Palveluneuvoja – tule meille töihin!

Dacia- ja Renault-autoja, -varaosia ja -tarvikkeita maahantuova Nordic Automotive Services Oy on osa Bassadone Automotive Nordic Oy:tä. Bassadone Automotive Nordic Oy on vuonna 1997 perustettu autojen, varaosien ja lisävarusteiden maahantuontiin erikoistunut yritysryhmä. Liiketoiminnot kattavat Suomen ja Baltian maat. Maahantuotavia merkkejämme ovat Citroën, Dacia, DS, Hyundai, Isuzu, Peugeot, Renault, SsangYong ja Suzuki. Yhtiöryhmään kuuluu myös kaikkien maahantuomiemme merkkien jälleenmyyntipiste Autoverkkokauppa.fi, joka on Suomen ensimmäinen täysin digitalisoitu uusien ja käytettyjen autojen verkkokauppa.

Kuulumme kansainväliseen Bassadone Automotive Group -yhtiöryhmään, joka toimii useiden automerkkien maahantuojana ja vähittäismyyjänä mm. Espanjassa, Englannissa ja Gibraltarilla. Perheyhtiö on perustettu jo vuonna 1904 ja yhtiö kehittää jatkuvasti toimintojaan maailmanlaajuisesti.

Haemme nyt Dacia- ja Renault-autojen maahantuontiin palveluneuvojaa Vantaan Petikkoon.

Palveluneuvojalta odotamme:

Tarjoamme:

Hakemukset pyydämme palkkatoiveineen sähköpostiosoitteeseen: rekry@renault.fi.

HUOM: Täytämme avoimet tehtävät välittömästi sopivien henkilöiden löydyttyä!

Puhelintiedusteluihin vastaa Antti Vanhanen p. 040 178 6178. Parhaiten kuitenkin vakuutat meidät hyvällä hakemuksella ja CV:llä.

Palaa uutisiin