SUOJAA Sanderosi NÄILLÄ

Sandero on jo valmiiksi kestävää tekoa, mutta lisäsuojaus on tarpeen Suomen vaativissa oloissa. Katso valikoima tästä ja valitse Sanderoosi tarpeelliset suojausvarusteet.

TAVARATILAN

KAUKALOMATTO

Kaukalomatto istuu täydellisesti ja suojaa tavaratilan verhoilua likaantumiselta.

Monikäyttöinen

Easyflex-matto

EasyFlex-matto kiinnittyy Sanderon tavaratilan sivuihin tarroilla, jolloin se suojaa paitsi tavaratilan pohjan myös sen reunat. Maton etureunan voi kääntää suojaamaan lastauskynnystä esimerkiksi kuormaamisen ajaksi ja maton takareuna puolestaan suojaa takaistuinten selkänojien takaosat.

suojaavat

kumimatot

Alkuperäiset kumimatot sopivat jalkatilaan ja suojaavat näin autosi sisäpintoja mm. vedeltä, kuralta ja lumelta.

Tyylikkäät

kangasmatot

Tekstiilimattojen avulla autosi jalkatilat on helppo pitää puhtaana. Kuljettajan maton kiinnityksen ansiosta matto pysyy turvallisesti paikallaan.

KULJETA KAIKKI TARPEELLINEN

Sanderon jarrullinen vetomassa on 1 100 kiloa, joten Sanderolla vedät kätevästi kärryä tai vaikkapa pientä venetraileria. Harrastusvälineet, kuten polkupyörät tai sukset, saat kulkemaan mukana helposti, kun varustelet Sanderosi näillä varusteilla.

Kiinteä tai irroitettava

vetokoukku

Voit tarpeidesi mukaan valita kiinteän tai irrotettavan vetokoukun.

Vetokoukkuun kiinnitettävä

Polkupyöräteline

Sanderon polkupyörätelineellä kuljetat kätevästi kaksi polkupyörää. Telineessä on takavalot ja kiinnityspaikka rekisterikilvelle. Näin saat turvallisen ja laillisen kuljetuksen polkupyörällesi.

monikäyttöiset

taakkatelineet

Sanderoon tarkoitetut taakkatelineet lisäävät kuljetuskapasiteettia. Katolla voit helposti kuljettaa harrastus- tai työvälineet mukanasi minne menetkin.

tavaratilan

sidontaverkko

Verkon avulla saat pidettyä kuorman paikallaan mutkaisemmallakin tiellä.

VIELÄ LISÄÄ KÄYTÄNNÖLLISYYTTÄ

Kuten Dacialla aina, myös Sanderon suunnittelussa on panostettu käytännöllisyyteen. Vakiona olevien varusteiden lisäksi voit varustella Sanderosi vieläkin käytännöllisemmäksi – Katso valikoima alta.

Tyylikäs

Haineväantenni

Tyylikäs haineväantenni on saatavilla mustana. Haineväantenni on myös käytännöllinen, sillä sitä ei tarvitse irrottaa, kun ajaa autopesuun.

Älypuhelimen

induktiolaturi

Aseta puhelin keskikonsolin lokeroon ja puhelimen lataus käynnistyy automaattisesti. Tämän helpommaksi ei puhelimen lataus muutu. Vaatii yhteensopivan matkapuhelimen.

pysäköintitutkat

eteen ja taakse

Pysäköintitutkat helpottavat Sanderosi pysäköimistä ruutuun. Äänimerkki varoittaa, kun lähestyt estettä ja näin avustaa pysäköinnissä. Saatavilla Essential-varustetasolla (tutkat ovat vakiona Expression-varustetasolla).

VIIMEISTELE SANDEROSI MIELUISAKSI

Haluatko tehdä Sanderostasi vieläkin ilmeikkäämmän? Katso alla olevat lisävarustepoiminnat loppusilauksen tekemiseen.

takapuskurin

kuormaussuoja

Takapuskurin suoja antaa tehokkaan suojan auton maalipinnan vaurioitumista vastaan.

valaistut

kynnyslistat

Kynnyslistat suojaavat kynnyksiä pieniltä naarmuilta ja kolhuilta tyylikkäästi. Ovia avattaessa syttyvä valkoinen valo valaisee kynnykset.

Mustat

Kynnyslistat

Kynnyslistat suojaavat kynnyksiä pieniltä naarmuilta ja kolhuilta tyylikkäästi.

etu- ja takaoviin

ilmanohjaimet

Ilmanohjaimet suojaavat sateelta, tuulelta ja auringonvalolta kun auton sivuikkunaa halutaan pitää hiukan auki.