Dacia-käyttöoppaat ja navigoinnin päivitys

Tältä sivulta voit ladata itsellesi tämänhetkisten Dacia-mallien käyttöopaskirjat. Kirjat ovat PDF-muodossa. Kirjojen avaamiseen ja lukemiseen tarvitset Acrobat Readerin. Lataa koneellesi Acrobat Reader >

Uuden Dusterin käyttöopas

LATAA TÄSTÄ

Sanderon ja Sandero Stepwayn käyttöopas

LATAA TÄSTÄ

Dusterin käyttöopas

LATAA TÄSTÄ

Lodgyn käyttöopas

LATAA TÄSTÄ

Sanderon ja Logan MCV:n käyttöopas

LATAA TÄSTÄ

Dokker Vanin käyttöopas

LATAA TÄSTÄ

Media Navin käyttöopas

LATAA TÄSTÄ

Dacia-autosi huolto-ohjelma

Dacian huolto-ohjelma on autokohtainen. Jos autostasi puuttuu A4-kokoinen huolto-ohjelma, pyydä tämä tuloste jälleenmyyjältäsi rekisteri- tai valmistenumerolla. Dacialle ei ole sähköistä huoltokirjaa. Käyttöohjekirjan lopusta löytyy paikat huoltomerkinnöille ja huollon suorittaneen liikkeen leimoille.

Media Nav ja karttojen päivitykset

Navigointijärjestelmällä varustetuissa malleissamme on vakiona Pohjoismaiden kartasto. Lisäkartat ja päivitykset saat Naviextras-sivustolta: dacia.welcome.naviextras.com

  • Ylläolevasta linkistä pääset myös lataamaan päivittämiseen tarvittavan Toolbox-päivitysohjelman.
  • Ensimmäinen karttapäivitys on ilmainen, kun se tehdään 90 päivän kuluessa auton käyttöönottopäivästä.
  • Ohjeet karttojen päivittämiseen löydät ylläolevasta Media Nav -käyttöoppaasta.

Uusimmissa, Media Nav 4.0:lla varustetuissa autoissamme järjestelmään sisältyy myös Android Auto- ja Apple CarPlay -tuki. Voit kokeilla toimintojen saatavuutta autossasi yhdistämällä auton USB-porttiin älypuhelimen, jossa on Android 10 -käyttöjärjestelmä, johon sisältyy Android Auto, tai Apple CarPlay -sovellus. Jos Android Auto / Apple CarPlay on käytettävissä Daciassasi, siihen viittaava kuvake ilmestyy Media Nav -näytön alareunan oikeaan laitaan. Lisätietoja järjestelmästä ja sen käytöstä löydät ylläolevasta MediaNav -käyttöoppaasta.

Dacia tarjoaa autoihinsa tuen älypuhelinsovellusten käyttöä varten. Dacia ei vastaa puhelintuesta eikä sovellusten toimivuudesta puhelimessa.