DACIA SANDERO – HINTAANSA SUUREMPI

Euroopan ostetuin auto* Dacia Sandero todistaa, että edullinen auto voi olla kaikkea muuta kuin tylsä. Sanderon virtaviivainen, erottuva ja voimakas muotoilu sekä modernit, Dacialle tunnusomaiset valot luovat autolle upean ilmeen, josta voit nauttia joka päivä. Muotoilun yksityiskohdat, säilytystilat ja auton varustelu on kokonaisuudessaan suunniteltu käytännöllisyyttä ja helppokäyttöisyyttä ajatellen. Sanderossa on aina pirteä ja energiatehokas bensiiniturbomoottori, jonka yhteyteen on saatavilla joko manuaali- tai automaattivaihteisto.

*Dacia Sandero oli vuonna 2022 Euroopan ostetuin auto kaikkien uuden auton ostaneiden yksityisasiakkaiden keskuudessa, jo kuudetta vuotta peräkkäin. Lähde; Euroopan maiden ensirekisteröintitilastot 2017-2022.

KAIKKI TARPEELLINEN KÄDEN ULOTTUVILLA

Sandero täyttää varustelullaan nykypäivän tarpeet – keskittyen Dacian tapaan aina olennaiseen. Avainsanoja Sanderon sisätiloissa ovat mukavuus ja helppokäyttöisyys, laadukkaita materiaaleja unohtamatta. Ergonomisesti sijoitettu kojelauta on suunniteltu niin, että kaikki säätimet ja hallintalaitteet ovat helposti kuljettajan ulottuvilla. Dacia Sanderossa on varustetasosta riippuen eri multimediajärjestelmävaihtoehtoja** – kaikki ovat suomenkielisiä ja selkeitä käyttää, ja halutessasi voit yhdistää niihin myös älypuhelimesi. Sanderolla ajaessasi voit todella nauttia helppoudesta.

 

TYYLILLÄ JOKAISEEN PÄIVÄÄN

Dacia Sanderon jokainen yksityiskohta on mietitty huolella, aina näyttävistä valoista tukeviin ovenkahvoihin. LED-ajovalot*** ovat tehokkaat ja sekä edessä että takana on Dacian tunnusomainen Y:n muotoinen valokuvio. Muotoilultaan Sandero on linjakas, mikä paitsi näyttää hyvältä myös vähentää ilmanvastusta ja siten polttoaineen kulutusta. Tavaratila on helppo avata, ja takaluukun lukitus on sähköinen.

***Lähivalot.

YLLÄTTÄVÄN TILAVA VIISIOVINEN AUTO

Dacia Sanderossa on mainiot tilat niin matkustajille kuin matkatavaroillekin. Tavaratilaa on kokonaista 328 litraa, minkä lisäksi matkustamossa on paljon erilaisia säilytystiloja pikkutavaroille, joten esimerkiksi juomapullo tai kahvimuki on helppo sijoittaa käden ulottuville.

 

VARUSTELU, JOKA ON AJASSA KIINNI

Dacia Sanderon kyytiin on helppo nousta. Avaa keskuslukitus avaimen painikkeesta**, astu sisään ja koe tyylillä viimeistellyt sisätilat, jotka pitävät sisällään kaiken mitä tarvitset – ilman ylimääräisiä kommervenkkejä. Älypuhelimesi voit yhdistää auton multimediajärjestelmään ja käyttää sen sovelluksia ja toimintoja suoraan auton 8-tuumaiselta suomenkieliseltä kosketusnäytöltä. Tai vaihtoehtoisesti voit hyödyntää älypuhelintasi tietoviihdejärjestelmän näyttönä**. Kaikki painikkeet ovat helposti käden ulottuvilla, ja niiden toiminnot on suunniteltu mahdollisimman selkeiksi ja helppokäyttöisiksi.

8-tuumainen kosketusnäyttö**

Suuri näyttö on helppokäyttöinen ja toimii myös suomen kielellä.

Hätäpuhelutoiminto

Onnettomuuden sattuessa Sanderosta saa suoraan yhteyden hätäkeskukseen.

Haineväantenni**

Lisävarusteena saatavilla oleva haineväantenni lisää virtaviivaisuutta Sanderon ulkonäköön.

Audiojärjestelmän kaukosäätö**

Voit käyttää säätimiä kätevästi ajon aikana irrottamatta käsiäsi ohjauspyörästä.

MIELLYTTÄVÄ AJAA

Sähköisen ohjaustehostimensa ansiosta Sanderoa on mukava ja miellyttävä ajaa. Kaikissa malleissa on 90-hevosvoimainen bensiiniturbomoottori, joka on energiatehokas ja polttoainetaloudellinen. Sanderossa on aina 5-vaihteinen manuaalivaihteisto.

Jos etsit nimenomaan automaattivaihteista autoa, tutustu Sanderon sisarmalliin, 20 senttimetrin maavaralla varustettuun Dacia Sandero Stepwayhin.

TURVALLISUUTTA KAIKILLE TEILLE

Turvallisuus on Dacialle tärkeää, ja siksi toimintaa ohjaakin jatkuva kehitystyö. Tavoitteena on pystyä tarjoamaan kaikille Dacialla matkustaville parasta mahdollista turvaa liikenteessä. Dacia Sandero on varustettu mm. aktiivisella hätäjarrutustoiminnolla, kuudella turvatyynyllä sekä mäkilähtöavustimella. Expression-varustetasolla varusteluun kuuluu muun muassa katvealuevaroitin** sekä käytännöllinen peruutuskamera**, jonka ansiosta pysäköinti on helppoa myös ahtaammissa paikoissa.

TUTUSTU AJOAVUSTIMIIN

**Varusteet ja toiminnot saatavilla varustetasosta riippuen, joko vakio- tai lisävarusteina/lisävarustepaketteina. Tarkemmat tiedot näet hinnastosta. Hinnastotiedoston lopusta löydät myös malliston tekniset tiedot.