Uusi Dacia romutuspalkkiolla 2021

Romutuspalkkio on taas täällä!

Oletko haaveillut uudesta autosta ja onko nykyinen autosi niin vanha, että se jo joutaisi romuttamolle? Meillä on sinulle hyviä uutisia: Romutuspalkkion ansiosta saat vanhasta autostasi korvauksen ostaessasi uuden Dacian!

Romutuspalkkio on hyödynnettävissä uuden pienempipäästöisen auton hankinnassa. Voit hyödyntää ehtojen mukaisesti romutetusta autosta saatavan 1 500 € suuruisen korvauksen uuteen vähäpäästöiseen Dacia Sanderoon.

Romutuspalkkion ehdot

Voit saada romutettavasta autostasi 2 500 € tai 1 500 € hyvityksen, kun nämä seuraavat kohdat täyttyvät:

 • Romutuspalkkio on 2 500 euroa uuden henkilöauton hankintaa varten, jonka käyttövoimana on joko kokonaan tai toisena käyttövoimana sähkö tai jos auto on ladattava hybridi, jonka päästöt ovat enintään 95 g/km (WLTP).
 • Romutuspalkkio on 1 500 euroa uuden henkilöauton hankintaa varten, jonka käyttövoimana on bensiini ja jonka hiilidioksipäästöt ovat korkeintaan 120 g/km (WLTP).
 • Romutuspalkkiota voi hakea ajalla 1.12.2020-31.12.2021. Tuen piirissä oleva uusi auto on rekisteröitävä 31.3.2022 mennessä.
 • Romutuspalkkiolaki koskee vain henkilöautoja, eli sekä romutettavan auton että uuden, romutuspalkkiolla hankittavan auton on oltava henkilöautoja.
 • Auton romutus: Romutettava auto tulee luovuttaa kierrätykseen viralliseen vastaanottopisteeseen, josta auton omistaja saa romutustodistuksen.
 • Romutettavan henkilöauton on oltava vähintään 10 vuotta vanha ja sen on pitänyt olla liikennekäytössä ainakin jonkin aikaa romutusvuotta edeltäneenä vuotena ja sen on lisäksi oltava liikennekäytössä romutushetkellä.
 • Romutuspalkkio myönnetään vain yksityishenkilölle, joka on omistanut romutettavan auton tai ollut ko. auton haltijana yhtäjaksoisesti ainakin vuoden ajan ennen sen romutusta.
 • Romutetun auton romutustodistuksen sekä uuden auton tilaus- ja kauppasopimuksen pitää olla päivätty ajanjaksolle 1.12.2020-31.12.2021.
 • Romutuspalkkion saajan tulee olla uuden auton omistaja tai ensimmäinen haltija.
 • Romutustodistuksen tulee olla päivätty ennen uuden auton ensirekisteröintiä.
 • Aiemmin romutettua autoa ei voi hyödyntää uusiin tilauksiin eikä romutustodistusta hyödyntää aiemmin tehtyihin asiakastilauksiin.
 • Romutuspalkkion voi hyödyntää samasta romutettavasta autosta vain kerran ja yhden uuden auton hankinnassa voi hyödyntää yhden romutuspalkkion.

 

Hyödynnä romutuspalkkio uuteen Dacia Sanderoon

Uusi Dacia on fiksu valinta: Dacian varusteluun sisältyy kaikki oleellinen ja mallimme ovat tilavia ja käytännöllisiä. Kaikissa uusissa autoissamme on kolmen vuoden / 100 000 kilometrin takuu, joka sisältää myös 24 tuntia vuorokaudessa toimivan tiepalvelun.

Romutuspalkkiokampanjan kriteereihin soveltuvat Dacia-mallit:

Täysin uusi Sandero
Uusi 5-ovinen Sandero TCe 90 on manuaalivaihteisena CO2-päästöiltään vain 119/120 g/km (WLTP) ja siihen on hyödynnettävissä 1 500 euron tuki. Uutuusmallin ennakkomyynti on alkanut:

Sandero TCe 90 Access alk. 12 999 € – Romutuspalkkiolla alk. 11 499 €!

Sandero TCe 90 Essential alk. 13 599 € – Romutuspalkkiolla alk. 12 099 €!

Sandero TCe 90 Comfort alk. 15 099 € – Romutuspalkkiolla alk. 13 599 €!

Hinnat sisältävät paikkakuntakohtaiset toimituskulut 600 €.

Nyt lisäksi edullinen Dacia-rahoitus, sisältäen 6 kuukauden lyhennysvapaan jakson! 

Dacia Spring -täyssähköauto – Tulossa >
Lue lisää ja tilaa Spring-uutiskirje, niin saat sähköpostiisi tiedon, kun uutuusmallin ennakkomyynti Suomessa aikanaan alkaa.

Lue lisää romutuspalkkiosta: romutuskampanja.fi ›

Valtuutettujen vastaanottopisteiden sijainnin ja yhteystiedot voit tarkistaa Suomen Autokierrätys Oy:n sivustolta autokierratys.fi › tai maksuttomasta puhelinnumerosta 0800 05044 (ma-pe klo 9.00-16.00).