Tältä sivulta löydät ajankohtaiset Dacia-kampanjat

SYKSYN RAHOITUSTARJOUSHUOLTO- JA LISÄVARUSTE-EDUTAINA EDULLINEN DACIA


Dusterin dieselmoottorin tarina on päättymässä, mutta vielä ehdit saada uuden nelivetoisen diesel-Dusterin! Lue tämä ja toimi nyt mikäli halajat tällaisen harvinaiseksi käyvän mainion menopelin.

Maailmassa mikään ei taida olla niin varmaa kuin muutos. Euroopassa jo pitkään jatkuneen dieselautojen pienentyneen kysynnän vuoksi sekä alati tiukentuvien EU:n päästömääräysten myötä valmistaja on valitettavasti tehnyt päätöksen lopettaa diesel-Dusterin tuotanto.

Dusterin TCe-bensiiniturbomoottoreiden tuotanto jatkuu edelleen, eli kyseessä on vastaava muutos, joka on jo joitakin vuosia sitten tapahtunut Sandero-mallistossa. Dusterin bensanelivetoa on siis saatavilla jatkossakin. Jos kuitenkin haluat hankkia nimenomaan uuden Blue dCi 115 -moottorilla varustetun neliveto-Dusterin, kannattaa toimia nopeasti – kyseisiä autoja on saatavilla enää rajattu erä.

Lisätietoa saatavilla olevista autoista saat Dacia-jälleenmyyjältä. Varmista siis, että ehdit saada uuden Duster Blue dCi 115 4×4:n toimimalla heti ja ota vaikka saman tien yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään.

LÖYDÄ LÄHIN JÄLLEENMYYJÄ JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ MYYJÄLLE


Katso nopean toimituksen autovalikoimamme

Meillä on reilu valikoima autoja saatavilla nopeasti, jopa parissa viikossa – valitse tarpeidesi ja makusi mukaan joko Sandero, Jogger tai Duster! Kysy ajantasainen saatavuustilanne Dacia-jälleenmyyjältäsi tai klikkaa alta nopean toimituksen autojen valikoimaan.

Näihin nopean toimituksen autoihin tarjoamme nyt edullisen 4,9 %** rahoituskoron (+ kulut). Automallikohtaiset rahoitusesimerkit löydät alempaa tältä sivulta.

**Rahoitustarjous koskee uusia tilaus- ja kauppasopimuksia 30.11.2023 asti ja kampanja-autot on rekisteröitävä 30.11.2023 mennessä. Sopimusaika max. 72 kk. Myös ilman käsirahaa!

LÖYDÄ LÄHIN JÄLLEENMYYJÄ KATSO NOPEIMMAN TOIMITUKSEN AUTOT LASKE KUUKAUSIERÄ

Sandero alk. 17 499 €

tai nyt esim. 209 €/kk

Dacia Sandero on eurooppalaisten suosikkiauto - Sandero on sisarmallinsa Sandero Stepwayn kanssa ollut Euroopan ostetuin auto vuosi toisensa jälkeen, jo vuodesta 2017 alkaen, kun katsotaan yksityisiä auton ostajia. Sandero on hintaansa suurempi auto, jossa on reilusti tilaa niin matkustamossa kuin tavaratilassakin. 20 cm maavaralla varustettu Sandero Stepway puolestaan on mainio auto esim. mökkiteille ja siinä on lisäksi vakiona Dacian nerokkaat monitoimikattokaiteet.


JOPA 7-PAIKKAINEN DACIA JOGGER ALK. 20 999 €

tai NYT ESIM. 259 €/kk

Uusi Jogger on ainutlaatuinen yhdistelmä ominaisuuksia, joiden ansiosta se on erittäin monikäyttöinen ja käytännöllinen. Joggeriin mahtuu kaikki, on kyydissä sitten perhe, lemmikit tai vaikka harrastusvälineet. Jogger on saatavilla joko 5-paikkaisena, erittäin tilavana farmarina, tai 7-paikkaisena versiona, josta voi tarpeen mukaan muokata 2-, 3-, 4-, 5-, 6- tai 7-paikkaisen. Maavaraa on reilusti, 20 senttimetriä. Voimanlähdevaihtoehtoja Joggerissa on kaksi: taloudellinen ja pirteä 110 hv bensaturbo tai automaattivaihteinen HYBRID 140, joka latautuu kätevästi itsestään ajon aikana.


DUSTER neliveto alk. 25 599 €

tai nyt esim. 299 €/kk

Duster on 21 cm maavaralla varustettu todellinen järkimaasturi, joka sopii niin maastoon, mökkiteille kuin kaupunkiinkin. Vakiovarustuksesta löytyy kaikki mitä tarvitset ja nelivedon etenemiskyky on kerrassaan erinomainen. Valitse tarpeidesi mukaan 6-vaihteisella manuaalilaatikolla varustettu nelivetoinen tai automaattivaihteinen etuvetoinen Duster.


Dacia on järkivalinta.

Suosituimmat mallimme myös nopeaan toimitukseen.

Tervetuloa tutustumaan ja koeajolle!

Tutustu Dacia-mallistoon

Me Dacialla haluamme tarjota laajan valikoiman hyvin suunniteltuja ja toimivia autoja niin järkevään hintaan, että mahdollisimman moni voi ostaa itselleen uuden auton. Daciat ovat aina tilavia ja käytännöllisiä, on valintasi sitten 5-paikkainen järkiauto Sandero, käytännöllinen crossover Sandero Stepway, järkimaasturi Duster joko etu-tai nelivetoisena tai jopa 7-paikkainen tilafarmari Jogger.

SANDERO ALK. 16 899 €SANDERO STEPWAY ALK. 19 399 €DUSTER ALK. 20 399 €5-PAIKKAINEN JOGGER ALK. 20 399 €7-PAIKKAINEN JOGGER ALK. 21 399 €

Hintoihin lisätään jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut 600 €.