Enemmän Dusteria kuin koskaan ennen!

Toisen sukupolven Dacia Duster on ulkoa ja sisältä täysin uusi. Se on edeltäjäänsä mukavampi ja hiljaisempi, minkä lisäksi Dusteriin on saatavissa paljon Daciassa ennen näkemättömiä varusteita. Nelivetoa on kehitetty entisestään. Myös maastoajoelämystä on parannettu uusilla toiminnoilla. Ennallaan on vain auton hintataso: järkimaasturi Duster tarjoaa rahalle entistäkin enemmän vastinetta.

Moottorivalikoimasta löytyy turboahdettu TCe 100 -etuveto sekä Renault-Nissan-Mitsubishi-allianssin ja Daimlerin yhteistyössä kehittämä 1,3-litrainen turboahdettu bensiinimoottori, josta on tarjolla 130 ja 150 hv tehoversiot ja sekä etu- että nelivetoisia vaihtoehtoja. Varaa koeajo tästä tai jätä yhteydenottopyyntö lähimmälle jälleenmyyjälle tästä.

 

Ikoninen järkimaasturi

Dusterin huolella harkittu muotoilu on jykevä ja korostaa auton monipuolisuutta eri käyttötarkoituksiin. Dacia Dusterin tarina alkoi reilu vuosikymmen sitten, kun mullistavan edullinen maasturi esiteltiin ja tämän jälkeen sekä Dacian että Dusterin suosio on kasvanut vuosi vuodelta. Dusterin maailmanlaajuinen myynti onkin jo reilusti ylittänyt kolmen miljoonan auton rajan. Toisen sukupolven Dacia Duster jatkaa yhtiön järkevällä linjalla. Dusterin korin muotoilu ja sisustus ovat täysin uusia ja linjat ovat tarkkaan harkitut. Auto on entistä jykevämmän näköinen ja siitä huomaa heti, että se sopii vaativaankin käyttöön.

”Dusterin kaltaisen ikonin uudelleen luominen oli muotoilutiimille valtava ja samalla innostava haaste. Tavoitteena oli säilyttää auton vahvuudet, jotka auttoivat sitä kasvamaan suursuosikiksi ja samalla antaa sille tuoreet muodot. Dusterin kokonaan uudelleen muotoiltu kori ja sisustus kertovat, että onnistuimme tehtävässämme. Korkeamman vyötärölinjan ja leveämmiltä vaikuttavien keulan ja perän ansiosta uusi Duster näyttää entistä voimakkaammalta.” Laurens Van den Acker, Groupe Renaultin muotoilujohtaja.

 

Tutustu Duster-omistajien kokemuksiin

DUSTER -OMISTAJIEN KOKEMUKSIA ›

Mäkilähtöavustin ja alamäkihidastin maastoajoon

Navigointi ja multimedia-
järjestelmä kosketusnäytöllä

Korotettu maavara, jämäkkä alusta ja neliveto

MultiView -kamera auttaa pysäköinnissä

Dacia Duster –

Rouhean tyylikäs ulkonäkö

Dacia Duster on muotoilultaan tyylikäs ja linjakas ja samalla auton maasturimaisuutta korostetaan pienillä yksityiskohdilla. Jämäkät kattokaaret alkavat sulavasti heti tuulilasin yläpuolelta antaen autolle dynaamisemman profiilin. Keulan muotoilun ansioista Duster näyttää kokoaan leveämmältä. Etuvalot ja etusäleikkö ovat modernit ja Dusterin pohjapanssari on aiempaa suojaavampi. Dusterin takavalot ovat aivan auton kulmissa, joten ne näkyvät myös sivulle.

ULKOASU

Sisätilat

- mukavuutta ja ergonomiaa

Dacia Dusterissa kuljettajan istuin on korkealla ja näkyväisyys liikenteeseen on erinomainen. Matkustamon suunnittelussa on painotettu mukavuutta ja äänieristystä ja istuinmateriaalit ovat tyylikkäät. Ajoasento on säädettävissä monin tavoin ja tilaa riittää isommallekin porukalle, mikä tekee Dusterista mukavan kulkupelin sekä arjen ajoihin että vapaa-ajan viettoon. Duster on helposti muunnettavissa myös pakettiautoksi.

SISÄTILAT

Luotettavaksi

testattua tekniikkaa

Dacia Dusterin ajo-ominaisuuksiin ja käsiteltävyyteen on panostettu monin tavoin. Nelivetoversioissa on vakiona alamäkihidastin, joka toimii myös peruutettaessa. Vaihteiston lyhyt ykkösvaihde täydentää maasto-ominaisuuksia kaikissa olosuhteissa. Duster on jämäkkä ja sen vahvistettu korirakenne, turvatyynyt ja turvaverhot varmistavat matkustajien turvallisuuden.

TEKNISET TIEDOT JA TURVALLISUUS

Viimeistele autosi

upeilla lisävarusteilla

Dacia Dusteriin on saatavilla runsaasti lisävarusteita, joilla viimeistelet autosi itsesi näköiseksi. Dusteriin on saatavilla mm. turvakaari, astinlaudat, lisäkattovalot, ovilistat ja lokasuojien levikkeet, valaistut kynnyslistat, tekstiilimatot, integroitu liikennekamera tallennusmahdollisuudella, 180° etukamera sekä tehdasasenteinen MultiView-kamera, jonka kuvan auton edestä, takaa ja sivuilta näet navigointinäytössä.

LISÄVARUSTEET