Lue Dacia-omistajien kokemuksia vajaan 15 vuoden varrelta

Dacia tuli Suomeen vajaa 15 vuotta sitten, vuodenvaihteessa 2009-2010, ja Dacia-malleja liikkuu Suomen teillä jo noin 15 000 kappaletta. Tässä Dacia-omistajien kommentteja ja kokemuksia autoistaan:

 

DUSTER SANDERO JOGGER LOGAN MCV LODGY

 

Duster – Omistajien kokemuksia:

Ostin auton uutena 2018. Autoon tuli lisävaloteline, astinlauta ja vetokoukku. Olen ollut tosi tyytyväinen autoon. Hinta ja laatu kohdallaan.

Jouko, Elämäjärvi

LUE LISÄÄ DUSTER-KOKEMUKSIA

 

Jogger – Omistajien kokemuksia:

Sandero ja Sandero Stepway – Omistajien kokemuksia:

Hinta-laatu-suhde kohdallaan. Auto toiminut moitteettomasti, ei ole ollut mitään vikoja. Ollut nyt käytössä 1.5 vuotta, ajettu yli 20 000km päivittäisessä käytössä. Isot tilavat sisätilat. SUOSITTELEN.

Rauno, Joroinen

LUE LISÄÄ LOGAN MCV -KOKEMUKSIA

 

Lodgy ja Lodgy Stepway – Omistajien kokemuksia:

Valitsimme Dacia Lodgyn, koska tarvitsimme 7-paikkaisen auton, jossa on jokaisella penkkirivillä runsaasti tilaa turvaistuinten käyttöön. Lisäksi tärkeä kriteeri oli sen hyvä varustetaso ja kokonaisedullisuus. Lisäksi päätöstä auttoi se, että olimme kuulleet Daciasta pelkästään hyvää! Päiväkodillamme on tällä hetkellä 2 samanlaista Lodgyä, joilla kuljemme hoitolasten kanssa Liikguu liikuntahallille, kirjastoon ja erilaisiin tapahtumiin sekä retkille. Kyytiin mahtuu mukavasti hoitajan lisäksi kuusi riemukasta hoitolasta, jotka lähtevät aina riemuiten uusiin seikkailuihin Dacialla! Olemme huippu tyytyväisiä Lodgyn tarjoamaan mahdollisuuteen laajentaa lasten oppimisympäristöä varhaiskasvatuksessa. Suosittelemme kaikille lapsiperheille lämpimästi tätä autoa!

Päiväkoti TRIO, Seinäjoki

LUE LISÄÄ LODGY-KOKEMUKSIA

Dacia – taitavasti suunniteltu auto, joissa on reilusti tilaa ja vain tarvitsemasi varusteet, ei mitään turhakkeita.

 

Tutustu Dacia-mallistoon

Me Dacialla haluamme tarjota laajan valikoiman hyvin suunniteltuja ja toimivia autoja niin edulliseen hintaan, että mahdollisimman moni voi ostaa itselleen uuden auton. Daciat ovat aina tilavia ja käytännöllisiä, on valintasi sitten 5-paikkainen Sandero tai crossover Sandero Stepway, järkimaasturi Duster joko etu- tai nelivetoisena tai jopa 7-paikkainen muunneltava tilaihme Jogger.

SANDEROSANDERO STEPWAYDUSTERJOGGER