Dacia Suomessa

Dacia on valloittanut suomalaisten autoilijoiden sydämiä jo vuodenvaihteesta 2009-2010 alkaen ja autot ovat lunastaneet omistajiensa luottamuksen – Dacia on yhä useamman suomalaisen järkivalinta.

Dacia- ja Renault -autoja, varaosia ja tarvikkeita maahantuova Nordic Automotive Services Oy on osa Bassadone Automotive Nordic Oy:tä. Bassadone Automotive Nordic Oy on vuonna 1997 perustettu autojen, varaosien ja lisävarusteiden maahantuontiin erikoistunut yritysryhmä. Yhtiöryhmään kuuluu myös kaikkien maahantuomiemme merkkien jälleenmyyntipiste Auto Bassadone, jolla on Suomen ensimmäinen täysin digitalisoitu uusien ja käytettyjen autojen verkkokauppa sekä myynti- ja huoltopisteet Vantaalla, Espoossa, Turussa ja Hämeenlinnassa.

Kuulumme kansainväliseen Bassadone Automotive Group -yhtiöryhmään, joka toimii useiden automerkkien maahantuojana ja vähittäismyyjänä mm. Espanjassa, Englannissa ja Gibraltarilla. Perheyhtiö on perustettu jo vuonna 1904 ja yhtiö kehittää jatkuvasti toimintojaan maailmanlaajuisesti.

Arvoisa asiakas, jotta voisimme palvella teitä mahdollisimman tehokkaasti, otattehan ensisijaisesti yhteyttä teitä lähimpänä olevaan Dacia-jälleenmyyjään tai -huoltopisteeseen.

Maahantuoja:

Nordic Automotive Services Oy
Kaakelikaari 4 B, 01720 VANTAA
Sähköposti: asiakaspalvelu(a)renault.fi
Puh: 0207 997 700

Puhelun hinta:
– kiinteästä verkosta 8,21 senttiä/puh + 6,9 senttiä/min
– matkapuhelimesta 8,21 senttiä/puh + 14,9 senttiä/min