Mukava perheauto Dacia Sandero Hinta alkaen vain 9 399 €*

Dacia Sandero. Uudistunut mukava perheauto.

Mitä haluat autolta? Ajatteletko tyylikästä ja miellyttävää muotoilua, huoliteltuja ja toimivia sisätiloja, tilavaa matkustamoa, laadukasta viimeistelyä – ja tämä kaikki sopuhintaan… Kuvailit siis juuri uudistuneen Dacia Sanderon. Uudistunut Dacia Sandero on aikaisempaa nuorekkaampi ja houkuttelevampi. Älykäs tekniikka tekee matkustamisesta mukavaa ja turvallista.

Muotoilu, joka vastaa toiveitasi.

Dacia Sandero on uudistunut sekä sisältä että ulkoa. Etu- ja takavalojen muotoilu tekee autosta dynaamisemman ja nykyaikaisemman. Päiväajovaloissa on LED-tekniikka ja valoissa on tunnistettavaa sukunäköisyyttä muihin Dacia-malleihin neliön ja suorakaiteen muotoisilla yksityiskohdilla. Etu- ja takapuskureiden muotoilu korostaa voimakasta ulkomuotoa. Etupuskuri on saanut uuden modernin ilmeen ja etusäleikössä on kromiviimeistely. Sanderon muotoilu vakuuttaa tyylillään.

dacia_sandero_ph2_maisemassa

Hymyä huuleen, mukavaa matkantekoa – tyylikkäät sisätilat.

Dacia Sanderon mukavat sisätilat houkuttelevat. Laadukkaat istuinverhoilut materiaaleineen ja kuviointeineen antavat sisätiloille raikkaan ja mukavan ilmeen. Pintojen huoliteltu viimeistely, krominväriset mittarien kehykset ja ergonomiset käyttökytkimet tekevät yleisnäkymästä tyylikkään ja selkeän. Kromikehyksiset ilmanvaihtosuuttimet, ohjauspyörän keskiön logo ja vaihteenvalitsimen nuppi korostavat huoliteltua vaikutelmaa. Ovenkahvat, nelipuolainen ohjauspyörä kromikoristeilla sekä mittariston kromiset reunalistat sointuvat täysin kojelaudan kokonaisuuteen**. Tilavassa Sanderossa on reilusti käytännöllisiä säilytystiloja: säilytyslokerot kojelaudassa ja ovissa, hansikaslokero, mukitelineet, lehtitaskut selkänojissa, puhelintasku matkustajan istuimen selkänojan sivussa ja pulloteline takana keskikonsolissa. Voit säilyttää kirjat, juomat ja pelit kätevästi käden ulottuvilla. Dacia Sanderossa on myös 12V-liitäntä*, joka mahdollistaa puhelimen ja muiden kannettavien laitteiden lataamisen takapenkin matkustajille. Dacia Sanderolla matkustat aina mukavasti.

**Kromikoristeet ja varustelu vaihtelevat malliversion mukaan. Tutustu myös kattavasti varusteltuun Sandero Stepway -crossoveriin.

dacia_sandero_ph2_sisatilat

5 tilavaa istuinpaikkaa… tilaa kaikille ja kaikelle!

Dacia Sandero muuntuu toiveidesi mukaan. Takaistuimen 3 tilavaa istuinpaikkaa on muunnettavissa tavaratilaksi 2/3–1/3 -suhteessa taittuvan selkänojan ansiosta (vakiona kaikissa versioissa). Arkipäivän kauppareissuja ja lomamatkoja helpottaa 320 litran tavaratila, johon mahtuu kaikki tarvittava. Tässä on auto, joka muuntuu ja elää samaan tahtiin kuin sinäkin.

Tekniikkaa palveluksessasi: sinä voit keskittyä olennaiseen.

Sanderossa käytetään älykästä ja hyödyllistä tekniikkaa olennaisiin toimintoihin, joiden käyttö on helppoa oppia. Kun tutustut MediaNav*-multimediajärjestelmän toimintovalikoimaan, et enää halua luopua siitä. Järjestelmässä on 7-tuumainen (18 cm) selkeä ja helppokäyttöinen kosketusnäyttö, suomenkieliset navigointitoiminnot opastamaan sinua tarvittaessa, Bluetooth-yhteys handsfree-puheluihin ja langattomaan musiikin kuunteluun, sekä AUX- ja USB-liitännät ulkoisten musiikkilaitteiden yhdistämiseen. Peruutustutka* ja mäkilähtöavustin (vakiona) auttavat tiukassakin tilanteessa pysäköimään ahtaaseen paikkaan. Entä nopeusrajoitukset? Ajele rauhassa – vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin* pitävät nopeuden haluamasi rajoituksen mukaisena. Dacia Sandero on varustettu aina Stop&Start -toiminnolla. Sanderon käytännöllinen varustus ja tekniikka tekee matkasta turvallisemman ja mukavamman.

** Versiosta riippuen vakio- tai lisävaruste.

Tutustu myös kattavasti varusteltuun Sandero Stepway -crossoveriin.

 

* Hintoihin lisätään jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut.

Navigointi ja multimediajärjestelmä kosketusnäytöllä

Erinomaiset säilytystilat

Mäkilähtöavustin

Reilun kokoinen tavara-tila