Huomaa, että tällä hetkellä myynnissä on kaksi eri Jogger-mallistoa, varastomallisto ja tehdastilausmallisto. Mallistojen varustelussa on eroja ja alla olevat kuvat ja tekstit koskevat pääsääntöisesti tehdastilausmalliston autoja, jos ei erikseen muuta mainita. Joggerin hinnastosta näet molempien mallistojen hinta- ja varustetiedot.

Nyt Suomessa: Täysin uusi Dacia Jogger

Dacia Jogger on täysin uusi Dacia-malli, jossa farmariauto, katumaasturi ja tila-auto on mainiolla tavalla liitetty yhteen pakettiin. Yhdistämällä näiden kaikkien parhaita ominaisuuksia Jogger todistaa, että perheauto voi olla kaikkea muuta kuin tylsä! 

Valitse tarpeidesi mukaan joko 5-paikkainen farmariversio jättimäisellä tavaratilalla tai monipuolisesti muunneltava 7-paikkainen auto – maavaraa on molemmissa reippaasti, 20 senttimetriä. Joggerilla pääsee siis ajelemaan sielläkin, missä tie ei ole aivan tasainen ja Joggerin kyytiin ja sieltä pois on helppo nousta.

Muhkeasti tilaa

Dacialle tuttuun tapaan Jogger tarjoaa runsaasti tilaa – 5-paikkaisessa versiossa tavaratila on yli 600 litran suuruinen. Lisäksi Joggerin vahvuutena on muunneltavuus: Istuinpaikkoja on jopa 7 ja niitä voi käyttää tarpeen mukaan. Kolmannelle istuinriville mahtuu matkustamaan kaksi aikuistakin, sillä kattokorkeutta riittää ja istuimet ovat reilun kokoiset.

Kolmannella rivillä on kaksi erillistä istuinta, joista toisen tai molemmat voi tarvittaessa kaataa eteen tai vaikka poistaa autosta kokonaan – myös yksittäin. Kun kyytiin pitää saada paljon tavaraa, toinenkin istuinrivi on kaadettavissa eteen ja tällöin, kun vain etuistuimilla on matkustajia, Joggerin tavaratila kasvaa yli 1,8 kuutiometrin suuruiseksi! Kaikkien seitsemän istuinpaikan ollessa käytössä tavaratilaa on käytettävissä 160 litran verran, eli matkaan mahtuvat hyvin vielä harrastusreput tai kauppakassitkin.

TILAA JOPA

SEITSEMÄLLE

Kuljettajan lisäksi 7-paikkaisen Joggerin kyytiin mahtuu 6 henkilöä, ja aikuisetkin matkustavat mukavasti myös taimmaisella rivillä. Halutessaan Joggerista voi tehdä 6-paikkaisen poistamalla kyydistä jommankumman kolmannen rivin erillisistuimista.

VIISI ISTUINPAIKKAA JA

JÄTTIMÄINEN TAVARATILA

5-paikkaisessa Joggerissa tavaratilaa on noin 600 litraa. Saman suuruisen tavaratilan saa käyttöön myös 7-paikkaisessa Joggerissa, kun kyydistä poistaa molemmat kolmannen rivin istuimet. Taimmaisen rivin istuimet on helppo nostaa pois ja laittaa takaisin paikoilleen aina tarpeen mukaan.

KUN HALUAT KULJETTAA

SUURIA JA PITKIÄ TAVAROITA

Joggerin toinen istuinrivi on kaadettavissa kokonaan eteen etuistuimia vasten, jolloin autosta tulee 2-paikkainen ja kyytiin mahtuu todella suuri kuorma. Joggerin tavaratilan leveys on noin metrin ja pituus lähes kaksi metriä.

Kattava, nykyaikainen varustelu

Monipuolisuutensa ansiosta Jogger on mainio auto isommallekin perheelle. Jogger on loistovalinta myös, jos tarvitset paljon tavaratilaa matkatavaroiden, koirien tai vaikka harrastusvälineiden kuljettamista varten. Kuljettamista ja harrastamista ajatellen Joggerissa on kahdella ylimmällä varustetasolla vakiona nerokkaat monitoimikattokaiteet, jotka voi käden käänteessä muuntaa taakkatelineiksi.

Jogger on suunniteltu käytännöllisyyttä silmällä pitäen, tyylikästä ulkonäköä, mukavuutta ja turvallisuutta tietenkään unohtamatta. Sen varustelu on kattava ja sisältää kaiken tarvittavan.

Joggerin multimediajärjestelmät ovat suomenkieliset ja helppokäyttöiset. Edullisimmalla Essential-varustetasolla oman älypuhelimensa voi yhdistää osaksi auton järjestelmää ja hyödyntää sitä auton kosketusnäyttönä Dacian ilmaisen Media Control -sovelluksen avulla. Kahdella ylemmällä varustetasolla puolestaan on vakiona 8-tuumainen suomenkielinen kosketusnäyttö, jossa on myös älypuhelinpeilauksen (Android Auto / Apple Carplay) tuki. Voit siis helposti hyödyntää älypuhelimestasi löytyviä navigointi- ja musiikkisovelluksia autossa ollessasi, suoraan auton ison kosketusnäytön kautta!

Kaikilla varustetasoilla on vakiona mm. ilmastointi, LED-ajovalot, kauko-ohjattu keskuslukitus, ajovakauden hallintajärjestelmä, aktiivinen hätäjarrutustoiminto, E-Call-hätäpuhelujärjestelmä, etu- ja sivuturvatyynyt, turvaverhot sekä mäkilähtöavustin. Ylimmän Extreme-varustetason vakiovarustukseen sisältyy lisäksi käytännöllinen peruutuskamera, automaattinen ilmastointi, älyavainkortti sekä haineväantenni.

Voimanlähteenä Joggerissa on aina nykyaikainen pirteä 110 hevosvoiman bensiiniturbo, jonka yhteydessä on 6-portainen manuaalivaihteisto. Yhdistetty kulutus on versiosta riippuen 5,7-5,8 l/100 km (WLTP-sykli).

Vuoden 2023 aikana Jogger-mallistoon saadaan myös ajossa latautuva täyshybridi. Jos haluat lisätietoa Joggerin hybridiversiosta, voit tilata Jogger hybrid -uutiskirjeen täyttämällä alempana tällä sivulla olevan uutiskirjeen tilauslomakkeen. Kerromme uutiskirjeen tilanneille aikatauluista yms. tuonnempana, sitä mukaa, kun tietoa on saatavilla.

AKTIIVINEN HÄTÄJARRUTUSTOIMINTO

Joskus keskittyminen ja nopea reagointi eivät yksin riitä. Joggerin aktiivinen hätäjarrutustoiminto auttaa välttämään törmäystä tai vähentämään sen voimakkuutta ennakoimalla törmäyksen riskiä. Jos kuljettaja ei reagoi painamalla jarrua riittävän nopeasti tai voimakkaasti, järjestelmä puuttuu peliin ja aktivoi hätäjarrutuksen. Aktiivinen hätäjarrutustoiminto on vakiona kaikissa Jogger-versioissa.

MÄKILÄHTÖAVUSTIN

Liikkeelle lähteminen mäessä on helppoja, sillä Jogger on varustettu mäkilähtöavustimella. Avustin pitää Joggeria paikallaan mäessä hetken sen jälkeen, kun nostat jalkasi jarrupolkimelta, jotta pääset siirtämään jalan kaasulle sujuvasti ja lähtemään matkaan ilman, että auto liikahtaa taaksepäin. Unohda siis käsijarrulla varmistaminen mäkilähdöissä – Jogger hoitaa niissä jarruttamisen puolestasi.

PYSÄKÖINTIAVUSTIMET

Joggeriin on varustetasosta riippuen saatavilla pysäköintitutkat niin taakse kuin eteenkin. Lisäksi saatavilla on peruutuskamera, jonka avulla saat näkymän auton takaa näkyviin suoraan auton suurelle kosketusnäytölle. Nämä käytännölliset varusteet helpottavat pysäköintiä ja vähentävät kolhujen riskiä varoittamalla kuljettajaa mahdollisista esteistä auton takana ja edessä.

KATVEALUEVAROITIN

Kaistanvaihto on helpompaa, kun apuna on katvealuevaroitin, joka varoittaa merkkivalon avulla, jos auton niin sanotussa kuolleessa kulmassa on kaistanvaihtotilanteessa toinen auto. Varustetasosta riippuen saatavilla oleva katvealuevaroitin hyödyntää auton etu- ja takaosassa olevia sensoreita havaitakseen vieressä ajavat autot.

BIGGER, COOLER, JOGGER

Oli harrastuksesi sitten lautailu, pyöräily, mökkeily tai ulkoilu – Jogger tarjoaa tilavan kuljetuksen lajista riippumatta. Tai onko suunnitelmissa pidempi matka perheen tai ystävien kanssa? Ei hätää! Joggerin kyydissä kulkee suurempikin seurue perille saakka. Katso alta lisää kuvia Joggerin sisätiloista ja muunneltavuudesta.

BIGGER, COOLER, JOGGER

Jogger on tyylikäs kokonaisuus – ihastu sen järkevään muotoiluun.

Katso Joggerin esittelyvideo

Tilaa Jogger Hybrid-uutiskirje ja kuulet lisää ensimmäisten joukossa.

Joggerin ajossa latautuva ns. täyshybridi saadaan ennakkomyyntiin vuoden 2023 aikana. Tarkempi aikataulu vahvistuu myöhemmin ja pidämme sinut ajan tasalla siitä uutiskirjeemme avulla. Jos haluat, että Dacia-jälleenmyyjä ottaa sinuun yhteyttä kun tämä uutuus tulee ennakkomyyntiin, täytäthän kaikki kentät. Pysy siis kuulolla!

Järjestelmät ovat saatavilla varustelutasosta riippuen, vakio- tai lisävarusteina. Kaikki turvajärjestelmät ovat avustavia järjestelmiä ja vastuu ajamisesta on aina kuljettajalla.