Tältä sivulta löydät ajankohtaiset Dacia-kampanjat

ERÄ AUTOJA 0% KOROLLA ERÄÄN SANDERO JA SANDERO STEPWAY: JATKOTAKUU VELOITUKSETTADUSTER DIESELHUOLTO- JA LISÄVARUSTE-EDUTAINA EDULLINEN DACIA


Meillä on hyvä valikoima autoja saatavilla nopeasti, jopa parissa viikossa – valitse tarpeidesi ja makusi mukaan joko Sandero, Jogger tai Duster! Kysy ajantasainen saatavuustilanne Dacia-jälleenmyyjältäsi tai klikkaa alta nopean toimituksen autojen valikoimaan.

Erä Joggereita nyt 0 % korolla (+ kulut)!*

Pieneen erään bensaturbolla varustettuja nopean toimituksen Joggereita tarjoamme nyt 0 %* rahoituskoron (+ kulut)! Näitä kampanjaan kuuluvia, uusia, ajamattomia autoja on saatavilla rajattu erä:

Jogger TCe 110 Extreme 7p

*Rahoitustarjous voimassa uusiin asiakastilauksiin, autot on rekisteröitävä 31.3.2024 menneessä. Sopimusaika max. 72 kk, max. rahoitettava määrä 25 000 €. Lisätietoa saatavilla olevista kampanjaan kuuluvista autoista saat Dacia-jälleenmyyjältäsi.

LÖYDÄ LÄHIN JÄLLEENMYYJÄ KATSO NOPEIMMAN TOIMITUKSEN AUTOT 

JOPA 7-PAIKKAINEN DACIA JOGGER ALK. 20 999 €

tai NYT ESIM. 239 €/kk

Uusi Jogger on ainutlaatuinen yhdistelmä ominaisuuksia, joiden ansiosta se on erittäin monikäyttöinen ja käytännöllinen. Joggeriin mahtuu kaikki, on kyydissä sitten perhe, lemmikit tai vaikka harrastusvälineet. Jogger on saatavilla joko 5-paikkaisena, erittäin tilavana farmarina, tai 7-paikkaisena versiona, josta voi tarpeen mukaan muokata 2-, 3-, 4-, 5-, 6- tai 7-paikkaisen. Maavaraa on reilusti, 20 senttimetriä. Voimanlähdevaihtoehtoja Joggerissa on kaksi: taloudellinen ja pirteä 110 hv bensaturbo tai automaattivaihteinen HYBRID 140, joka latautuu kätevästi itsestään ajon aikana.


Erään Sandero ja Sandero Stepway: jatkotakuu veloituksetta

Nyt jatkotakuu 5 vuotta/100 000 km (kumpi täyttyy ensin) veloituksetta erään Sandero ja Sandero Stepway -autoja. Tarjoamme autoihin edullisen 2,9 % rahoituskoron (+ kulut)*.

*Rahoitustarjous voimassa uusiin asiakastilauksiin, autot on rekisteröitävä 31.3.2024 menneessä. Sopimusaika max. 72 kk, max. rahoitettava määrä 25 000 €. Lisätietoa saatavilla olevista kampanjaan kuuluvista autoista saat Dacia-jälleenmyyjältäsi.

LÖYDÄ LÄHIN JÄLLEENMYYJÄ KATSO NOPEIMMAN TOIMITUKSEN AUTOT 


Dusterin dieselmoottorin tarina on päättymässä, mutta vielä ehdit saada uuden nelivetoisen diesel-Dusterin! Lue tämä ja toimi nyt heti, mikäli halajat tällaisen harvinaiseksi käyvän mainion menopelin.

Maailmassa mikään ei taida olla niin varmaa kuin muutos. Euroopassa jo pitkään jatkuneen dieselautojen pienentyneen kysynnän vuoksi sekä alati tiukentuvien EU:n päästömääräysten myötä valmistaja on valitettavasti tehnyt päätöksen lopettaa diesel-Dusterin tuotanto.

Dusterin bensanelivetoa on saatavilla jatkossakin. Jos kuitenkin haluat hankkia nimenomaan uuden Blue dCi 115 -moottorilla varustetun neliveto-Dusterin, kannattaa toimia nopeasti – kyseisiä autoja on saatavilla enää hyvin rajallinen erä.

Lisätietoa saatavilla olevista autoista näet alla olevan linkin kautta tai kysymällä lähimmältä Dacia-jälleenmyyjältä. Varmista siis, että ehdit saada uuden Duster Blue dCi 115 4×4:n toimimalla heti ja ota vaikka saman tien yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään.

KATSO VAPAAT AUTOTLÖYDÄ LÄHIN JÄLLEENMYYJÄ JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ MYYJÄLLE


Dacia on järkivalinta.

Suosituimmat mallimme myös nopeaan toimitukseen.

Tervetuloa tutustumaan ja koeajolle!

Tutustu Dacia-mallistoon

Me Dacialla haluamme tarjota laajan valikoiman hyvin suunniteltuja ja toimivia autoja niin järkevään hintaan, että mahdollisimman moni voi ostaa itselleen uuden auton. Daciat ovat aina tilavia ja käytännöllisiä, on valintasi sitten 5-paikkainen järkiauto Sandero, käytännöllinen crossover Sandero Stepway, järkimaasturi Duster joko etu-tai nelivetoisena tai jopa 7-paikkainen tilafarmari Jogger.

SANDERO ALK. 16 899 €SANDERO STEPWAY ALK. 20 499 €DUSTER ALK. 26 599 €DACIA JOGGER ALK. 23 699 €

Hintoihin lisätään jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut 600 €.