Dacia-käyttöoppaat ja navigoinnin päivitys

Tältä sivulta voit ladata itsellesi Dacia-mallien käyttöopaskirjat. Kirjat ovat PDF-muodossa. Kirjojen avaamiseen ja lukemiseen tarvitset Acrobat Readerin. Lataa koneellesi Acrobat Reader >

Joggerin käyttöopas

LATAA TÄSTÄ

Uuden Dusterin käyttöopas

LATAA TÄSTÄ

Sanderon ja Sandero Stepwayn käyttöopas

LATAA TÄSTÄ

Dusterin käyttöopas

LATAA TÄSTÄ

Lodgyn käyttöopas

LATAA TÄSTÄ

Sanderon ja Logan MCV:n käyttöopas

LATAA TÄSTÄ

Dokker Vanin käyttöopas

LATAA TÄSTÄ

Media Controlin käyttöopas

LATAA TÄSTÄ

Media Displayn ja Media Navin käyttöopas

LATAA TÄSTÄ

Media Navin käyttöopas

LATAA TÄSTÄ

Huomaa, että käyttöoppaissa on kerrottu kaikki mahdolliset toiminnot, jotka ovat saatavilla autoihimme / multimedialaitteisiimme jollain markkina-alueella. Kaikissa autoissa ei siten ole kaikkia toimintoja,jotka käyttöoppaissa mainitaan.

Dacia-autosi huolto-ohjelma

Dacian huolto-ohjelma on autokohtainen. Jos autostasi puuttuu A4-kokoinen huolto-ohjelma, pyydä tämä tuloste jälleenmyyjältäsi rekisteri- tai valmistenumerolla. Dacialle ei ole sähköistä huoltokirjaa. Käyttöohjekirjan lopusta löytyy paikat huoltomerkinnöille ja huollon suorittaneen liikkeen leimoille.

Media Nav ja karttojen päivitykset

Navigointijärjestelmällä varustetuissa malleissamme on vakiona Pohjoismaiden kartasto. Lisäkartat ja päivitykset saat Naviextras-sivustolta: dacia.welcome.naviextras.com

  • Ylläolevasta linkistä pääset myös lataamaan päivittämiseen tarvittavan Toolbox-päivitysohjelman.
  • Ensimmäinen karttapäivitys on ilmainen, kun se tehdään 90 päivän kuluessa auton käyttöönottopäivästä.
  • Ohjeet karttojen päivittämiseen löydät ylläolevasta Media Nav -käyttöoppaasta.

Media Nav 4.0:lla varustetuissa autoissamme (autot, jotka on valmistettu keväästä 2019 alkaen) järjestelmään sisältyy myös Android Auto- ja Apple CarPlay -tuki. Voit kokeilla toimintojen saatavuutta autossasi yhdistämällä auton USB-porttiin älypuhelimen, jossa on Android 10 -käyttöjärjestelmä, johon sisältyy Android Auto, tai Apple CarPlay -sovellus. Jos Android Auto / Apple CarPlay on käytettävissä Daciassasi, siihen viittaava kuvake ilmestyy Media Nav -näytön alareunan oikeaan laitaan. Lisätietoja järjestelmästä ja sen käytöstä löydät ylläolevasta MediaNav -käyttöoppaasta.

Uusimmissa automalleissamme (autot, jotka on valmistettu vuonna 2022, osin myös 2021): on Media Display tai Media Nav 4.5, jotka tunnistaa isosta 8-tuumaisesta kosketusnäytöstä ja sen pyöreistä kuvakkeista. Nämä kaksi järjestelmää ovat saatavana joko vakio- tai lisävarusteina kattavimmilla varustetasoilla. Media Displayssä on aina Android Auto- ja Apple CarPlay -peilauksen tuki, eli voit käyttää älypuhelinpeilausta USB-johdon avulla ja hyödyntää siten älypuhelimessasi olevia sovelluksia, kuten Google Mapsia auton kosketusnäytön kautta.

Uudessa Media Navissa (Media Nav 4.5) on yllä mainitun peilaustoiminnon lisäksi käytettävissä integroitu navigointi – Media Navin tunnistat siitä, että alkunäytön alarivin keskimmäinen kuvake on tämä Nav-toiminto (Media Displayssä on ko. kohdassa asetukset-toiminto). Integroidun navigoinnin kartasto päivitetään Naviextras-sivuston kautta USB-muistitikun ja tietokoneen avulla, kts. yllä, ja kartat sekä navigointi ovat käytettävissä myös silloin, kun autoon ei ole yhdistetty älypuhelinta.

Dacia tarjoaa autoihinsa tuen älypuhelinsovellusten käyttöä varten. Älypuhelinpeilauksen käyttö edellyttää yhteensopivaa älypuhelinta, jossa on peilauksen tuki. Dacia ei vastaa puhelintuesta eikä sovellusten toimivuudesta puhelimessa.