Dacia uutiset

15.6.2022

Dacia tuo uuden ilmeensä myös autoihinsa

• Dacian uusi logo ja ilme tuodaan autoihin, ja koko mallisto uudistuu samanaikaisesti.
• Autoihin saadaan uudistuksen myötä uusi Dacia Link –embleemi, uusi logo, uusia korivärejä… ja edelleen jokainen Dacia on tuttu Dacia, jossa keskitytään olennaiseen.

Lue lisää
26.4.2022

RALLYE AÏCHA DES GAZELLES: DUSTER-TIIMEILLE KOLMOISVOITTO!

Dacia oli mukana 31. Rallye Aïcha des Gazelles -kilpailussa tukien kolmea Dacia Dusterilla ajavaa tiimiä. Kisassa, jossa tavoitteena on ajaa taitavasti ja pärjätä haastavissa off-road-olosuhteissa, löytäen samalla mahdollisimman lyhyt reitti tarkistuspisteestä toiseen, myös Duster osoitti jälleen pätevyytensä ja nämä Duster-tiimit nappasivatkin Crossover-kategoriassa kolmoisvoiton!

Lue lisää
8.3.2022

Sandero Stepway 2. sijalla Tekniikan Maailman talvivertailussa

Dacia Sandero Stepway otti toisen sijan Tekniikan Maailman suuressa talviautovertailussa (Tekniikan Maailma 4/2022) ja osoitti olevansa kerrassaan mainio auto myös Suomen talveen. Samalla Sandero Stepwayn vertailumenestys kertoo, ettei hyvän talviauton tarvitse olla kallis, ja että Dacian yksinkertaisemmat ratkaisut ovat erinomaisen päteviä meidän talviolosuhteissamme.

Lue lisää
7.2.2022

Kaksi miljoonaa Dacia Dusteria

Dacia Duster on kiihdyttänyt vajaassa 12 vuodessa nollasta kahteen miljoonaan. Lähes 60 maassa myytävä Duster on ollut jo kolmena vuonna peräkkäin Euroopan eniten rekisteröity katumaasturi yksityisten auton ostajien keskuudessa. Suomessa kaksi kolmesta Dacian ostajasta päätyy Dusteriin.

Lue lisää
30.12.2021

Dacian fiksut monitoimikattokaiteet kääntyvät taakkatelineiksi

Pitkiä esineitä, kuten suksia, on helppo kuljettaa auton katolla, jos omistaa autoon sopivat taakkatelineet ja jos on aikaa asentaa ne paikalleen. Mutta entäpä jos sanoisimme, että taakkatelineet voi saada paikalleen vain muutamassa minuutissa, kantamatta niitä metriäkään? Dacialla on päätetty tuoda Sandero Stepwayssä ensiesitelty innovaatio myös täysin uuteen kevään aikana Suomeen saapuvaan Joggeriin – monitoimikattokaiteet ovat erinomainen esimerkki siitä, miten Dacialla yhdistetään auton käytännöllisyys, kustannustehokkuus ja näyttävä ulkonäkö.

Lue lisää
24.9.2021

Dacia Duster seikkailijamelojien matkassa

Viime kesänä kuusi eurooppalaista extreme-kajakkimelojaa päätti lähteä Ruotsin ja Norjan Lappiin valloittamaan jokia, joissa ei aiemmin ollut melottu. Urheilijat lähtivät tälle 11 päivän mittaiselle seikkailulleen mukanaan Dacia Duster, varmistaakseen, että takuulla pääsisivät perille kaikkien jokien luo, erittäin vaikeakulkuisiin maastoihin. Duster, joka on kuin luotu seikkailuihin, osoittautuikin mainioksi matkakaveriksi tälle 8 000 kilometrin matkalle napapiirin tuolle puolen, ja kajakit kulkivat kätevästi mukana auton katolla.

Lue lisää