DACIA

PLUG & RADIO

VAKIONA ESSENTIAL-TASOLLA:

-Radio
-USB-liitin
-Bluetooth musiikin suoratoistolla ja puhelintoiminnoilla
-Painikkeet ohjauspyörässä

DACIA

MEDIA DISPLAY

VAKIONA EXPRESSION-TASOLLA:

-8” kosketusnäyttö
-Radio
-USB-liitin
-Bluetooth musiikin suoratoistolla ja puhelintoiminnoilla
-Kaukosäätö ohjauspyörässä
-Älypuhelinpeilausvalmius (Apple CarPlay / Android Auto)* - Puhelin liitetään perinteiseen tapaan USB-datajohdolla
-Navigointi älypuhelinsovellusten peilauksen kautta (esim. Google Maps / Waze)

DACIA

MEDIA NAV

VAKIONA JOURNEY- JA EXTREME-TASOILLA:

-8” kosketusnäyttö
-Radio
-6 kaiutinta
-2 USB-liitintä (lataus ja data+lataus)
-Bluetooth musiikin suoratoistolla ja puhelintoiminnoilla
-Kaukosäätö ohjauspyörässä
-Älypuhelinpeilausvalmius (Apple CarPlay / Android Auto)*
-Integroitu navigointi

NYKYAIKAISET MULTIMEDIARATKAISUT

Uuteen Dacia Duster -malliin on varustetasosta riippuen saatavilla erilaisia multimediaratkaisuja – Kaikki suomenkielisiä, helppokäyttöisiä ja nykyaikaisia. Dusterin multimediajärjestelmät hyödyntävät uusinta teknologiaa ja ne on suunniteltu niin, että sinä kuljettajana voit keskittyä ajamiseen.

Dacia Plug & Radio on radio, jossa on Bluetooth® -yhteys puhelutoimintoja ja musiikin suoratoistoa varten. Järjestelmän säätimet on sijoitettu näppärästi ohjauspyörään ja sen taakse, jotta pääset niihin käsiksi irrottamatta otettasi ohjauspyörästä. Plug & Radio Control on vakiovarusteena Essential-varustetasolla.

Dusterin Expression-varustetasolla vakiona on Dacia Media Display. Sen 8-tuumaisen, korkealle sijoitetun ison kosketusnäytön ansiosta näet tarvitsemasi tiedot helposti samalla kun voit pitää katsettasi tiessä. Kosketusnäyttö on selkeä ja helppokäyttöinen ja toimii suomen kielellä. Sen kautta pääset käsiksi kaikkiin järjestelmän toimintoihin – Puhelut, radio, multimedia, Bluetooth®. Lisäksi ohjauspyörässä ja sen takana on tärkeimpiä painikkeita, joiden avulla voit muun muassa säätää radion äänenvoimakkuutta tai vastata puheluihin, kun puhelimesi on kytkettynä autoon Bluetooth®in kautta. Dacia Media Displayssä on myös Android Auto™ / Apple CarPlay™ -tuki*: Voit yhdistää älypuhelimesi USB-liitännän kautta ja hyödyntää monia eri sovelluksia älypuhelinpeilauksen avulla.

Journey- ja Extreme-tasojen varustukseen sisältyy käytännöllinen Dacia Media Nav, jossa on Media Displayn toimintojen ja 8″ kosketusnäytön lisäksi integroitu navigointi, jota voi hyödyntää myös silloin, kun älypuhelinta ei ole käytettävissä, sekä kaksi lisäkaiutinta. Extreme-varustetason Dustereissa Media Naviin sisältyy langattoman älypuhelinpeilauksen (Android Auto™ / Apple CarPlay™) tuki, eli puhelimen voi liittää järjestelmään Wifi-yhteyden avulla.

*Älypuhelinpeilaustoiminto edellyttää yhteensopivaa älypuhelinta. Älypuhelin ei sisälly auton varusteluun.