TULOSSA UUSI DACIA SPRING -SÄHKÖAUTO  –  DACIAN KOLMAS VALLANKUMOUS

Sähköinen vallankumouksemme alkaa tästä. Dacia Spring on auto, joka mahdollistaa täyssähköisen liikkumisen entistä useammalle.

Spring on kokoisekseen tilava, nelipaikkainen täyssähköauto, joka on suunniteltu erityisesti lyhyempiä matkoja silmällä pitäen.

Spring-sähköauton ulkonäössä on aimo annos katumaasturia. Spring on kokoisekseen todella jykevän näköinen ja Dacian perinteitä kunnioittaen se tarjoaa kokoluokassaan reilut tilat. Spring on 3,73 metriä pitkä, 1,62 metriä leveä ja 1,51 metriä korkea.

Nykyaikaista tekniikkaa edustavat led-etuvalot, jotka ovat sekä tehokkaat että virtaa säästävät. Takavaloissa on käytössä Dacian uusi Y-muotoinen tunnus. Latauspistoke löytyy tyylikkäästä kolmiulotteisesta etusäleiköstä.

Filosofiamme mukaisesti Dacia Spring Electric on taloudellinen sekä ostettaessa että käytettäessä. Auton suunnittelussa on käytetty hyväksi Renault-yhtymän pitkäaikaista kokemusta sähköautoista, minkä ansiosta virrankulutus on saatu alhaiseksi. Spring-sähköauton toimintamatka on WLTP-normin mukaan 225 kilometriä* ja kaupunkiajossa sähkö riittää lähes kolmensadan kilometrin (295 km) ajoon.

Suorituskyky on Spring-sähköauton käyttötarkoitukseen sopiva, sillä sähkömoottori kehittää 33 kilowattia (44 hv) ja 125 Nm vääntömomentin. Värinättömästi ja äänettömästi toimivan moottorin ansiosta liikkuminen on mukavaa ja sujuvaa. Vaikka Spring on kehitetty ennen kaikkea taajamissa liikkumiseen, se saavuttaa 125 km/h huippunopeuden.

Dacia Springin aikataulu ja hinnat ovat Suomen ja muiden Pohjoismaiden osalta vielä avoinna.

Tilaa alta uutiskirje niin pysyt ajan tasalla!

Tilaa Spring-uutiskirje ja kuulet ensimmäisten joukossa, kun Dacia Spring -sähköauton ennakkomyynti alkaa.

Jätä yhteystietosi niin lähetämme sinulle lisää tietoa Dacia Spring -sähköautosta sitä mukaa kun tiedot Suomen malliston ja ennakkomyynnin aloituksen osalta vahvistuvat. Jos haluat, että Dacia-jälleenmyyjä ottaa sinuun yhteyttä heti kun nämä uutuudet tulevat ennakkomyyntiin, täytäthän kaikki kentät.

*Toimintamatka määritelty WLTP-päästömittaustavan mukaisesti. Lue lisää sivustoltamme tai Traficomin sivuilta