Dacia mukana Auto 2018 -messuilla

 

Uusien autojen myynti- ja koeajotapahtuma Auto 2018 kokoaa Helsingin Messukeskukseen autoalan tärkeimmät toimijat automerkeistä rahoitusyhtiöihin ja varaosa- ja tarvikealan yrityksiin.

Auto 2018 -tapahtumassa pääset paitsi näkemään mallistomme autoja ja keskustelemaan niistä asiantuntijoiden kanssa, myös koeajamaan Dacia Dusterin. Koeajot lähtevät sisätiloista ja palaavat samaan paikkaan. Halutessasi saat osastollamme myös sitovan tarjouksen omasta autostasi ja tarjouksen uudesta Daciasta ja voit tehdä kaupat vaikka samantien!

Osastollamme on nähtävillä uusi nelivetoinen Dacia Duster SCe 4×4 Prestige, Suomen järkevin crossover Sandero Stepway sekä erittäin edullinen ja tilava Logan MCV Stepway erityisesti koiranomistajia varten varusteltuna. Koeajettavana on Duster SCe 115 4×4 Prestige.

Koeajajaksi voit rekisteröityä infotiskillämme tai tästä linkistä jo etukäteen. Muista ottaa ajokortti mukaan!

Artisteja ja autoiluelämyksiä

Auto 2018 -tapahtuma tarjoaa nähtävää ja koettavaa koko perheelle. Messuilla käydään myös keskusteluja autoilun ja liikenteen ajankohtaisista aiheista.

Tervetuloa osastollemme 6g48!

Aukioloajat:

Pe 9.11. klo 10-20

La – su 10.-11.11. klo 10-18

Lisätietoja messuista ja ohjelmasta Messukeskuksen sivuilla.

Liput voit ostaa edullisemmin ennakkoon Messukeskuksen nettikaupasta – koodilla ISÄNPÄIVÄ saat sieltä nyt kaksi lippua yhden hinnalla!

Palaa uutisiin