NYT ENNAKKOMYYNNISSÄ

TÄYSIN UUSI DACIA DUSTER

 

Dacia Duster on todellinen menestystarina – tällä suositulla järkiautolla on maailmanlaajuisesti jo yli kaksi miljoonaa käyttäjää. Nyt ennakkomyynnissä on täysin uusi 3. sukupolven Duster, joka vakuuttaa niin muotoilullaan kuin maastokyvyilläänkin ja on tietysti – Dusterin tapaan – käytännöllinen ja monikäyttöinen! Tämän hetken arvion mukaan ensimmäiset koeajoautot saadaan Suomeen loppukesästä / alkusyksystä 2024, mutta oman täysin uuden Dusterisi voit tilata jo nyt.

KATSO VIDEO


MUOTOILU

EDELLEEN AITO DUSTER


Graafinen muotoilu Y:n muotoisine yksityiskohtineen sekä näyttävät Starkle® -kierrätysmateriaalista valmistetut pyöränkaarien ja ovien alaosan suojat tekevät täysin uudesta Dusterista samaan aikaan tyylikkään ja käytännöllisen.


HYBRIDI

JÄTÄ LATAAMINEN MUILLE

Duster-mallistoon saadaan uutuutena hybridi, joka on automaattivaihteinen ja latautuu kätevästi ajon aikana. Duster Hybrid 140 on aina etuvetoinen.

MALLISTOSSA

MYÖS HYBRIDI

Hybrid 140 on Dacia Joggeristakin tuttu 140 hevosvoiman tehoinen nykyaikainen täyshybrid-voimalinja. Nauti mukavasta ja helposta ajamisesta ilman lataamisen vaivaa - Duster Hybrid 140:n ajoakku latautuu itsestään ajon aikana. Taajama-ajossa Duster Hybrid 140 kulkee sähköllä jopa 80 % ajasta, jolloin polttoaineen säästö vastaavaan bensiinimoottoriin verrattuna on jopa 40 %.

TALOUDELLINEN

HYBRID 140

Hybrid 140 -voimalinja tuo etuvetoiseen Dusteriin seuraavat ominaisuudet:
- Helppoa ja mukavaa ajamista
- Automaattivaihteisto
- Liikkeellelähtö sähkön voimin
- Jopa 80 % sähköistä liikkumista taajamassa
- Polttoainetehokkuus ja entistä alhaisemmat CO2-päästöt


4X4

AITO MAASTURI

Huippuluokan maastokyvyt, kuten aina ennenkin. Suuri 217 mm maavara ja yli 30° lähestymiskulma, sekä nelivedon mainio etenemiskyky tekevät Dacia Dusterista aidon järkimaasturin. Käytännöllisyys korostuu myös materiaalivalinnoissa: Dusterin pinnat ovat materiaalia, joissa naarmut eivät heti näy. Rengaskaarien suojat on valmistettu täysin uudesta kierrätysmateriaalista nimeltä Starkle®.

Neliveto on saatavilla TCe 130 -bensiiniturbomoottorin ja 6-portaisen manuaalivaihteiston yhteydessä.

TEHTY MAASTOON

Nelivetoinen Duster kulkee kaikkialle – nelivetokytkimessä on valittavana entistä enemmän eri olosuhteisiin tarkoitettuja toimintoja.

Eco & Auto -tilat: päivittäiseen ajoon ja polttoainetaloudellisuuden maksimointiin.

Snow & Sand-Mud -tilat: ESC:n, ABS:n ja luistoneston optimointi alhaisen pidon pinnoilla.

Offroad -tila: Pysyvä neliveto, joka voidaan lukita käyttöön aina tarvittaessa.


KÄYTÄNNÖLLISYYS

OPTIMOI DUSTERIN SISÄTILAT

YOUCLIP -KIINNITYSJÄRJESTELMÄ
YouClip on Dacian kehittämä täysin uusi kiinnitysjärjestelmä, jonka ansiosta autossa oleviin kuuteen tehdasasenteiseen kiinnityspisteeseen voidaan kiinnittää esimerkiksi älypuhelinteline tai Dacian 3-in-1 -teline, jossa on taskulamppu, kassikoukku ja mukiteline. YouClipin ansiosta jokainen varuste pysyy turvallisesti paikallaan ajon aikana.

TUTUSTU DUSTERIN LISÄVARUSTEISIIN


MULTIMEDIA

MEDIA DISPLAY JA MEDIA NAV LIVE

Täysin uudessa Dusterissa on helppokäyttöinen multimediajärjestelmä, jossa on 10 tuuman värillinen kosketusnäyttö ja langaton älypuhelinpeilausvalmius (Android auto / Apple CarPlay. Journey-varustetasolla vakiona on vieläkin edistyksellisempi Media Nav LIVE, jossa on lisäksi integroitu navigointi ja yhdistettyjen palveluiden mahdollistamat ajantasaiset kartat sekä Arkamys 3D -äänentoisto.

TUTUSTU MULTIMEDIAJÄRJESTELMIIN

7” MITTARISTO-

NÄYTTÖ

7-tuumaiselta mittaristonäytöltä on helppo seurata ajamiseen ja polttoaineenkulutukseen liittyviä tietoja.

10”

MULTIMEDIANÄYTTÖ

Puhelutoiminnot, radio, navigointi, entistä selkeämmät nelivetotiedot, multimedia, jne. Yhdistä älypuhelimesi autoon ja hyödynnä kaikkia toimintoja helposti.

KORKEALAATUINEN

ÄÄNI

Nauti Media Nav LIVEn laadukkaasta 3D sound by Arkamys -äänentoistosta kuunnellen omia suosikkikappaleitasi (vakiona Journey-varustetasolla).

HELPPOKÄYTTÖINEN

NAVIGOINTI

Perille löytäminen on helppoa, kun voit hyödyntää Android Autoa / Apple Carplayta ja puhelimessasi olevia navigointisovelluksia. Älypuhelimesi saat yhdistettyä Dusteriin täysin langattomasti Wifi-yhteyden ansiosta.