Mukava perheauto Dacia Sandero Hinta alkaen vain 9 999 €

Dacia Sandero. Uudistunut mukava perheauto.

Mitä haluat autolta? Ajatteletko tyylikästä ja miellyttävää muotoilua, huoliteltuja ja toimivia sisätiloja, tilavaa matkustamoa, laadukasta viimeistelyä – ja tämä kaikki sopuhintaan… Kuvailit siis juuri uudistuneen Dacia Sanderon. Uudistunut Dacia Sandero on aikaisempaa nuorekkaampi ja houkuttelevampi. Älykäs tekniikka tekee matkustamisesta mukavaa ja turvallista.

Muotoilu, joka vastaa toiveitasi.

Uusi Dacia Sandero on uudistunut sekä sisältä että ulkoa. Etu- ja takavalojen uudistettu muotoilu tekee autosta dynaamisemman ja nykyaikaisemman. Päiväajovaloihin on tullut LED-tekniikka ja valoissa on tunnistettavaa sukunäköisyyttä neliön ja suorakaiteen muotoisilla yksityiskohdilla. Etu- ja takapuskureiden muotoilu korostaa voimakasta ulkomuotoa. Etupuskuri on saanut uuden modernin ilmeen ja eusäleikössä on kromiviimeistely. Sanderon muotoilu vakuuttaa tyylillään.

dacia_sandero_ph2_maisemassa

Hymyä huuleen, mukavaa matkantekoa – tyylikkäät sisätilat.

Uudistuneen Sanderon mukavat sisätilat houkuttelevat. Uudistuneet istuinverhoilut materiaaleineen ja kuvioinneillaan antavat sisätiloille raikkaan ja mukavan ilmeen. Pintojen huoliteltu viimeistely, krominväriset mittarien kehykset ja ergonomiset käyttökytkimet tekevät yleisnäkymästä tyylikkään ja selkeän. Kromikehyksiset ilmanvaihtosuuttimet, ohjauspyörän keskiön logo ja vaihteenvalitsimen nuppi korostavat huoliteltua vaikutelmaa. Ovenkahvat, uudistunut nelipuolainen ohjauspyörä äänimerkillä ja kromikoristeilla sekä mittariston kromiset reunalistat sointuvat täysin kojelaudan kokonaisuuteen*. Uudistuneessa ja tilavassa Sanderossa on lisätty estisestään käytännöllisiä säilytystiloja: säilytyslokerot kojelaudassa, hansikaslokero, mukitelineet, ovissa säilytyslokerot, selkänojissa lehtitaskut, matkustajan istuimen selkänojan sivussa puhelitasku ja keskikonsolin sivussa verkkotasku pienille esineille ja uudistuneessa keskikonsolissa on pulloteline takana. Voit säilyttää kirjat, juomat ja pelit kätevästi käden ulottuvilla. Uudistuneessa Dacia Sanderossa on uutta myös 12V-liitäntä*, joka mahdollistaa puhelimen ja muiden kannettavien laitteiden lataamisen takapenkin matkustajille. Uudistuneella Sanderolla matkustat aina mukavasti.

*Kromikoristeet ja varustelu vaihtelevat malliversion mukaan.

dacia_sandero_ph2_sisatilat

5 tilavaa istuinpaikkaa… tilaa kaikille ja kaikelle!

Uudistunut Sandero muuntuu toiveidesi mukaan. Takaistuimen 3 tilavaa istuinpaikkaa on muunnettavissa tavaratilaksi 2/3–1/3 -suhteessa taittuvan selkänojan ansiosta (vakiona kaikissa versioissa). Arkipäivän kauppareissuja ja lomamatkoja helpottaa 320 litran tavaratila, johon mahtuu kaikki tarvittava. Tässä on auto, joka muuttuu ja elää samaan tahtiin kuin sinäkin.

Tekniikkaa palveluksessasi: sinä voit keskittyä olennaiseen.

Uudistuneessa Sanderossa käytetään älykästä ja hyödyllistä tekniikkaa olennaisiin toimintoihin, joiden käyttö on helppoa oppia. Kun tutustut MEDIA NAV* -multimediajärjestelmän toimintovalikoimaan, et enää halua luopua siitä. Järjestelmässä on 7-tuumainen (18 cm) selkeä ja helppokäyttöinen kosketusnäyttö, navigointitoiminnot opastamaan sinua tarvittaessa, Bluetooth-yhteys handsfree-puheluihin ja langattomaan musiikin kuunteluun, sekä AUX- ja USB-liitännät ulkoisten musiikkilaitteiden yhdistämiseen. Peruutustutka* ja mäkilähtöavustin (vakiona) auttavat tiukassakin tilanteessa pysäköimään ahtaaseen paikkaan. Entä nopeusrajoitukset? Ajele rauhassa – vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin* pitävät nopeuden haluamasi rajoituksen mukaisena. Uudistunut Dacia Sandero on varustettu aina Stop&Start -toiminnolla. Uudistuneen Sanderon käytännöllinen tekniikka tekee matkasta turvallisemman ja mukavamman.

Easy-R -automatisoitu manuaalivaihteisto.

Uudistuneeseen Dacia Sanderoon on saatavilla lisähintaan TCe 90 -bensiinimoottorin yhteyteen myös Easy-R -automatisoitu manuaalivaihteisto, jossa kytkimen ja vaihteiden ohjaus tapahtuu sähköisillä toimilaitteilla. Vaihteita voidaan käyttää myös manuaalisesti, jolloin automatiikka hoitaa kytkimen käytön. Easy-R on edullisempi kuin perinteinen automaattivaihteisto tai EDC-vaihteisto ja se on myös polttoaineenkulutukseltaan ja taloudellisuudeltaan samalla tasolla kuin perinteisellä manuaalivaihteistolla varustettu malli. Easy-R -automatisoitu manuaalivaihteisto on varustettu myös kätevällä ryömintätoiminnolla, joka on kätevä apu pysäköinnissä ja ruuhkassa ajamisessa. Easy-R -automatisoitu manuaalivaihteisto on Dacian ideologian mukainen: järkivalinta edulliseen hintaan. Dacian automaattivaihteiset mallit ovat markkinoiden edullisimmat.

* Versioista riippuen vakio- tai lisävarusteita.