Tältä sivulta löydät ajankohtaiset Dacia-kampanjat

DUSTER EXTREMETÄYSIN UUSI JOGGERSANDERO JA SANDERO STEPWAY HUOLTO- JA LISÄVARUSTE-EDUTAINA EDULLINEN DACIA

Nyt erä autoja 1,99 % korolla! (+kulut)*

Edullinen 1,99 %* rahoituskorko erään nopean toimituksen autoja – valitse tarpeidesi ja makusi mukaan joko Sandero, Sandero Stepway tai Duster! Kaikkia näitä malleja löytyy vain muutaman viikon toimitusajalla, joten saat uuden autosi ajoon jo syksyn aikana!

Kun hankit uuden Dacian rahoituksella, saat yksityisasiakkaana lisäksi 6 kuukauden lyhennysvapaan jakson. Voit valita hyödynnätkö lyhennysvapaan heti sopimuksen alussa tai vasta myöhemmin ja sen aikana maksat vain koron ja kulut (Lyhennysvapaan saat kaikkiin uusiin Dacia-malleihin, kun rahoitusyhtiönä on DNB Auto Finance Oy).

Rahoitustarjous koskee uusia tilaus- ja kauppasopimuksia ja rajattua erää nopean toimituksen autoja ja se on voimassa niin kauan kuin kampanja-autoja riittää, kuitenkin enintään 30.11.2022 asti. Sopimusaika max. 60 kk. Kampanja-autot on rekisteröitävä 30.11.2022 mennessä. Kysy ajantasainen saatavuustilanne Dacia-jälleenmyyjältäsi. 

*Kertaluoton rahoitusesimerkki: Dacia Sandero TCe 90 Essential, 15 999 € (sis. toim.kulut 600 €), käsiraha/vaihtoauto 3 000 €, viimeinen suurempi erä 3 000 €, rahoitettava osuus yht. 13 189 €. Rahoitusaika 60 kk (max.), avausmaksu 190 €, käsittelymaksut 9 €/erä, korko 1,99 %, kk-erä 195,48 €. Luottokustannukset yht. 1 543,28 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 14 732,28 €, luottohinta 17 542,28 € ja todellinen vuosikorko 3,83 %.Rahoitukset edellyttävät hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7 B, 00100 Helsinki.

Lyhennysvapaata voidaan myöntää maksimissaan 6 kk sopimuksen voimassaoloaikana. Lyhennysvapaan voi ottaa myös heti alkuun. Lyhennysvapaa pidentää sopimuksen kokonaisluottoaikaa lyhennysvapaan verran. Lyhennysvapaan myöntämisen ehtona kesken sopimuskauden on se, että asiakas on maksanut sopimukseen kuuluvat maksuerät ajallaan eikä asiakkaan luottokelpoisuudessa ole tiedossa muita negatiivisia asioita. Lyhennysvapaan myöntämisestä kesken sopimuskauden peritään lisäpalveluhinnaston mukainen veloitus. Muutosmaksu on 30 €, jos lyhennysvapaan ottaa kesken luottoajan. Jos lyhennysvapaan ottaa heti alkuun, maksua ei peritä.

TUTUSTU SANDEROON TUTUSTU SANDERO STEPWAYHIN TUTUSTU DUSTERIINLÖYDÄ LÄHIN JÄLLEENMYYJÄ KATSO NOPEAN TOIMITUKSEN AUTOT


Uusi Duster Extreme

Äärimmäinen ja rajoitettu erä

Duster Extreme on Dusterin kaikilla herkuilla varustettu uusi erikoismalli. Sen vakiovarusteluun kuuluu reilusti käytännöllisiä toimintoja: mm. automaatti-ilmastointi, MultiView-kamera, älyavainkortti ja Media Nav -multimediajärjestelmä, jossa on 8” kosketusnäyttö sekä Android Auto / Apple Carplay -älypuhelinpeilauksen tuki. Lisää särmää Duster Extremeen tuovat sen 17” mustat kevytmetallivanteet, Extreme-erikoisverhoilu (osittain keinonahkaa) oranssilla tikkauksella ja oranssit yksityiskohdat niin auton sisätiloissa kuin ulkopuolellakin. Tämä auto erottuu edukseen!

Duster Extreme on saatavilla vain nelivetoisena 150 hv bensaturbolla varustettuna. Koriväreistä voit valita mieluisesi neljästä vaihtoehdosta: valkoinen, Pearl musta -metalliväri, Arizona oranssi -metalliväri tai kuvan Urban harmaa -erikoisväri (niin kauan kuin autoja riittää). Extreme-erikoismallia on myynnissä rajoitettu erä. Kysy ajantasaisesta saatavuustilanteesta Dacia-jälleenmyyjältäsi.

TUTUSTU DUSTER EXTREMEEN TARKEMMINLÖYDÄ LÄHIN JÄLLEENMYYJÄ KATSO NOPEIMMAN TOIMITUKSEN AUTOT


Täysin uusi, jopa 7-paikkainen Dacia Jogger

Miksi valita joko farmari, tila-auto tai korkealla maavaralla varustettu katumaasturi, kun voit saada nämä kaikki yhdessä paketissa, ja vielä ennennäkemättömän edulliseen hintaan!

Täysin uusi Jogger on ainutlaatuinen yhdistelmä ominaisuuksia, joiden ansiosta auto on erittäin monikäyttöinen ja käytännöllinen. Joggeriin mahtuu kaikki, on kyydissä sitten perhe, lemmikit tai vaikka harrastusvälineet. Jogger on saatavilla joko 5-paikkaisena, erittäin tilavana farmarina, tai 7-paikkaisena versiona, josta voi tarpeen mukaan muokata 5-, 6- tai 7-paikkaisen. Voimanlähteenä Joggerissa on taloudellinen ja pirteä 110 hv bensaturbo ja maavaraa on reilusti, 20 senttimetriä. Joggerin varustelu on kattava ja nykyaikainen ja kaikki toiminnot ovat suomenkielisiä ja helppokäyttöisiä. Valitse mieleisesi Joggerin kolmesta eri varustetasovaihtoehdosta.

5-paikkainen Jogger alk. vain 19 999 €!

7-paikkainen Jogger alk. vain 20 999 €!

Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

TUTUSTU JOGGERIIN TARKEMMIN VARAA KOEAJO LASKE KUUKAUSIERÄ LÖYDÄ LÄHIN JÄLLEENMYYJÄ


Dacia Sandero ja Sandero Stepway – hintaansa suurempi parivaljakko!

Tilava 5-ovinen Sandero ja sen korkealla maavaralla varustettu sisarmalli Sandero Stepway ovat autoja, joiden hinta-/laatusuhde on Dacian tapaan ainutlaatuinen. Sanderon hinta on alkaen vain 15 999 € ja Sandero Stepwayn 19 599 €.

Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €.

TUTUSTU SANDERO-MALLIINTUTUSTU SANDERO STEPWAY -MALLIIN

VARAA KOEAJO KATSO NOPEAN TOIMITUKSEN AUTOT


Dacia – Meillä autot ovat järkevän hintaisia. Aina.

Suosituimmat mallimme myös nopeaan toimitukseen – kysy lisää Dacia-jälleenmyyjältäsi.

Tervetuloa tutustumaan ja koeajolle!

Tutustu Dacia-mallistoon

Me Dacialla haluamme tarjota laajan valikoiman hyvin suunniteltuja ja toimivia autoja niin järkevään hintaan, että mahdollisimman moni voi ostaa itselleen uuden auton. Daciat ovat aina tilavia ja käytännöllisiä, on valintasi sitten 5-paikkainen järkiauto Sandero, käytännöllinen crossover Sandero Stepway, järkimaasturi Duster joko etu-tai nelivetoisena tai jopa 7-paikkainen tilafarmari Jogger.

SANDERO ALK. 15 399 €SANDERO STEPWAY ALK. 18 999 €UUSI DUSTER ALK. 20 399 €5-PAIKKAINEN JOGGER ALK. 19 399 €7-PAIKKAINEN JOGGER ALK. 20 399 €

Hintoihin lisätään jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut 600 €.