Tältä sivulta löydät ajankohtaiset Dacia-kampanjat

TÄYSIN UUSI DUSTERERÄ DACIOITA: KORKO 2,9 % (+ KULUT)HUOLTO- JA LISÄVARUSTE-EDUTAINA EDULLINEN DACIA

Täysin uusi Duster nyt ennakkomyynnissä

Ennakkomyynti on alkanut: nyt voit tilata täysin uuden Dusterisi ja saada sen ajoon heti ensimmäisten joukossa syksyllä!

Tarjoamme täysin uuteen Dusteriin erittäin edullisen rahoituksen: korko vain 2,9 % (+kulut)*. 

*Rahoitustarjous voimassa uusiin täysin uuden Dusterin asiakastilauksiin 30.6.2024. Sopimusaika max. 72 kk, max. rahoitettava määrä max. 35 000 €. Rekisteröinnit 31.10.2024 mennessä

TUTUSTU TÄYSIN UUTEEN DUSTERIINLÖYDÄ LÄHIN JÄLLEENMYYJÄ


Meillä on hyvä valikoima autoja saatavilla nopeasti, jopa parissa viikossa – valitse tarpeidesi ja makusi mukaan joko Sandero, Sandero Stepway, Jogger tai Duster! Kysy ajantasainen saatavuustilanne Dacia-jälleenmyyjältäsi tai klikkaa alta nopean toimituksen autojen valikoimaan.

Nyt erään nopean toimituksen Dacioita edullinen rahoituskorko 2,9 % (+ kulut)

Nyt edullinen rahoituskorko 2,9 % (+ kulut)* erään Dacia-mallistoa.

*Rahoitustarjous voimassa uusiin asiakastilauksiin 30.6.2024 saakka, auto rekisteröitävä 31.8.2024 mennessä. Avausmaksu 345 €, käsittely 14 €/kk. Sopimusaika max. 72 kk, max. rahoitettava määrä 25 000 € (Sandero ja Sandero Stepway) / 30 000 € (Jogger ja Duster). Lisätietoa saatavilla olevista kampanjaan kuuluvista autoista saat Dacia-jälleenmyyjältäsi. Tarjous ei ole yhdistettävissä muihin kampanjoihin. Kampanja ei koske ennakkomyynnissä olevaa täysin uutta Dusteria.

LÖYDÄ LÄHIN JÄLLEENMYYJÄ KATSO NOPEIMMAN TOIMITUKSEN AUTOT

Dacia Sandero alk. 17 499 €

tai esim. 226 € / kk

Dacia Sandero on eurooppalaisten suosikkiauto - Sandero on sisarmallinsa Sandero Stepwayn kanssa ollut Euroopan ostetuin auto vuosi toisensa jälkeen, jo vuodesta 2017 alkaen, kun katsotaan yksityisiä auton ostajia. Sandero on hintaansa suurempi auto, jossa on reilusti tilaa niin matkustamossa kuin tavaratilassakin. 20 cm maavaralla varustettu Sandero Stepway puolestaan on mainio auto esim. mökkiteille ja siinä on lisäksi vakiona Dacian nerokkaat monitoimikattokaiteet.

Esim. Dacia Duster TCe 150 4x4 Journey alk. 27 199 €

tai 289 € / kk

150 hv bensaturbolla varustettu Dacia Duster on todellinen järkimaasturi. Sen vetokyky on 1 500 kg ja maavara 21 cm. Dusterissa on iso lähestymis- ja jättökulma ja neliveto-Duster on aidosti maastokykyinen. Saatavana on myös etuvetoinen automaattivaihteistolla varustettu vaihtoehto.

Lue lisää Dusterista

Jogger TCe 110 Essential 5p alk. 21 299 €

tai esim. 198 € / kk

Jogger on ainutlaatuinen automalli, jossa yhdistyvät niin farmariauton, katumaasturin kuin tila-autonkin parhaat puolet. Joggerin ison 20 cm maavaran turvin on mukava ajella, ja sen ansiosta auton kyytiin ja sieltä pois on myös helppo nousta. Extreme-varustetason Joggerissa on erittäin kattava varustelu: vakiona on mm. mustat 16" kevytmetallivanteet, automaatti-ilmastointi, multimediajärjestelmä 7" kosketusnäytöllä ja Android Autolla / Apple Carplayllä, sadetunnistin, älyavainkortti, pysäköintitutka edessä ja takana sekä peruutuskamera. Lisäksi Jogger Extremessä on Dacian nerokkaat, käden käänteessä taakkatelineiksi muutettavat kattokaiteet. Joggerin voit valita joko 5- tai 7-paikkaisena - molemmissa on monipuolisesti muunneltava istuinjärjestely ja tarvittaessa jopa 1 800 litraa tavaratilaa.

Lue lisää Joggerista


Dacia on järkivalinta.

Suosituimmat mallimme myös nopeaan toimitukseen.

Tervetuloa tutustumaan ja koeajolle!

Tutustu Dacia-mallistoon

Me Dacialla haluamme tarjota laajan valikoiman hyvin suunniteltuja ja toimivia autoja niin järkevään hintaan, että mahdollisimman moni voi ostaa itselleen uuden auton. Daciat ovat aina tilavia ja käytännöllisiä, on valintasi sitten 5-paikkainen järkiauto Sandero, käytännöllinen crossover Sandero Stepway, järkimaasturi Duster joko etu-tai nelivetoisena tai jopa 7-paikkainen tilafarmari Jogger.

SANDERO ALK. 16 899 €SANDERO STEPWAY ALK. 20 499 €DUSTER ALK. 26 599 €DACIA JOGGER ALK. 23 899 €

Hintoihin lisätään jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut 600 €.