Mukava perheauto Dacia Sandero Stepway Hinta alkaen vain 13 999 €

Dacia Sandero Stepway. Mukava crossover kaikilla mausteilla.

Dacia Sandero Stepway on iloinen vastalause tylsille, kalliille ja keskinkertaisille autoille. Sen tyyli, ajettavuus, varustelu ja maasturiluokan 207 mm maavara muuttavat käsityksesi siitä, mitä järkihintaiselta autolta saa vaatia. Uudistuneet moottorit ovat maailman huipulta: bensiini TCe 90 sekä diesel Blue dCi 95. Varustelu on täydellinen, ei mitään turhaa: ESC-ajovakaudenhallinta, ilmastointi, peruutustutka, vakionopeudensäädin, Soft Feel -päällysteinen ohjauspyörä, Media Nav -multimediajärjestelmä kosketusnäytöllä ja suomenkielisellä navigaattorilla sekä paljon muuta. Myös Sandero Stepwayn sisustus on moderni ja kutsuu kyytiin.

Sinussa on tyyliä. Niin on autossasikin.

Miksi valitsisit Sandero Stepwayn? Koska siinä on sekä tyyliä että luonnetta ja se on entistä tyylikkäämpi. Krominväriset kattokaiteet, helmalistat, tyylikkäät 16 tuuman muotovanteet ja sumuvalot antavat tälle crossoverille jykevän ilmeen. Matkustamon 5 tilavaa istuinpaikkaa erikoisverhoiluineen ja korotettu, lähes 21 cm maavara tekevät matkastasi erilaisen: tässä autossa näet ja näyt. Laadukkaat istuinverhoilut materiaaleineen ja kuviointeineen antavat sisätiloille raikkaan ja mukavan ilmeen. Pintojen huoliteltu viimeistely, krominväriset mittarien kehykset ja ergonomiset käyttökytkimet tekevät yleisnäkymästä tyylikkään ja selkeän. Kromikehyksiset ilmanvaihtosuuttimet, ohjauspyörän keskiön logo ja vaihteenvalitsimen nuppi korostavat huoliteltua vaikutelmaa. Ovenkahvat, nelipuolainen ohjauspyörä kromikoristeilla sekä mittariston kromiset reunalistat sointuvat uudistuneeseen kojelautaan ja ohjaamon kokonaisuuteen. Tilavassa Sandero Stepwayssa on runsaasti käytännöllisiä säilytystiloja: säilytyslokerot kojelaudassa, hansikaslokero, mukitelineet, säilytyslokerot ovissa, lehtitaskut selkänojissa, puhelintasku matkustajan istuimen selkänojan sivussa ja pulloteline keskikonsolissa takaosassa. Dacia Sandero Stepwayssä on myös 12V-liitäntä, joka mahdollistaa puhelimen ja muiden kannettavien laitteiden lataamisen takapenkin matkustajille.

Lisää korkeutta, enemmän luonnetta… Sinun ratkaisusi.

Dacia Sandero Stepwayssä on vakiona paljon käytännöllisiä varusteita, mm. ilmastointi, miellyttävän tuntuinen Soft Feel -päällysteinen ohjauspyörä, mäkilähtöavustin, peruutustutka, suomenkielinen MediaNav-multimedia- ja navigointijärjestelmä… Peruutustutka auttaa tiukassakin tilanteessa pysäköimään ahtaaseen paikkaan ja vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin taasen pitävät nopeuden haluamasi rajoituksen mukaisena.

Sandero Stepwayssä käytetään älykästä ja hyödyllistä tekniikkaa olennaisiin toimintoihin, joiden käyttö on helppoa oppia. Kun tutustut MediaNav*-multimediajärjestelmän toimintovalikoimaan, et enää halua luopua siitä. MediaNavissa on 7-tuumainen (18 cm) selkeä ja helppokäyttöinen kosketusnäyttö, suomenkieliset navigointitoiminnot tarvittaessa opastamassa sinua, Bluetooth-yhteys handsfree-puheluita ja langatonta musiikin kuuntelua varten sekä AUX- ja USB-liitännät ulkoisten musiikkilaitteiden yhdistämiseen. Sandero Stepwayssä takaistuimen 3 tilavaa istuinpaikkaa on muunnettavissa tavaratilaksi 2/3–1/3 -suhteessa taittuvan selkänojan ansiosta. Takaistuimella on käytännöllinen turvaistuimien ISOFIX-kiinnitysjärjestelmä. Kun lapset matkustavat turvallisesti, sinä voit keskittyä ajamiseen.

Turvallinen, luotettava, taloudellinen. Dacia on ajatellut sinua.

Ajovakauden hallintajärjestelmä (ESC) ja hätäjarrutustehostimella (EBA) varustetut lukkiutumattomat ABS-jarrut auttavat sinua pitämään ajoneuvon jatkuvasti hallinnassasi. Etu- ja sivuturvatyynyt ovat vakiovarusteita. Dacia tarkoittaa taloudellisuutta… eikä pelkästään auton hinnan suhteen. Turboahdettu TCe 90 -bensiinimoottori on sekä suorituskykyinen että polttoainetaloudellinen.

Dacia Sandero Stepwayhin voit luottaa. Tästä todisteena on 3 vuoden tai 100 000 km:n takuu*. Muista myös, että takuuajan aikana on voimassa 24h tiepalvelu.

* Takuun pituus määräytyy sen mukaan, kumpi rajoista täyttyy ensin.

Tutustu Sandero-omistajien kokemuksiin

Lue, millaisia kokemuksia Sandero-omistajat ovat jakaneet:

Tutustu Sandero-kokemuksiin ›

Navigointi ja multimediajärjestelmä kosketusnäytöllä

Erinomaiset säilytystilat

Mäkilähtöavustin

Reilun kokoinen tavaratila