Dacia uutiset

30.12.2021

Dacian fiksut monitoimikattokaiteet kääntyvät taakkatelineiksi

Pitkiä esineitä, kuten suksia, on helppo kuljettaa auton katolla, jos omistaa autoon sopivat taakkatelineet ja jos on aikaa asentaa ne paikalleen. Mutta entäpä jos sanoisimme, että taakkatelineet voi saada paikalleen vain muutamassa minuutissa, kantamatta niitä metriäkään? Dacialla on päätetty tuoda Sandero Stepwayssä ensiesitelty innovaatio myös täysin uuteen kevään aikana Suomeen saapuvaan Joggeriin – monitoimikattokaiteet ovat erinomainen esimerkki siitä, miten Dacialla yhdistetään auton käytännöllisyys, kustannustehokkuus ja näyttävä ulkonäkö.

Lue lisää
24.9.2021

Dacia Duster seikkailijamelojien matkassa

Viime kesänä kuusi eurooppalaista extreme-kajakkimelojaa päätti lähteä Ruotsin ja Norjan Lappiin valloittamaan jokia, joissa ei aiemmin ollut melottu. Urheilijat lähtivät tälle 11 päivän mittaiselle seikkailulleen mukanaan Dacia Duster, varmistaakseen, että takuulla pääsisivät perille kaikkien jokien luo, erittäin vaikeakulkuisiin maastoihin. Duster, joka on kuin luotu seikkailuihin, osoittautuikin mainioksi matkakaveriksi tälle 8 000 kilometrin matkalle napapiirin tuolle puolen, ja kajakit kulkivat kätevästi mukana auton katolla.

Lue lisää

Dacian fiksut ratkaisut näkyvät myös autojen osissa

Usein yksinkertaiset ideat ovat parhaimpia. Puskurit ja etenkin niiden alaosat suojaavat auton koria jokapäiväiseltä kulumiselta. Osana Dacian ajatusmaailmaa, jossa keskitytään fiksuihin ja tarkoituksenomaisiin ratkaisuihin, valittiin Dacian autoissa näihin osiin läpivärjättyä muovia maalatun sijaan.

Lue lisää

UUDISTUNUT DUSTER NYT ENNAKKOMYYNNISSÄ

Dacia Duster on uudistunut ja sen varustelu on kaikilla varustetasoilla nyt entistäkin kattavampi. Mallisto on kasvanut täysin uudella etuvetoisella automaattivaihteisella Dusterilla. Uudistuneita Dacia Dustereita saadaan Suomeen jo nyt syksyllä. Uudet automaattivaihteiset Duster TCe 150 -versiot saapuvat koeajettaviksi Dacia-liikkeisiin lokakuussa.

Lue lisää