DACIA

MEDIA CONTROL

VAKIONA ESSENTIAL-TASOLLA:

-Radio
-USB-liitin
-Bluetooth musiikin suoratoistolla ja puhelintoiminnoilla
-Painikkeet ohjauspyörässä
-Radion näyttö mittaristossa
-Kojelaudan yläosaan integroitu kiinteä älypuhelinpidike
-USB-johdolla autoon liitetty älypuhelin toimii haluttaessa radio- ja navigointinäyttönä Dacian suomenkielisen älypuhelinsovelluksen avulla*
-Ääniohjaus (Aktivoidaan ohjauspyörän painikkeesta).

DACIA

MEDIA DISPLAY

VAKIONA COMFORT-TASOLLA:

-8” kosketusnäyttö
-Radio
-USB-liitin
-Bluetooth musiikin suoratoistolla ja puhelintoiminnoilla
-Kaukosäätö ohjauspyörässä, irrotettava älypuhelinpidike kosketusnäytön sivussa
-Älypuhelinpeilausvalmius (Apple CarPlay / Android Auto)** - Puhelin liitetään perinteiseen tapaan USB-datajohdolla
-Navigointi älypuhelinsovellusten peilauksen kautta (esim. Google Maps / Waze)

DACIA

MEDIA NAV

LISÄVARUSTEENA COMFORT-TASOLLA:

-8” kosketusnäyttö
-Radio
-6 kaiutinta
-USB-liitin
-Bluetooth musiikin suoratoistolla ja puhelintoiminnoilla
-Kaukosäätö ohjauspyörässä
-Irrotettava älypuhelinpidike kosketusnäytön sivussa
-Langaton älypuhelinpeilausvalmius (Apple CarPlay / Android Auto)**
-Integroitu navigointi

NYKYAIKAISET MULTIMEDIARATKAISUT

Uuteen Sandero Stepway -malliin on varustetasosta riippuen saatavilla erilaisia multimediaratkaisuja – Kaikki suomenkielisiä, helppokäyttöisiä ja nykyaikaisia. Sandero Stepwayn multimediajärjestelmät hyödyntävät uusinta teknologiaa ja ne on suunniteltu niin, että sinä kuljettajana voit keskittyä ajamiseen.

Uusi Dacia Media Control on radio, jossa on Bluetooth® -yhteys puhelutoimintoja ja musiikin suoratoistoa varten. Järjestelmän säätimet on sijoitettu näppärästi ohjauspyörään ja sen taakse, jotta pääset niihin käsiksi irrottamatta otettasi ohjauspyörästä. Radion näytön löydät mittaristosta. Halutessasi voit myös yhdistää järjestelmään älypuhelimesi USB-johdon avulla ja ladata siihen ilmaisen suomenkielisen Dacia Media Control -sovelluksen*. Kun laitat älypuhelimen sille tarkoitettuun, kojelautaan integroituun pidikkeeseen, puhelin toimii kätevästi Media Control -järjestelmän lisänäyttönä ja voit käyttää mm. navigointia (Google Maps tai Waze) suoraan puhelimesi näytöltä. Sovelluksesta löydät myös puhelu-, viesti- ja radiotoiminnot, joten oma älypuhelimesi toimii ikään kuin auton kosketusnäyttönä. Media Control on vakiovarusteena Essential-varustetasolla.

Sandero Stepwayn Comfort-varustetasolla vakiona on Dacia Media Display. Sen 8-tuumaisen, korkealle sijoitetun ison kosketusnäytön ansiosta näet tarvitsemasi tiedot helposti samalla kun voit pitää katsettasi tiessä. Kosketusnäyttö on selkeä ja helppokäyttöinen ja toimii suomen kielellä. Sen kautta pääset käsiksi kaikkiin järjestelmän toimintoihin – Puhelut, radio, multimedia, Bluetooth®. Lisäksi ohjauspyörässä ja sen takana on tärkeimpiä painikkeita, joiden avulla voit muun muassa säätää radion äänenvoimakkuutta tai vastata puheluihin, kun puhelimesi on kytkettynä autoon Bluetooth®in kautta. Dacia Media Displayssä on myös Android Auto™ / Apple CarPlay™ -tuki: Voit yhdistää älypuhelimesi USB-liitännän kautta ja hyödyntää monia eri sovelluksia älypuhelinpeilauksen kautta.

Lisävarusteena Comfort-tasolla on saatavilla käytännöllinen Dacia Media Nav, jossa on Media Displayn toimintojen ja 8″ kosketusnäytön lisäksi langaton älypuhelinpeilausvalmius** (Android Auto™ / Apple CarPlay™), integroitu navigointi sekä kaksi lisäkaiutinta.

*Dacia Media Control -sovellus on ladattavissa ilmaiseksi sovelluskaupasta (Google Play / App Store). Älypuhelin ei sisälly auton varusteluun.

**Älypuhelinpeilaustoiminto edellyttää yhteensopivaa älypuhelinta. Älypuhelin ei sisälly auton varusteluun.