Dacia uutiset

24.9.2021

Dacia Duster seikkailijamelojien matkassa

Viime kesänä kuusi eurooppalaista extreme-kajakkimelojaa päätti lähteä Ruotsin ja Norjan Lappiin valloittamaan jokia, joissa ei aiemmin ollut melottu. Urheilijat lähtivät tälle 11 päivän mittaiselle seikkailulleen mukanaan Dacia Duster, varmistaakseen, että takuulla pääsisivät perille kaikkien jokien luo, erittäin vaikeakulkuisiin maastoihin. Duster, joka on kuin luotu seikkailuihin, osoittautuikin mainioksi matkakaveriksi tälle 8 000 kilometrin matkalle napapiirin tuolle puolen, ja kajakit kulkivat kätevästi mukana auton katolla.

Lue lisää

Dacian fiksut ratkaisut näkyvät myös autojen osissa

Usein yksinkertaiset ideat ovat parhaimpia. Puskurit ja etenkin niiden alaosat suojaavat auton koria jokapäiväiseltä kulumiselta. Osana Dacian ajatusmaailmaa, jossa keskitytään fiksuihin ja tarkoituksenomaisiin ratkaisuihin, valittiin Dacian autoissa näihin osiin läpivärjättyä muovia maalatun sijaan.

Lue lisää

UUDISTUNUT DUSTER NYT ENNAKKOMYYNNISSÄ

Dacia Duster on uudistunut ja sen varustelu on kaikilla varustetasoilla nyt entistäkin kattavampi. Mallisto on kasvanut täysin uudella etuvetoisella automaattivaihteisella Dusterilla. Uudistuneita Dacia Dustereita saadaan Suomeen jo nyt syksyllä. Uudet automaattivaihteiset Duster TCe 150 -versiot saapuvat koeajettaviksi Dacia-liikkeisiin lokakuussa.

Lue lisää
22.6.2021

DACIA DUSTER UUDISTUU – TYYLIKÄS JA TALOUDELLINEN

Pienten muutosten ja uudemman tekniikan avulla uudistuneen Dacia Dusterin kulutus on pienentynyt. Varustelua on kehitetty ja lisätty, minkä lisäksi sisätilat ovat aiempaa korkeatasoisemmat. Valikoima kasvaa täysin uudella etuvetoisella automaattivaihteisella Dusterilla, joka saapuu Suomeen syksyllä.

Lue lisää
17.6.2021

DACIA UUDISTAA ILMEENSÄ, PITÄEN EDELLEEN KIINNI VAHVUUKSISTAAN

Se, mikä ensin oli vain “pieni romanialainen automerkki”, kasvoi ja kasvoi, ja laajentui lopulta kansainväliseksi. Alkuperäinen menestysresepti on edelleen käytössä: Dacia tarjoaa kaiken olennaisen, aina järkevään hintaan. Nyt Dacia ryhtyy kirjoittamaan menestystarinaansa jälleen uutta kappaletta lanseeraamalla merkille täysin uuden visuaalisen ilmeen.

Lue lisää
20.5.2021

Uutisia Euroopasta: Pelastaja nimeltään Duster

Dacia on vuodesta 2013 alkaen ollut kansainvälisessä yhteistyössä kolmen organisaation kanssa, jotka tekevät pelastustyötä Slovenian, Kroatian ja Serbian vuoristoissa. Näiden vapaaehtoisten pelastustyöntekijöiden käyttöön toimitetaan vuosittain kolme Dacia Dusteria kuljettamaan muun muassa välineistöä, pelastuskoiria sekä pelastettuja ihmisiä hankalissa, vaikeakulkuisissa olosuhteissa. Lue lisää tästä toiminnasta ja siitä, miten Dusterit tässä työssä palvelevat.

Lue lisää
23.3.2021

Uudessa Sanderossa multimedianäyttö tulee taskustasi

Nykypäivänä älypuhelin kulkee mukanamme käytännössä kaikkialle. Entä jos sitä voisikin hyödyntää myös auton kosketusnäyttönä? Dacialla haluttiin mahdollistaa tämä, mutta niin, että älypuhelin ja auto toimivat yhdessä täysin saumattomasti. Tästä ajatuksesta syntyi uutuutemme, Dacia Media Control -audio- ja multimediajärjestelmä.

Lue lisää