Lue Duster-omistajien kokemuksia autoistaan:

Vuonna 2011 ostimme ulkosaaristosta kesämökin, joka täytti kaikki haaveemme. Asiassa oli vain yksi ongelma. Mökille pääsi kyllä veneellä, mutta mökille johtavalle puolentoista kilometrin kuoppaiselle metsätielle ei silloisella autollamme ollut asiaa. Matka veneellä yli Iniön aukon kovalla tuulella oli vielä kuoppaisempi. Vuonna 2012 aloimme etsiä netistä korkean maavaran autoa, joka voisi ratkaista ongelmamme. Markkinoille oli vastikään ilmestynyt edullinen kaupunkimaasturi Dacia Duster. Salosta löytyisi autoliikkeestä hyvin varusteltu Duster esittelyauto. Sovimme, että ajamme sillä koeajon mökillemme. Jos Duster selviytyisi matkasta, meillä voisi olla positiivista pohdittavaa.

Selviytyihän se, erinomaisesti. Olimme oikeasti yllättyneitä. Päätimme välittömästi ostaa koeajossa olleen nelivetoisen, korkean maavaran ja dieselillä kulkevan Dacia Dusterin. Hyvästi metsätiellä maitokärryillä vedetyt hevoskuormat. Duster kulki vakaasti vuosien mittaan kaupungista mökille kesät talvet Viron ja Ruotsin reissuille asti. Helmikuussa 2018 näimme ilmoituksen, että täysin uusi Duster evoluutiomallisto esitellään koeajotapahtumassa Hämeenlinnassa. Meistä auto oli kehittynyt teknisesti huimasti.

Kokemukset edellisestäkin Dusterista olivat niin hyviä, että päätimme ostaa uuden Duster TCe 125 4×4 Prestigen lähes kaikilla lisävarusteilla. Dusterin monista hyvistä ominaisuuksista voi lukea autolehtien testeistä, mutta yksi onnistunut koeajotesti teki meistä vielä tänäänkin kiitollisia Duster faneja.

Pekka, Turku

Olen metsäpalveluyrittäjä. Ajan autolla keskimääräistä vaikeammissa olosuhteissa. Dacian minut sai valitsemaan seuraavat perusteet:

– Huomattavasti parantuneet ajo-ominaisuudet ja äänieristys verrattuna vanhempaan malliin.
– Hyvää etenemiskykyä maastoon (neliveto). Esp pois kytkettynä ja lukittu neliveto = etenee hyvin talvisessa metsässä auraamattomallakin tiellä.
-Riittävä maavara.
-Uusi bensakone riittävän tehokas, esim rumpukärryn vetämiseen.
Hyvä hintalaatu-suhde.
-Takuu, joka takaa että työt eivät keskeydy auton takia.

Juha, Keminmaa

Edullinen hinta/laatusuhde, hyvä ajettavuus, hyvä ajoasento ja näkyvyys ja mikä tärkeää laadukas merkkihuolto (Käyttöauto Tampere).
Hankiessani ensimmäisen Dusterin v. 2012 epäilijöitä riitti, mutta nyt ei enää epäillä, vaan uskotaan, että Romaniassakin tehdään laadukkaita autoja.
Suosittelen!

Eino, Nokia

TUTUSTU DACIA DUSTERIIN