Dacia Lodgy. Tilafarmari seitsemälle.

Dacia-Lodgy-header

Perhe aina etusijalla – niin autossasikin.

Dacia Lodgy -tila-auto suunniteltiin täyttämään modernin perheen vaatimukset, sekä 5- että 7-paikkaisessa versiossa on reilusti tilaa jokaiselle matkustajalle. Mukavuutta lisäävät kolmas istuinrivi, sisätilojen huoliteltu verhoilu ja muotoilu, matkustamon modernit ja käytännölliset varusteet sekä yksi kokoluokan suurimmista tavaratiloista. Dacia-merkin perinteiden mukaisesti Lodgyn tuntomerkkejä ovat luotettavuus ja kestävyys. Dacia eco2 -luokan dieselmoottori ja bensiinikäyttöinen suorasuihkutusturbomoottori TCe 115 tekevät Lodgysta myös taloudellisen valinnan, jossa polttoaineenkulutus ja CO2-päästöt pysyvät hallinnassa. Mukavuus, reilut sisätilat, käytännölliset varusteet, taloudelliset moottorivaihtoehdot ja 3 vuoden tai 100 000 km:n takuu tekevät Lodgysta ison auton kaikilta ominaisuuksiltaan… paitsi hinnaltaan!

LASKE TÄSTÄ RAHOITUSLASKURILLA KUUKAUSIERÄSI ›

 

100-prosenttisesti hyödyllistä tekniikkaa.

Nyt voit lähteä huoletta matkaan. Perheiden erilaiset tarpeet on otettu huomioon Dacia Lodgy tila-autossa myös varusteiden osalta. Lodgyyn on saatavilla uusi kojelautaan integroitu MEDIA NAV* -multimediajärjestelmä, jossa on suurikokoinen 7-tuumainen (18 cm) kosketusnäyttö. Erittäin helppokäyttöisessä laitteessa on radio ja Bluetooth®-liitäntä, jonka avulla voit kuunnella musiikkia kannettavasta laitteesta langattomasti suoratoistona ja soittaa handsfree-puheluja. Navigointijärjestelmä opastaa sinua sekä 2D- että 3D-näkymässä (lintuperspektiivi). Järjestelmään kuuluvat myös etupaneeliin integroitu USB- ja AUX-liitäntä sekä ohjauspyörän yhteydessä olevat käyttökytkimet.

Dacia Lodgyyn on saatavana myös tyylikäs Dacia Plug&Radio*, jossa on radio, suurikokoinen näyttö, käyttökytkimet ohjauspyörän yhteydessä, CD/mp3 -soitin, etupaneelin USB- ja AUX-liitännät sekä Bluetooth®-yhteys musiikin suoratoistolla ja puhelintoiminnoilla. Voit nauttia ensiluokkaisesta äänentoistosta niin työmatkoilla kuin perheen kanssa lomaillessakin. Muita uusia ominaisuuksia ovat peruutustutka* ja nopeudenrajoitin*. Peruutustutka helpottaa ajoneuvon pysäköimistä ja nopeudenrajoitin puolestaan parantaa turvallisuutta ja ajovarmuutta.

* Version mukaan lisä- tai vakiovaruste.

Avarat tilat kutsuvat mukaan.

Kun avaat auton oven, havaitset välittömästi, miten käytännölliset Dacia Lodgyn tilat ovat. Avarassa matkustamossa riittää tilaa koko perheelle ja käytännölliset säilytystilat ovat jokaisen matkustajan ulottuvilla. Kaikki on otettu huomioon.7 täysimittaista istuinpaikkaa*, 3. istuinrivin ennätyksellisen suuret polvitilat ja pääntila tekevät Lodgysta yhden kokoluokkansa tilavimmista perheautoista. Lodgyn tehokkaan ilmastointi- ja lämmityslaitteen avulla voit säätää lämpötilan miellyttäväksi eri puolilla matkustamoa. Lodgy-tila-autossa jokainen tuntee olonsa rentoutuneeksi ja mukavaksi, pienintä – ja suurinta – matkustajaa myöten…

* Versiosta riippuen.

Monimuotoinen siten kuin haluat.

Dacia Lodgy -tila-auto mukautuu tarvittaessa lähes kaikkeen. Tarvitsetko lisää tavaratilaa? Pieni hetki… ja tarvittava tila on käytössäsi. 2. istuinrivin istuimen selkänoja taittuu suhteessa 1/3-2/3* ja 2. sekä 3. istuinrivi voidaan taittaa kokonaan eteen. Voit ottaa tarvittaessa 2–7 istuinpaikkaa käyttöön tai poistaa 3. istuinrivin kokonaan ajoneuvosta.

Dacia Lodgyssa on ennätyksellisen suuri tavaratila, 7-paikkaisena se on 207 litraa ja 2-paikkaisena peräti 2 617 litraa. Lisäksi matala lastauskynnys helpottaa suurikokoisten esineiden pakkaamista. Enää sinun ei tarvitse valita istuinpaikkojen ja tavaratilan välillä: Lodgyssa saat käyttöösi molemmat! Dacia Lodgyn käytännölliset ominaisuudet eivät jää tähän – yhteensä 30 litraa käytännöllistä säilytystilaa* on jaettu eri puolille matkustamoa, kojelaudan yläosassa on suurikokoinen ja helposti käden ulottuvilla oleva säilytyslokero.

* Version mukaan.

Turvaa ja säästöä koko perheelle.

Turvallisuus ennen kaikkea – niin myös Lodgyssa. Lodgyssa on 4 turvatyynyä (edessä 2 sivuturvatyynyä), lukkiutumattomat ABS-jarrut ja hätäjarrutustehostin, ajovakauden hallintajärjestelmä (ESC), nopeudenrajoitin*, peruutustutka*, lastenistuimen ISOFIX-kiinnitysjärjestelmä jokaisella 2. istuinrivin paikalla. Kaikki mahdollinen on otettu huomioon, jotta sinulle tärkeimmät ihmiset matkustavat turvallisesti. Jotta matkustaminen perheen kanssa olisi entistäkin huolettomampaa, Dacia Lodgy -tila-auto on käytössä taloudellinen, uudet ja pienikulutuksiset dieselmoottorit (polttoaineen kulutus alle 5 l / 100 km** molemmissa dieselmoottoreissa), uusi taloudellinen ja tehokas TCe 115 -bensiinimoottori (6,2 l / 100 km)** sekä alhaiset CO2 -päästöt ovat Lodgyn ominaisuuksia, joissa on hyödynnetty Dacian teknistä osaamista.

* Version mukaan vakio- tai lisävaruste. ** Kulutus- ja päästöarvot direktiivin 93/116 ETY ja siihen tehtyjen muutoksien mukaisia.