Dacia-kasko

huolenpitosopimuksen osana

Dacia astuu uuteen aikakauteen autovakuutuksen saralla Suomessa esitellessään Dacia-kaskovakuutuksen. Tämä innovatiivinen ratkaisu täydentää huolenpitosopimusta tarjoten samalla täysin erillisen ja riippumattoman lisävakuutuksen rinnalle. Voit siis säilyttää nykyisen tai aiemman vakuutusyhtiösi liikennevakuutuksen ja samalla liittää Dacia-kaskovakuutuksen osaksi Dacia-huolenpitosopimustasi. Kaskon siirtämisellä ei myöskään ole vaikutusta liikennevakuutusmaksuihisi.

Ensimmäinen

kuukausi veloituksetta

Valitessasi Dacia-kaskon huolenpitosopimuksen yhteydessä, saat ensimmäisen kuukauden vakuutusmaksut veloituksetta. Yhdistämällä kaskovakuutuksen ja huolenpitosopimuksen maksat kätevästi vain yhden laskun. Tämä tarkoittaa, että kaikki Daciasi kunnossapitoon ja kuntoon liittyvät kulut ja riskit on katettu yhdellä vaivattomalla ratkaisulla, jotta sinä voit nauttia huolettomasta ajamisesta täysin siemauksin.

Laaja ja monipuolinen

turva edullisesti

Dacia-kasko on ainutlaatuinen vakuutustuote, jonka myöntää ranskalainen vakuutusyhtiö Wakam. Vakuutuksen hankkiminen on vaivatonta: auto liitetään Dacia-maahantuojan vakuutuspalveluyhtiön ottamaan vakuutukseen. Tämä takaa edulliset vakuutusmaksut ja kattavan vakuutusturvan riippumatta nykyisestä bonustasostasi. Dacia-kasko tarjoaa laajaa turvaa erilaisissa tilanteissa, kuten kolari-, hirvivahinko-, ilkivalta-, palo- ja varkaustapauksissa. Laaja kasko sisältää lisäksi monipuoliset lisäturvat, kuten laajennetun uusarvolunastuksen, autopalvelu-, oikeusturva-, osamaksu- ja leasingvakuutukset sekä lasivakuutuksen.

Miten saan

Dacia-kaskon autooni?

Dacia-huolenpitosopimusta ja Dacia-kaskoa tarjotaan sinulle Dacia-autosi hankinnan yhteydessä maahantuojan ja joidenkin Dacia-jälleenmyyjien yhteisenä kampanjana. Voit myös halutessasi jättää soittopyynnön Dacia-kaskosta vakuutusasioiden asiakaspalveluun alla olevasta painikkeesta.