Enemmän Dusteria kuin koskaan ennen Uusi Dacia Duster Alk. 15 399 €

Uusi Dacia Duster – enemmän Dusteria kuin koskaan ennen!

Toisen sukupolven Dacia Duster on ulkoa ja sisältä täysin uusi. Se on edeltäjäänsä mukavampi ja hiljaisempi, minkä lisäksi Dusteriin on saatavissa paljon Daciassa ennen näkemättömiä varusteita. Nelivetoa on kehitetty entisestään. Myös maastoajoelämystä on parannettu uusilla toiminnoilla. Ennallaan on vain auton hintataso: järkimaasturi Duster tarjoaa rahalle nyt entistä enemmän vastinetta.

Uusi Dacia Duster kunnioittaa Dusterin alkuperäistä olemusta

Dusterin huolella harkittu uusi muoto on jykevä ja korostaa auton monipuolisuutta eri käyttötarkoituksiin. Dacia Dusterin tarina alkoi seitsemän vuotta sitten, kun mullistavan edullinen katumaasturi esiteltiin ja tämän jälkeen sekä Dacian että Dusterin suosio on kasvanut vuosi vuodelta. Dusterin maailmanlaajuinen myynti Daciana ja Renaultina onkin ylittänyt jo kahden miljoonan auton rajan. Toisen sukupolven Dacia Duster jatkaa yhtiön järkevällä linjalla. Uuden Dusterin korin muotoilu ja sisustus ovat täysin uusiaja linjat ovat tarkkaan harkitut. Auto on entistä jykevämmän näköinen ja siitä huomaa heti, että se sopii vaativaankin käyttöön.

”Dusterin kaltaisen ikonin uudelleen luominen oli muotoilutiimille valtava ja samalla innostava haaste. Tavoitteena oli säilyttää auton vahvuudet, jotka auttoivat sitä kasvamaan suursuosikiksi ja samalla antaa sille tuoreet muodot. Uuden Dusterin kokonaan uudelleen muotoiltu kori ja sisustus kertovat, että onnistuimme tehtävässämme. Korkeamman vyötärölinjan ja leveämmiltä vaikuttavien keulan ja perän ansiosta uusi Duster näyttää entistä voimakkaammalta ja se kuuluu vielä selkeämmin katumaasturien sarjaan.” Laurens Van den Acker, Groupe Renaultin muotoilujohtaja.

Mäkilähtöavustin ja alamäkihidastin maastoajoon

Navigointi ja multimediajärjestelmä kosketusnäytöllä

Korotettu maavara, jämäkkä alusta ja neliveto

MultiView -kamera auttaa pysäköinnissä

Uusi Dacia Duster –

täysin uusi ulkonäkö

Uusi Dacia Duster on entistäkin linjakkaamman näköinen ja ilmanvastus on pienentynyt. Pienillä yksityiskohdilla korostetaan auton maasturimaisuutta. Jämäkät kattokaaret alkavat sulavasti heti tuulilasin yläpuolelta antaen autolle dynaamisemman profiilin. Keulan uuden muotoilun ansioista Duster näyttää aiempaa leveämmältä. Uudet etuvalot ja etusäleikkö ovat modernit ja Dusterin pohjapanssari on entistä suojaavampi. Dusterin takavalot ovat aivan auton kulmissa, joten ne näkyvät myös sivulle.

Ulkoasu

Sisätilat

- mukavuutta ja ergonomiaa

Uudessa Dusterissa kuljettajan istuin on korkealla ja näkyväisyys liikenteeseen on erinomainen. Istuimet ja niiden materiaali on uudistettu tyylikkäästi. Matkustamo on päivitetty entistä mukavammaksi, mikä tekee Dusterista käytännöllisemmän sekä arjen ajoissa että vapaa-ajan vietossa.

Sisätilat

Luotettavaksi

testattua tekniikkaa

Dacia Dusterin ajo-ominaisuuksiin ja käsiteltävyyteen on panostettu monin tavoin. Nelivetoversioissa on vakiona alamäkihidastin, joka toimii myös peruutettaessa. Vaihteiston lyhyt ykkösvaihde täydentää maasto-ominaisuuksia kaikissa olosuhteissa.. Duster on jämäkkä ja sen vahvistettu korirakenne, turvatyynyt ja turvaverhot varmistavat matkustajien turvallisuuden.

Tekniset tiedot ja turvallisuus

Viimeistele autosi

upeilla lisävarusteilla

Uuteen Dusteriin on saatavilla runsaasti lisävarusteita, joilla viimeistelet autosi itsesi näköiseksi. Dusteriin on saatavilla mm. turvakaari, astinlaudat, lisäkattovalot, ovilistat ja lokasuojien levikkeet, valaistut kynnyslistat, tekstiilimatot, integroitu liikennekamera tallennusmahdollisuudella, 180° etukamera sekä tehdasasenteinen MultiView-kamera, jonka kuvan auton edestä, takaa ja sivuilta näet navigointinäytössä...

Lisävarusteet