CROSSOVER, JOSSA ON ASENNETTA

Dacia Sandero Stepway on auto, johon ihastut heti ensi silmäyksellä. Näyttävä keula, tyylikkäät kevytmetallivanteet ja korkea, 20 senttimetrin suuruinen maavara tuovat Sandero Stepwaylle reilusti luonnetta. Dacian tunnistettava, Y-kirjaimen muotoinen valokuvio sekä LED-ajovalot* edessä valaisevat matkasi tehokkaasti. Sandero Stepwayn taloudellinen ja pirteä 90 hv bensiiniturbomoottori tuo mukavuutta ajamiseen ja sen yhteyteen voit valita joko manuaali- tai automaattivaihteiston. Manuaalivaihteisena valikoimasta löytyy myös 110 hv bensaturbo.

Ajeletpa sitten taajamassa tai sen ulkopuolella, Sandero Stepwayn älykkäät ja käytännölliset monitoimikattokaiteet ovat nerokas apu kaikenlaisten harrastusvälineiden kuljettamiseen.

*Lähivalot.

Kuvakollaasi Dacia Sandero Stepway -mallista.

TYYLILLÄ JOKAISEEN SEIKKAILUUN

Dacia Sandero Stepway on paitsi käytännöllinen, myös näyttävä. Sandero Stepwayn korkean maavaran ansiosta voit ajella sillä rosoisemmillakin teillä, ja niitä ajatellen autossa on paitsi ulkonäön myös käytännöllisyyden vuoksi tummanharmaat puskurinsuojat sekä edessä että takana. Vakiona on tyylikkäät 16-tuumaiset kevytmetallivanteet. Kattokaiteet ovat kerrassaan nerokkaat: voit helposti muuntaa ne taakkatelineiksi auton mukana tulevan työkalun avulla! Enää ei siis tarvitse hankkia taakkatelineitä erikseen eikä miettiä missä niitä säilyttäisit silloin, kun ne eivät ole käytössä, sillä ne ovat aina käyttövalmiina autosi katolla.

Dacian nerokkaat monitoimikattokaiteet, jotka käännetty taakkatelineiksi Safari beigen Dacia Sandero Stepwayn katolla.

YLLÄTTÄVÄN TILAVA, KOROTETTU CROSSOVER

Dacia Sandero Stepwayn sisätilat ovat Dacian tapaan reilun kokoiset. Sisätiloissa on erilaisia säilytystiloja pikkutavaroille, joten esimerkiksi kahvimukille tai juomapullolle löytyy helposti oma paikkansa. Tavaratilan koko on 328 litraa ja takaistuin taittuu alas kahdessa osassa, mikä lisää auton monikäyttöisyyttä. On vain yksi asia, jota Sandero Stepway ei pysty arjessasi helpottamaan, ja se on päätöksenteko siitä, minne sinä milloinkin haluat ajaa.

Havainnollistava kuva, jossa esitellään Dacia Sandero Stepwayn erinomaisia säilytystiloja.

VAKIONA KAIKKI OLENNAINEN

Korotetun maavaran ansiosta Dacia Sandero Stepwayn kyytiin on helppo astua. Käy sisään ja koe yksityiskohdin viimeistellyt sisätilat sekä teknologia, joka pitää sisällään kaiken mitä tarvitset – ilman ylimääräisiä kommervenkkejä. Voit yhdistää älypuhelimesi auton multimediajärjestelmään ja käyttää sovelluksia ja toimintoja suoraan auton 8-tuumaiselta suomenkieliseltä kosketusnäytöltä. Painikkeet ovat helposti käden ulottuvilla ja kaikki toiminnot on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöisiksi.

8-tuumainen kosketusnäyttö

Suuri näyttö on selkeä ja helppokäyttöinen.

Kaikki tarpeellinen käden ulottuvilla

Sisätilat ovat reilut ja käytännölliset.

Monitoimikattokaiteet

Nerokkaat, patentoidut kattokaiteet voi käden käänteessä muuntaa taakkatelineiksi!

MIELLYTTÄVÄ AJOTUNTUMA

Sähköisen ohjaustehostimensa ansiosta Sandero Stepwaytä on mukava ja miellyttävä ajaa. Valittavana on joko 90- tai 110-hevosvoimainen bensiiniturbomoottori, joka on energiatehokas ja polttoainetaloudellinen. 90 hv -version yhteyteen on saatavilla myös portaaton CVT-automaattivaihteisto, joka tekee päivittäisistä ajomatkoista vielä vaivattomampia.

TURVALLISUUTTA KAIKILLE TEILLE

Dacialle on tärkeää jatkuvasti kehittää autojensa turvallisuutta, jotta autot pystyvät tarjoamaan kaikille niissä matkustaville parhaan mahdollisen turvan liikenteessä. Sandero Stepway on varustettu mm. aktiivisella hätäjarrutustoiminnolla, kuudella turvatyynyllä sekä mäkilähtöavustimella. Varusteluun kuuluu lisäksi katvealuevaroitin sekä käytännöllinen peruutuskamera, jonka ansiosta pysäköinti on helppoa myös ahtaammissa paikoissa.

TUTUSTU AJOAVUSTIMIIN

Tarkemmat varustetiedot löydät hinnastosta.