Uusi Sandero Uusi Sandero Stepway

TULOSSA UUSI SANDERO JA SANDERO STEPWAY – HINTAANSA SUUREMMAT AUTOT

Täysin uusi kolmannen sukupolven Dacia Sandero -perhe on entistäkin tyylikkäämpi, tilavampi, mukavampi, turvallisempi ja parempi ajaa. Dacian filosofian mukaisesti Sandero-mallisto on nykyaikainen, vastaa asiakkaiden tarpeisiin ja tarjoaa reilusti vastinetta rahalle. Uudet Sandero ja Sandero Stepway pohjautuvat edeltäjiensä perimään, mutta muotoilu on täysin uusittu ja molemmissa malleissa on Dacian uusi tunnistettava, Y-kirjaimen muotoinen valokuvio. Saataville tulee muun muassa odotettu automaattivaihteisto ja myös varustelun osalta on luvassa reilusti uutuuksia.

Uusi Sandero ja Sandero Stepway saapuvat koeajettaviksi Suomen Dacia-jälleenmyyjille keväällä. Malliston ennakkomyynti alkaa helmikuun aikana. Liity postituslistallemme alta, niin saat sähköpostiisi tiedon ennakkomyynnin aloituksesta.

Uusi Sandero

Uusi Sandero on kompakti auto, jossa on hyvät tilat. Sanderon ulkomitat ovat lähes ennallaan edelliseen sukupolveen verrattuna, mutta sen persoonallisuus on aiempaa vahvempi. Vakiovarusteisiin kuuluvat tehokkaat LED-valot edessä ja säilytystilat ja auton varustelu on kokonaisuudessaan suunniteltu käytännöllisyyttä ja helppokäyttöisyyttä ajatellen.

Uusi Sandero Stepway

Uusi Sandero Stepway on näyttävä, aito crossover, joka kutsuu arjen seikkailuihin. Siinä on edeltäjänsä tapaan reilusti maavaraa, joten autoon on helppo nousta ja ajella huonommillakin teillä. Muotoilultaan Sandero Stepway eroaa Sanderosta selvästi ja siihen tulee uutuutena saataville mm. Dacian patentoimat, helposti taakkatelineeksi muunnettavat kattokiskot.

Reilusti kaikkea uutta

Uudessa Sandero-mallistossa on paljon uutta: alustarakenne ja voimalinja on uusittu täysin ja turvallisuusvarusteita on entistä enemmän. Sandero ja Sandero Stepway on varustettu muun muassa aktiivisella hätäjarrutustoiminnolla ja hätäpuhelutoiminnolla. Mallistoon saadaan myös paljon kysytty automaattivaihteistolla (CVT) varustettu versio.

Hyödynnä romutuspalkkio uuteen Sanderoon!

Täysin uuden Dacia Sanderon manuaalivaihteistolla varustetut versiot alittavat romutuspalkkiokampanjan päästörajan (120 g/km WLTP) , eli voit hyödyntää romutuspalkkion uuden Sanderon hankintaan.

LUE LISÄÄ ROMUTUSPALKKIOSTA

 

Tilaa uutiskirje –
Uusi Sandero ja uusi Sandero Stepway

Jätä yhteystietosi niin lähetämme sinulle lisää tietoa uutuusmalleista sitä mukaa kun tiedot ja tarkempi aikataulu Suomen malliston osalta vahvistuvat. Jos haluat, että Dacia-jälleenmyyjä ottaa sinuun yhteyttä heti kun nämä uutuudet tulevat myyntiin, täytäthän kaikki kentät. Varmistathan myös, että kirjoitat sähköpostiosoitteesi kenttään oikein.

Sähköpostiviestien lähettäjä on Dacia asiakaspalvelu. Jos et saa viestejämme, tarkistathan myös roskapostikansion.