Dacia Sandero Stepway. Uudistunut crossover kaikilla mausteilla.

dacia_stepway_ph2_maisemassa

Dacia Sandero Stepway on iloinen vastalause tylsille, kalliille ja keskinkertaisille autoille. Sen tyyli, ajettavuus, varustelu ja maasturiluokan 207 mm maavara muuttavat käsityksesi siitä, mitä järkihintaiselta autolta saa vaatia. Uudistuneet moottorit ovat maailman huipulta, bensiini TCe 90, bensiini Tce 90 Easy-R -automatisoidulla vaihteistolla ja diesel dCi 90. Varustelu on täydellinen, ei mitään turhaa: ESC-ajovakaudenhallinta, ilmastointi, peruutustutka, vakionopeussäädin, nahkapäällysteinen ohjauspyörä, Media Nav -multimediajärjestelmä kosketusnäytöllä ja suomenkielisellä navigaattorilla sekä paljon muuta. Sisustusta on myös uudistettu ja se on nyt entistä nuorekkaampi ja houkuttelevampi.

LASKE TÄSTÄ RAHOITUSLASKURILLA KUUKAUSIERÄSI ›

 

Sinussa on tyyliä. Niin on autossasikin.

Miksi valitsisit Sandero Stepwayn? Koska siinä on sekä nuorekasta tyyliä että luonnetta ja se on entistä tyylikkäämpi. Krominväriset kattokaiteet, helmalistat, 16 tuuman erikoisvanteet ja sumuvalot antavat sille jykevän ilmeen. Matkustamon 5 tilavaa istuinpaikkaa erikoisverhoiluineen ja 4 cm korotettu maavara tekevät matkastasi erilaisen: tässä autossa näet ja näyt. Uudistuneet istuinverhoilut materiaaleineen ja kuvioinneillaan antavat sisätiloille raikkaan ja mukavan ilmeen. Pintojen huoliteltu viimeistely, krominväriset mittarien kehykset ja ergonomiset käyttökytkimet tekevät yleisnäkymästä tyylikkään ja selkeän. Kromikehyksiset ilmanvaihtosuuttimet, ohjauspyörän keskiön logo ja vaihteenvalitsimen nuppi korostavat huoliteltua vaikutelmaa. Ovenkahvat, uudistunut nelipuolainen ohjauspyörä äänimerkillä ja kromikoristeilla sekä mittariston kromiset reunalistat sointuvat uudistuneeseen kojelautaan ja ohjaamon kokonaisuuteen. Uudistuneessa ja tilavassa Sandero Stepwayssa on lisätty estisestään käytännöllisiä säilytystiloja: säilytyslokerot kojelaudassa, hansikaslokero, mukitelineet, säilytyslokerot ovissa, lehtitaskut selkänojissa, puhelintasku matkustajan istuimen selkänojan sivussa ja verkkotasku pienille esineille keskikonsolin sivussa ja uudistuneessa keskikonsolissa on pulloteline takana. Uudistuneessa Dacia Sanderossa on uutta myös 12V-liitäntä*, joka mahdollistaa puhelimen ja muiden kannettavien laitteiden lataamisen takapenkin matkustajille.

Lisää korkeutta, enemmän luonnetta… Sinun ratkaisusi.

Dacia Sandero Stepwayhin on saatavana käytännöllisiä varusteita, mm. ilmastointi, nahkainen ohjauspyörä, peruutustutka, MEDIA NAV -multimediajärjestelmä*… Stepwaysta löytyy myös peruutustutka* ja mäkilähtöavustin (vakiona), jotka auttaa tiukassakin tilanteessa pysäköimään ahtaaseen paikkaan sekä vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin*, jotka pitävät nopeuden haluamasi rajoituksen mukaisena. Uudistuneessa Dacia Sandero Stepwayssa on aina varusteena Stop&Start -toiminto ja vakionopeudensäädin nopeudenrajoittimella. MEDIA NAV -multimediajärjestelmässä on 7-tuumainen (18 cm) selkeä ja helppokäyttöinen kosketusnäyttö, navigointitoiminnot tarvittaessa opastamassa sinua, Bluetooth-yhteys handsfree-puheluihin ja langattomaan musiikin kuunteluun, sekä AUX- ja USB-liitännät ulkoisten musiikkilaitteiden yhdistämiseen. Uudistuneessa Sandero Stepwayssä takaistuimen 3 tilavaa istuinpaikkaa on muunnettavissa tavaratilaksi 2/3–1/3 -suhteessa taittuvan selkänojan ansiosta (vakiona kaikissa versioissa). Takaistuimella on käytännöllinen turvaistuimien ISOFIX-kiinnitysjärjestelmä. Kun lapset matkustavat turvallisesti, sinä voit keskittyä ajamiseen.

* Versioista riippuen vakio- tai lisävarusteita.

Turvallinen, luotettava, taloudellinen. Dacia on ajatellut sinua.

Ajovakauden hallintajärjestelmä (ESC) ja hätäjarrutustehostimella (EBA) varustetut lukkiutumattomat ABS-jarrut auttavat sinua pitämään ajoneuvon jatkuvasti hallinnassasi. Etu- ja sivuturvatyynyt ovat vakiovarusteena kaikissa varustetasoissa. Dacia tarkoittaa taloudellisuutta… eikä pelkästään auton hinnan suhteen. Käyntiääneltään hiljainen dCi 90 -dieselmoottori, TCe 90 -bensiinimoottori ja TCe 90 -bensiinimoottori automatisoidulla Easy-R -vaihteistolla ovat kaikki sekä suorituskykyisiä että polttoainetaloudellisia. Jokainen Easy-R -vaihteisto läpäisee myös tiukan laadun tarkastuksen, kun se tulee valmistuslinjalta. Dacia Sandero Stepwayhin voit luottaa. Tästä todisteena on 3 vuoden tai 100 000 km:n takuu*, takuuajan on voimassa myös 24h tiepalvelu.

* Takuun pituus määräytyy sen mukaan, kumpi rajoista täyttyy ensin.