Dacia Lodgy Stepway – Tila-auto seitsemälle

Lodgy on entistäkin muunneltavampi ja aina turbomoottorilla varustettu.

Kolmannen rivin erillisistuinten ansiosta käytössä on tarpeen mukaan 5, 6 tai 7 istuinpaikkaa!

7 paikkainen auto Dacia Lodgy

Perhe aina etusijalla – niin autossasikin

Dacia Lodgy Stepway -tila-auto on suunniteltu täyttämään modernin perheen vaatimukset – tässä 7-paikkaisessa perheautossa on reilusti tilaa jokaiselle matkustajalle. Kolmannella istuinrivillä matkustaa mainiosti aikuinenkin ja mukavuutta lisäävät sisätilojen huoliteltu verhoilu ja muotoilu, matkustamon modernit ja käytännölliset varusteet sekä yksi kokoluokan suurimmista tavaratiloista. Lodgy Stepwayssä on Isofix-kiinnikkeet keskimmäisellä penkkirivillä kaikilla paikoilla. Kätevää isommallekin perheelle tai jos vaikkapa isovanhempikin otetaan takapenkille kyytiin, kun aikuisen ei tarvitse kömpiä keskipaikalle reunapaikoilla olevien turvaistuinten yli, sillä turvaistuimet voidaan sijoittaa reuna- ja keskipaikoille ja aikuinen mahtuu siten reunapaikalle.

Dacia-merkin perinteiden mukaisesti Lodgy Stepwayn tuntomerkkejä ovat luotettavuus ja kestävyys. Sekä Dacian dieselmoottori että bensiinimoottori tekevät Lodgy Stepwaystä myös taloudellisen valinnan, joissa polttoaineenkulutus ja CO2-päästöt pysyvät hallinnassa. Mukavuus, reilut sisätilat, käytännölliset varusteet, taloudellinen moottori ja 3 vuoden tai 100 000 km:n takuu tekevät Lodgy Stepwaystä ison auton kaikilta ominaisuuksiltaan… paitsi hinnaltaan!

100-prosenttisesti hyödyllistä tekniikkaa

Nyt voit lähteä huoletta matkaan. Perheiden erilaiset tarpeet on otettu huomioon Lodgy Stepway -tila-autoissa myös varusteiden osalta. Siinä on vakiona kojelautaan integroitu Media Nav -multimediajärjestelmä (suurikokoinen 7″ (18 cm) kosketusnäyttö, navigaattori, radio, AUX- ja USB-liittimet sekä Bluetooth musiikin suoratoistolla ja puhelintoiminnoilla, kaukosäädin). Suomenkielinen navigointijärjestelmä opastaa sinua sekä 2D- että 3D-näkymässä (lintuperspektiivi). Lisäksi siinä on älypuhelinpeilausvalmius (Apple CarPlay ja Android Auto): yhdistämällä älypuhelimesi laitteeseen USB-johdolla voit käyttää puhelimesi toimintoja suoraan Media Navin näytöltä.

Lodgy Stepwayssä on vakiona myös peruutustutka ja vakionopeudensäädin, joka tekee ajamisesta mukavampaa ja helpompaa etenkin maantieajossa. Peruutustutka helpottaa pysäköimistä ja Lodgyn voi lisäksi halutessaan varustaa kätevällä ja selkeällä peruutuskameralla, jonka ansiosta näinkin ison auton peruuttaminen parkkiruutuun on hyvin helppoa.

7-paikkaisen auton avarat tilat kutsuvat mukaan

Kun avaat auton oven, havaitset välittömästi, miten käytännölliset Dacia Lodgy Stepwayn tilat ovat. Avarassa matkustamossa riittää tilaa koko perheelle ja käytännölliset säilytystilat ovat jokaisen matkustajan ulottuvilla. Tilafarmarissa on 7 täysimittaista istuinpaikkaa: 3. istuinrivin ennätyksellisen suuret polvitilat ja pääntila tekevät Lodgy Stepwaystä yhden kokoluokkansa tilavimmista perheautoista.  Lodgy Stepwayssä jokainen matkustaja tuntee olonsa rentoutuneeksi ja mukavaksi, pienintä ja suurinta matkustajaa myöten. Pitkiäkään matkustajia ei ole unohdettu, sillä istuimia voi liu’uttaa siten, että matkustamon takaosassa mahtuu istumaan mukavasti. Matkustusmukavuutta lisäävät lentokonetyyppiset taittopöydät toisella istuinrivillä, kuljettajan kyynärnoja ja ylimääräinen matkatavaraverkko edessä. Toisen ja kolmannen istuinrivin paikkoja varten on 12 V:n latauspistokkeet puhelimille ja muulle viihde-elektroniikalle. Tehokkaan ilmastointi- ja lämmityslaitteen avulla voit säätää lämpötilan miellyttäväksi eri puolilla matkustamoa.

Monimuotoinen siten kuin haluat

Dacia Lodgy Stepway mukautuu lähes kaikkeen. Tarvitsetko lisää tavaratilaa? Vain pieni hetki… ja tarvittava tila on käytössäsi. Toisen istuinrivin istuimen selkänoja taittuu suhteessa 1/3-2/3* ja toinen ja kolmas istuinrivi voidaan taittaa kokonaan eteen. Voit siis ottaa tarvittaessa 2–7 istuinpaikkaa käyttöön tai vaikka poistaa 3. istuinrivin autosta kokonaan. Kolmannen rivin istuimet ovat nyt taitettavissa ja irrotettavissa myös erikseen, mikä tuo autoon entistä enemmän muunneltavuutta.

Dacia Lodgy Stepwayssä on ennätyksellisen suuri tavaratila, 7:llä istuinpaikalla se on 207 litraa ja 2:lla istuinpaikalla tavaratila on peräti 2 617 litraa. Lisäksi matala lastauskynnys helpottaa suurikokoisten matkatavaroiden käsittelyä. Enää sinun ei tarvitse valita istuinpaikkojen ja tavaratilan välillä: Lodgy Stepwayssä saat käyttöösi molemmat! Dacia Lodgy Stepwayn käytännölliset ominaisuudet eivät jää tähän – yhteensä 30 litraa käytännöllistä säilytystilaa* on jaettu eri puolille matkustamoa, kojelaudan yläosassa on suurikokoinen ja helposti käden ulottuvilla oleva säilytyslokero.

* Versiosta riippuen.

Turvaa ja säästöä koko perheelle

Turvallisuus ennen kaikkea – niin myös Lodgy Stepwayssä, jossa on 4 turvatyynyä (edessä 2 sivuturvatyynyä), lukkiutumattomat ABS-jarrut ja hätäjarrutustehostin, ajovakauden hallintajärjestelmä (ESC), vakionopeudensäädin*, peruutustutka*, lastenistuimen ISOFIX-kiinnitysjärjestelmä jokaisella 2. istuinrivin paikalla. Kaikki mahdollinen on otettu huomioon, jotta sinulle tärkeimmät ihmiset matkustavat turvallisesti.

Jotta matkustaminen perheen kanssa olisi entistäkin huolettomampaa, Dacia Lodgy Stepway -tila-autossa on taloudellinen moottori: Lodgyn Blue dCi 115 kuluttaa versiosta riippuen vain 5,3 litraa sadalla kilometrillä (WLTP-mitattu yhdistetty kulutus). Blue dCi 115 -moottorilla varustettuun Lodgyyn voi lisäksi päästöjen vähentämiseksi tankata myös uusiutuvaa dieseliä (esim. Neste MY uusiutuva diesel™).

* Versiosta riippuen vakio- tai lisävaruste.
Hintoihin lisätään jälleenmyyjäkohtaiset toimituskulut.

Tutustu Lodgy-omistajien kokemuksiin

LODGY-OMISTAJIEN KOKEMUKSIA ›

7 istuinpaikkaa

Navigointi ja multimedia-
järjestelmä kosketusnäytöllä

Reilusti säilytystiloja

Mäkilähtöavustin