Tältä sivulta löydät ajankohtaiset Dacia-kampanjat

Duster 10 -juhlamallistoStepway 10 -juhlamallisto Dokker Van -kampanja Dacia-rahoitustarjousDacia SmartDrive -vakuutustarjousAina edullinen Dacia

Dacia. Meillä autot ovat edullisia. Aina.

Dacialla Black Week on ihan tavallinen viikko, koska Dacian voi ostaa järkihintaan ihan jokaisella vuoden viikolla. Katso alta suuren suosion saavuttanut juhlamallistomme, jonka hinnat ovat tälläkin viikolla yhtä uskomattoman edulliset kuin aiemmin. Saat juhlamallit tietysti ja taatusti tähän samaan hintaan myös tulevina viikkoina, mutta toimi nopeasti, sillä näitä on myynnissä vain rajattu erä!

Duster 10 -juhlamallisto

Dacian 10 vuotta Suomessa -juhlavuoden kunniaksi nyt myynnissä näyttävä Duster 10 -juhlamallisto, jossa on erittäin kattava varustelu, tietysti aivan lyömättömään juhlahintaan!

Hintaan sisältyy Comfort-varustelun lisäksi muun muassa:

Suomenkielinen MediaNav -navigointi- ja audiojärjestelmä kosketusnäytöllä, peruutustutka, miellyttävän tuntuinen ja tyylikäs Soft Feel -päällysteinen ohjauspyörä, Duster 10- designpaketti, jossa on mm. 17’’ kevytmetallivanteet sinisin keskikupein, kiiltävänmustat peilinkuoret sekä upeita sinisävyisiä yksityiskohtia sisätiloissa.

  • Duster 10 TCe 130 4×2 alk. vain 17 999 €
  • Duster 10 TCe 150 4×4 alk. vain 20 999 €
  • Duster 10 Blue dCi 115 4×4 alk. vain 20 999 €

Erikoisvarusteltu Duster 10 -juhlamalli on saatavilla seuraavissa koriväreissä: Glacier valkoinen (P), Iron sininen (M), Fusion punainen (M), Comete tummanharmaa (M), Highland hopeanharmaa (M), Nacre musta (M). Kysy ajantasainen ja mallikohtainen saatavuustilanne Dacia-jälleenmyyjältäsi.

P = maksuton perusväri, M = metalliväri. Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €.

Kampanja-autoja on rajattu erä – Varaa omasi heti!

Kysy myös joustavaa Dacia-rahoitusta ja hyödynnä 6 kuukauden lyhennysvapaa jakso.* Korko nyt vain 1,9 % (+ kulut) – Katso rahoitustarjous alta.

Lue lisää DusteristaKatso hinnasto ja varusteetLue Dacia-omistajien aitoja kokemuksiaKysy lisää lähimmältä Dacia-jälleenmyyjältä

*Joustava rahoituksemme tarjoaa huolettomuutta sinun ja uuden Daciasi yhteiselle taipaleelle. Et tarvitse käsirahaa ja tarvittaessa voit ottaa 6 kuukautta lyhennysvapaata täysin veloituksetta – Voit itse valita hyödynnätkö lyhennysvapaan jakson heti sopimuksen alussa tai vasta myöhemmin. Lyhennysvapaan aikana maksat vain korot ja kulut ja sen saat kaikkiin Dacia-malleihin, kun rahoitusyhtiönä on DNB Auto Finance Oy. Sopimuksen avausmaksu on 190 € ja hallinnointikulu 9 €/kk.


Stepway 10 -juhlamallisto – Jäljellä pieni erä!

Dacian 10 vuotta Suomessa -juhlavuoden kunniaksi nyt myynnissä näyttävä ja käytännöllinen Stepway 10 -juhlamallisto, jossa peruutuskamera tulee kaupan päälle – Etusi n. 400 euroa! Lisäksi saatavilla edullinen ja joustava Dacia-rahoitus, johon saat halutessasi 6 kk lyhennysvapaan jakson.*

Stepway 10 -juhlamalleissa on erittäin kattava vakiovarustelu: edulliseen hintaan sisältyy mm. ilmastointi, vakionopeudensäädin, helppokäyttöinen suomenkielinen MediaNav-multimedia ja -navigointijärjestelmä, miellyttävän tuntuinen Soft Feel -päällysteinen ohjauspyörä, tyylikkäät muotovanteet ja peruutustutka sekä peruutuskamera, jotka helpottavat sekä pysäköintiä että peruuttamista. Kuten kaikissa Dacioissa, myös Stepway 10 -malleissa on tietysti myös pitkä, 3 vuoden / 100 000 km takuu.

Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Tarjous koskee rajattua erää autoja ja on voimassa niin kauan kuin autoja riittää, kuitenkin enintään 15.12.2020 asti.

Kampanja-autoja on jäljellä enää muutama kappale, joten toimi nopeasti ja varaa omasi heti!

Hyödynnä myös joustava Dacia-rahoitus:

Osta heti ja aloita lyhennykset vasta 6 kk kuluttua.* Korko nyt vain 1,9 % (+ kulut) – Katso rahoitustarjous alta.

*Joustava rahoituksemme tarjoaa huolettomuutta sinun ja uuden Daciasi yhteiselle taipaleelle. Et tarvitse käsirahaa ja tarvittaessa voit ottaa 6 kuukautta lyhennysvapaata täysin veloituksetta – Voit itse valita hyödynnätkö lyhennysvapaan heti sopimuksen alussa tai vasta myöhemmin. Lyhennysvapaan aikana maksat vain korot ja kulut ja sen saat kaikkiin Dacia-malleihin, kun rahoitusyhtiönä on DNB Auto Finance Oy. Sopimuksen avausmaksu on 190 € ja hallinnointikulu 9 €/kk.

Kysy lisää lähimmältä Dacia-jälleenmyyjältä Lue Dacia-omistajien aitoja kokemuksia


Pieneen erään Dokker Vaneja rahoituskorko 0 %* ja kaupan päälle peruutuskamera!

Dacian 10 vuotta Suomessa -juhlavuoden kunniaksi saat myös Dokker Vaniin nyt peruutuskameran kaupan päälle! Lisäksi tarjoamme erän autoja 0 % korolla, ilman kuluja.

Tarjoukset koskevat rajattua erää nopean toimituksen uusia Dokker Van -autoja. Peruutuskameratarjous koskee vain Navi Edition -malleja. Tarjoukset ovat voimassa uusiin tilaus- ja kauppasopimuksiin niin kauan kuin autoja riittää, kuitenkin enintään 30.11.2020 asti.

*Kertaluoton rahoitusesimerkki: Dacia Dokker Van, 19 399 €, käsiraha/vaihtoauto 3 800 €, velkaosuus 15 599 €, rahoitettava osuus yht. 15 599 €, sopimusaika 60 kk (max.), kuukausierä 259,98 €. Kuukausierä sisältää koron 0 %. Luottokustannukset yht. 0 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 15 599 €, luottohinta 19 399 € ja todellinen vuosikorko 0 %. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7 B, 00100 Helsinki.

Tutustu Dokker Vaniin Kysy lisää lähimmältä Dacia-jälleenmyyjältä


Dacia-rahoitus sis. 6 kk lyhennysvapaa

Joustava rahoitus tarjoaa huolettomuutta sinun ja Daciasi yhteiselle taipaleelle. Kun hankit uuden Dacian rahoituksella nyt, 30.9.2020 mennessä, saat sopimukseen veloituksetta 6 kuukauden lyhennysvapaan jakson. Voit valita hyödynnätkö lyhennysvapaan heti sopimuksen alussa tai vasta myöhemmin. Lyhennysvapaan saat kaikkiin uusiin Dacia-malleihin, kun rahoitusyhtiönä on DNB Auto Finance Oy. Sopimusaika max. 60 kk.

Korkotarjous: Rahoituskorko nyt vain 1,9 % + kulut*

Rahoitustarjous koskee kaikkia Dacia-henkilöautomalleja, uusia tilaus- ja kauppasopimuksia ja se on voimassa vain 30.11.2020 asti. Autot on rekisteröitävä 23.12.2020 mennessä.

Laske kuukausierä

*Kertaluoton rahoitusesimerkki: Dacia Sandero Stepway 10 TCe 90, 13 999 €, käsiraha/vaihtoauto 2 000 €, velkaosuus 12 189 €, rahoitettava osuus yht. 12 189 €. Rahoitusaika 60 kk (max), avausmaksu 190 €, käsittelymaksu 9 € /erä, korko 1,9 %, kk-erä 199,70 €. Luottokustannukset yht. 1 392,55 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 13 581,55 €, luottohinta 15 392,55 € ja todellinen vuosikorko 4,05 %. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7 B, 00100 Helsinki. 


Dacia SmartDrive -vakuutus

Dacia SmartDrive Autovakuutus on uudenlainen tapa hankkia autoon vakuutus, sillä auton ostaja ei itse ota vakuutusta vaan sopii, että auto liitetään maahantuojan vakuutuspalveluyhtiön ottamaan vakuutukseen. Autovakuutuksen uudenlainen toteutustapa mahdollistaa edulliset vakuutusmaksut ja kattavan vakuutusturvan asiakkaan nykyisestä bonustilanteesta riippumatta. Nyt saat uuden Dacian oston yhteydessä Dacia SmartDriven ensimmäisen vuoden ajaksi kampanjahintaan 39 euroa / kk! Hintaan sisältyy liikennevakuutus ja kasko.

Maksuturva työttömyyden varalta 400 €/kk jopa 24 kk ajan

Dacia SmartDrive Autovakuutukseen lisätään nyt kaupan päälle Maksuturva, joka suojaa työttömyyden varalta 400 euron kuukausikorvauksella jopa 24 kk ajan. Korvausta maksetaan enintään 12 kk kerrallaan yhden työttömyysjakson ajalta sekä yhteensä enintään 24 kk ajan vakuutusehtojen mukaisesti. Korvauksen saaja voi käyttää korvauksen mihin itse haluaa, esimerkiksi auton osamaksukuluihin, polttoaineisiin, vakuutuksiin tai muihin autoilun kuluihin.

Lue lisää SmartDrive-vakuutuksesta


Dacia – Meillä autot ovat edullisia. Aina.

Useimmat mallimme myös nopeaan toimitukseen. Tervetuloa tutustumaan ja koeajolle!

Tutustu Dacia-mallistoon

Me Dacialla haluamme tarjota laajan valikoiman hyvin suunniteltuja ja toimivia autoja niin edulliseen hintaan, että mahdollisimman moni voi ostaa itselleen uuden auton. Daciat ovat aina tilavia ja käytännöllisiä, on valintasi sitten 5-paikkainen Sandero Stepway, tilafarmari Logan MCV Stepway, järkimaasturi Duster joko etu-tai nelivetoisena, 7-paikkainen tila-auto Lodgy tai pakettiauto Dokker Van.

Sandero Stepway alk. 13 999 €Logan MCV Stepway alk. 14 999 €Duster alk. 14 999 €7-paikkainen Lodgy alk. 18 999 €Dokker Van alk. 18 999 €

Lue Dacia-omistajien aitoja kokemuksia Etsi lähin jälleenmyyjä

Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €.