Dacia – järkivalinta

Kunnon auto tällaisella hinnalla.
Eihän tämä ole jotain pilaa?

Tämä EI OLE pilaa. Dacia on valmistajana ajatellut, että edullinen auto voi olla myös tyylikäs, turvallinen ja laadukas. Ja olemme olleet oikeassa, sillä malliemme luotettavuus ja kestävyys on hyväksi koettu ja tunnustettu. Dacia-malliston uusimmat mallit ovat herättäneet huomiota tyylikkäällä ja persoonallisella muotoilullaan. Lisäksi ne ovat aina tilavia, ja niihin mahtuvat helposti sekä matkustajat että matkatavarat. Tämä menestys perustuu yksinkertaiseen periaatteeseen, että autoon voi ihastua ja se voi täyttää kaikki tarpeet, mutta siihen ei tarvitse kuitenkaan upottaa kaikkia käytettävissä olevia varoja.

Jokainen Dacian malli heijastaa merkin strategiaa. Autoihin voi valita kaiken tarvitsemansa, mutta niissä ei ole mitään ylimääräistä. Rahaa säästyy, kun eri malleissa käytetään mahdollisimman paljon yhteisiä osia. Pääosin autot perustuvat Renaultin ja Nissanin kehittämään, koeteltuun tekniikkaan. Malliin katsomatta, Dacia tarjoaa käytetyn autojen ostajalle mahdollisuuden hankkia uusi auto samalla rahalla.

Dacian valmistamat autot on suunniteltu kestäviksi, luotettaviksi ja helppokäyttöisiksi. Ne tarjoavat ainutlaatuiset tilat omassa hintaluokassaan. Dacia onkin eräänlainen autojen Ikea: laaja valikoima hyvin suunniteltuja ja toimivia autoja niin edulliseen hintaan, että mahdollisimman moni voi ostaa itselleen uuden auton. Tämä on harvinainen, mutta toimiva resepti.