuten myös kahvimukille tai juomapullolle. Tavaratilan koko on 328 litraa ja sen voi halutessaan varustaa myös tehdaslisävarusteena saatavalla fiksulla välipohjaratkaisulla, joka mahdollistaa muun muassa tasaisen tavaratilan pohjan silloin, kun takaistuimet on kaadettu alas. On vain yksi asia, jota Sandero Stepway ei pysty arjessasi helpottamaan, ja se on päätöksenteko siitä, minne sinä milloinkin haluat ajaa.

VAKIONA KAIKKI OLENNAINEN

Korotetun maavaran ansiosta Dacia Sandero Stepwayn kyytiin on helppo astua. Käy sisään ja koe oranssein yksityiskohdin viimeistellyt sisätilat sekä teknologia, joka pitää sisällään kaiken mitä tarvitset – Ilman ylimääräisiä kommervenkkejä. Voit yhdistää älypuhelimesi auton multimediajärjestelmään ja käyttää sovelluksia ja toimintoja suoraan auton 8-tuumaiselta suomenkieliseltä kosketusnäytöltä*, tai hyödyntää omaa älypuhelintasi järjestelmän näyttönä*. Painikkeet ovat helposti käden ulottuvilla ja kaikki toiminnot on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöisiksi.

8-tuumainen kosketusnäyttö*

Suuri näyttö on selkeä ja helppokäyttöinen.

Kaikki tarpeellinen käden ulottuvilla

Sisätilat ovat reilut ja käytännölliset.

Monitoimikattokaiteet*

Nerokkaat, patentoidut kattokaiteet voi käden käänteessä muuntaa taakkatelineiksi!

Sähköinen käsijarru*

Seisontajarrun saa päälle napin painalluksella.

MIELLYTTÄVÄ AJOTUNTUMA

Sähköisen ohjaustehostimensa ansiosta Sandero Stepwaytä on mukava ja miellyttävä ajaa. Kaikissa malleissa on 90-hevosvoimainen bensiiniturbomoottori, joka on energiatehokas ja polttoainetaloudellinen. Sen yhteyteen on Comfort-varustetasolla saatavilla myös portaaton CVT-automaattivaihteisto, joka tekee päivittäisistä ajomatkoista vielä vaivattomampia.

TURVALLISUUTTA KAIKILLE TEILLE

Dacialle on tärkeää jatkuvasti kehittää autojensa turvallisuutta, jotta autot pystyvät tarjoamaan kaikille niissä matkustaville parhaan mahdollisen turvan liikenteessä. Sandero Stepway on varustettu mm. aktiivisella hätäjarrutustoiminnolla, kuudella turvatyynyllä sekä mäkilähtöavustimella. Lisävarusteena on saatavilla muun muassa katvealuevaroitin* sekä käytännöllinen peruutuskamera*, jonka ansiosta pysäköinti on helppoa myös ahtaammissa paikoissa.

*Saatavilla varustetasosta riippuen, joko vakio- tai lisävarusteena/lisävarustepaketissa. Tarkemmat tiedot hinnastossa. Hinnastotiedoston lopusta löydät myös malliston tekniset tiedot.

PYSÄKÖINTIAVUSTIMET

Sandero Stepwayhin on varustetasosta riippuen saatavilla pysäköintitutkat niin taakse kuin eteenkin. Lisäksi saatavilla on peruutuskamera, jonka avulla saat näkymän auton takaa näkyviin suoraan auton suurelle kosketusnäytölle. Nämä käytännölliset varusteet helpottavat pysäköintiä ja vähentävät kolhujen riskiä varoittamalla kuljettajaa mahdollisista esteistä auton takana ja edessä.

KATVEALUEVAROITIN

Kaistanvaihto on helpompaa, kun apuna on katvealuevaroitin, joka varoittaa merkkivalon avulla, jos auton niin sanotussa kuolleessa kulmassa on kaistanvaihtotilanteessa toinen auto. Lisävarusteena saatavilla oleva katvealuevaroitin hyödyntää auton etu- ja takaosassa olevia sensoreita havaitakseen vieressä ajavat autot.

MÄKILÄHTÖAVUSTIN

Liikkeelle lähteminen mäessä on helppoa, sillä Sandero Stepway on varustettu mäkilähtöavustimella. Avustin pitää autoa paikallaan mäessä hetken sen jälkeen, kun nostat jalkasi jarrupolkimelta, jotta pääset siirtämään jalan kaasulle sujuvasti ja lähtemään matkaan ilman, että auto liikahtaa taaksepäin. Unohda siis käsijarrulla varmistaminen mäkilähdöissä – Sandero Stepway hoitaa niissä jarruttamisen puolestasi.

AKTIIVINEN HÄTÄJARRUTUSTOIMINTO

Joskus keskittyminen ja nopea reagointi eivät yksin riitä. Sandero Stepwayn aktiivinen hätäjarrutustoiminto auttaa välttämään törmäystä tai vähentämään sen voimakkuutta ennakoimalla törmäyksen riskiä. Jos kuljettaja ei reagoi painamalla jarrua riittävän nopeasti tai voimakkaasti, järjestelmä puuttuu peliin ja aktivoi hätäjarrutuksen.