Tältä sivulta löydät ajankohtaiset Dacia-kampanjat

DUSTER EXTREMEJOUSTAVA RAHOITUSUUSI JOGGERSANDERO JA SANDERO STEPWAY HUOLTO- JA LISÄVARUSTE-EDUTAINA EDULLINEN DACIA

Duster Extreme -erikoismalli

Äärimmäinen ja rajoitettu erä – viimeisiä viedään!

Duster Extreme on Dusterin kaikilla herkuilla varustettu erikoismalli. Sen vakiovarusteluun kuuluu reilusti käytännöllisiä toimintoja: mm. automaatti-ilmastointi, MultiView-kamera, älyavainkortti ja Media Nav -multimediajärjestelmä, jossa on 8” kosketusnäyttö sekä Android Auto / Apple Carplay -älypuhelinpeilauksen tuki. Lisää särmää Duster Extremeen tuovat sen 17” mustat kevytmetallivanteet, tyylikäs ja näyttävä Extreme-erikoisverhoilu (osittain keinonahkaa) oranssilla tikkauksella ja oranssit yksityiskohdat niin auton sisätiloissa kuin ulkopuolellakin. Tämä auto erottuu edukseen!

Duster Extreme on saatavilla vain nelivetoisena 150 hv bensaturbolla varustettuna. Koriväreistä voit valita mieluisesi näistä vaihtoehdosta: valkoinen,  Arizona oranssi -metalliväri tai kuvan Urban harmaa -erikoisväri (niin kauan kuin autoja riittää). Extreme-erikoismallia on myynnissä rajoitettu erä. Kysy ajantasaisesta saatavuustilanteesta Dacia-jälleenmyyjältäsi.

TUTUSTU DUSTER EXTREMEEN TARKEMMINLÖYDÄ LÄHIN JÄLLEENMYYJÄ KATSO VAPAAT AUTOT


Uusi auto jopa parissa viikossa!

Lisäksi joustava rahoitus – Dacia-rahoitukseen 6 kk lyhennysvapaa!

Meillä on reilu valikoima autoja saatavilla nopeasti, jopa parissa viikossa. Kysy ajantasainen saatavuustilanne Dacia-jälleenmyyjältäsi tai klikkaa alta nopean toimituksen autojen valikoimaan.

Kun hankit uuden Dacian rahoituksella, saat yksityisasiakkaana lisäksi 6 kuukauden lyhennysvapaan jakson. Voit valita hyödynnätkö lyhennysvapaan heti sopimuksen alussa tai vasta myöhemmin ja sen aikana maksat vain koron ja kulut (Lyhennysvapaan saat kaikkiin uusiin Dacia-malleihin, kun rahoitusyhtiönä on DNB Auto Finance Oy).

Rahoitussopimuksen maksimipituus 60 kk. Lyhennysvapaata voidaan myöntää maksimissaan 6 kk sopimuksen voimassaoloaikana. Lyhennysvapaa pidentää sopimuksen kokonaisluottoaikaa lyhennysvapaan verran. Lyhennysvapaan myöntämisen ehtona kesken sopimuskauden on se, että asiakas on maksanut sopimukseen kuuluvat maksuerät ajallaan eikä asiakkaan luottokelpoisuudessa ole tiedossa muita negatiivisia asioita. Lyhennysvapaan myöntämisestä kesken sopimuskauden peritään lisäpalveluhinnaston mukainen veloitus. Muutosmaksu on 30 €, jos lyhennysvapaan ottaa kesken luottoajan. Jos lyhennysvapaan ottaa heti alkuun, maksua ei peritä. Palvelun tuottaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7 B, 00100 Helsinki.

LÖYDÄ LÄHIN JÄLLEENMYYJÄ KATSO NOPEIMMAN TOIMITUKSEN AUTOTLASKE KUUKAUSIERÄ


Uusi, jopa 7-paikkainen Dacia Jogger

Miksi valita joko farmari, tila-auto tai korkealla maavaralla varustettu katumaasturi, kun voit saada nämä kaikki yhdessä paketissa, ja vielä ennennäkemättömän edulliseen hintaan!

Uusi Jogger on ainutlaatuinen yhdistelmä ominaisuuksia, joiden ansiosta auto on erittäin monikäyttöinen ja käytännöllinen. Joggeriin mahtuu kaikki, on kyydissä sitten perhe, lemmikit tai vaikka harrastusvälineet. Jogger on saatavilla joko 5-paikkaisena, erittäin tilavana farmarina, tai 7-paikkaisena versiona, josta voi tarpeen mukaan muokata 5-, 6- tai 7-paikkaisen. Voimanlähteenä Joggerissa on taloudellinen ja pirteä 110 hv bensaturbo ja maavaraa on reilusti, 20 senttimetriä. Joggerin varustelu on kattava ja nykyaikainen ja kaikki toiminnot ovat suomenkielisiä ja helppokäyttöisiä. Valitse mieleisesi Joggerin kolmesta eri varustetasovaihtoehdosta.

5-paikkainen Jogger alk. vain 20 999 €!

7-paikkainen Jogger alk. vain 21 999 €!

Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

TUTUSTU JOGGERIIN TARKEMMIN VARAA KOEAJO LASKE KUUKAUSIERÄ LÖYDÄ LÄHIN JÄLLEENMYYJÄ


Dacia Sandero ja Sandero Stepway – hintaansa suurempi parivaljakko!

Tilava 5-ovinen Sandero ja sen korkealla maavaralla varustettu sisarmalli Sandero Stepway ovat autoja, joiden hinta-/laatusuhde on Dacian tapaan ainutlaatuinen. Sanderon hinta on alkaen vain 17 499 € ja Sandero Stepwayn 19 999 €.

Hinnat sisältävät toimituskulut 600 €.

TUTUSTU SANDERO-MALLIINTUTUSTU SANDERO STEPWAY -MALLIIN

VARAA KOEAJO KATSO NOPEAN TOIMITUKSEN AUTOT


Dacia – Meillä autot ovat järkevän hintaisia. Aina.

Suosituimmat mallimme myös nopeaan toimitukseen – kysy lisää Dacia-jälleenmyyjältäsi.

Tervetuloa tutustumaan ja koeajolle!

Tutustu Dacia-mallistoon

Me Dacialla haluamme tarjota laajan valikoiman hyvin suunniteltuja ja toimivia autoja niin järkevään hintaan, että mahdollisimman moni voi ostaa itselleen uuden auton. Daciat ovat aina tilavia ja käytännöllisiä, on valintasi sitten 5-paikkainen järkiauto Sandero, käytännöllinen crossover Sandero Stepway, järkimaasturi Duster joko etu-tai nelivetoisena tai jopa 7-paikkainen tilafarmari Jogger.

SANDERO ALK. 17 499 €SANDERO STEPWAY ALK. 19 399 €UUSI DUSTER ALK. 20 399 €5-PAIKKAINEN JOGGER ALK. 20 399 €7-PAIKKAINEN JOGGER ALK. 21 399 €

Hintoihin lisätään jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut 600 €.