Tulossa: Täysin uusi Dacia Jogger

Dacia Jogger on täysin uusi, jopa 7-paikkainen Dacia-malli, jossa farmariauton, katumaasturin ja tila-auton parhaita ominaisuuksia on mainiolla tavalla liitetty yhteen pakettiin. Suomeen tämä Dacian uutuus saadaan myyntiin vuoden 2022 ensimmäisellä puoliskolla.

Dacian tapaan Jogger tarjoaa runsaasti tilaa. Lisäksi sen vahvuus on muunneltavuus: Istuinpaikkoja on jopa 7 ja niitä voi käyttää tarpeen mukaan. Kun vain etuistuimilla on matkustajia, Joggerin tavaratila kasvaa yli 1,8 kuutiometrin suuruiseksi. Kaikkien seitsemän istuinpaikan ollessa käytössä tavaratilaa on käytettävissä 160 litran verran.

Monipuolisuutensa ansiosta Jogger sopii niin isommillekin perheille kuin kenelle tahansa, joka tarvitsee paljon tavaratilaa matkatavaroiden, koirien tai vaikka harrastusvälineiden kuljettamista varten. Kuljettamista ajatellen myös Joggeriin tulee Sandero Stepway -mallista tutut nerokkaat kattokaiteet, jotka voi käden käänteessä muuntaa taakkatelineiksi. Voimanlähteenä Joggerissa on 110-hevosvoimainen bensiiniturbo.

Tilaa Jogger-uutiskirje

Jätä yhteystietosi niin lähetämme sinulle lisää tietoa uudesta mallistosta heti, kun se julkaistaan. Jos haluat, että Dacia-jälleenmyyjä ottaa sinuun yhteyttä kun uusi mallisto tulee myyntiin, täytäthän kaikki kentät. Varmistathan myös, että kirjoitat sähköpostiosoitteesi kenttään oikein.

Sähköpostiviestien lähettäjä on Dacia asiakaspalvelu. Jos et saa viestejämme, tarkistathan myös roskapostikansion. Huomaa kuitenkin, että ensimmäinen sähköpostiviesti lähetetään vasta vähän tuonnempana, ei heti listalle rekisteröitymisen jälkeen.


.