Dacia Logan MCV. Uudistunut perhefarmari arjen askareisiin.

dacia_logan_mcv_ph2_maisema_takaa

Moderni muotoilu, tilava matkustamo, luotettavaa lujuutta jo ensisilmäyksellä… Uudistuneessa Logan MCV -perhefarmarissa on kaikkea mitä tarvitset, sekä työ- että vapaa-aikana. Dacian Logan MCV -tilafarmarissa on otettu huomioon erilaiset käyttötarpeet ja olosuhteet. Tilavassa ja muunneltavassa matkustamossa on viisi reilunkokoista istumapaikkaa ja tavaratilan tilavuus on 573 litraa ja takapenkit kumottuna peräti 1 518 litraa.

Kuten kaikissa Dacia-ajoneuvoissa, myös Logan MCV -perhefarmarissa on 3 vuoden tai 100 000 km:n* takuu. Takuun voimassaolon aikana on veloituksetta käytössä lisäturvana myös 24 h Tiepalvelu. Uusimman sukupolven Dacia eco2 -moottoreiden ja ECO-ajotoiminnon ansiosta uusi Logan MCV on polttoainetaloudellinen ja tarkka myös CO2-päästöjen suhteen. Taloudellinen, lujatekoinen ja hinnaltaan edullinen – Dacia Logan MCV:stä saat pitkän, yhteisen tien kulkijan!

* Sen mukaan, kumpi ehdoista täyttyy ensin.

LASKE TÄSTÄ RAHOITUSLASKURILLA KUUKAUSIERÄSI ›

 

Vertaa Dacia Logan MCV farmariautomaatti -mallia kilpailijoihin!

Merkki ja malli CO2 g/km Teho HV Tavaratilan tilavuus
Hinta € Erotus € Ero %
Logan MCV TCe 90 Ambiance Edition 2016
109 90 HV 573 VDA L 12 999 €
Skoda Fabia Combi 1,0 Active 109 75 HV 530 VDA L 14 922 € +1 923 € 15 %
Seat Ibiza ST 1,0 Reference
110 75 HV 430 VDA L 14 931 € + 1 932 € 15 %
Kia cee´d 1,4 ISG Active SW EcoDynamics
129 100 HV 528 VDA L 19 390 € + 6 391 € 49 %

Tavaratilan koko: XXL siihen mahtuu kaikki tarpeellinen (ja vähän ylimääräistäkin). Vertailu saman kokoluokan autoihin (alkaen hinnat ilman toimituskuluja). Lähde: Maahantuojien internetsivut 18.8.2016.

Joissain elämäntilanteissa tarvitset enemmän tilaa: kun autat kavereita muutossa, viet koiran lenkille vähän kauemmas kotoa, kuljetat polkupyörät mukana lomalle… Logan MCV -perhefarmarin tavaratila on suunniteltu monenlaisia kuljetustarpeita varten. Kun ajoneuvon viisi istumapaikkaa on käytössä, tavaratilan tilavuus on 573 litraa, mikä riittää reilusti arkipäivän tarpeisiin.

Tarvitsetko enemmän lastaustilaa? Tavaratilaa saadaan jopa 1 518 litraa, kun käytössä on kaksi istumapaikkaa. Pitkien ja tilaa vievien tavaroiden kuljetus onnistuu myös! Logan MCV -tilafarmarin suuret sisämitat ja käytännöllinen muunneltavuus tekevät autostasi hyvän yhteistyökumppanin moneen menoon.

Tilaa riittää: ole matkalla kuin kotonasi.

Uudistuneessa Logan MCV -perhefarmarissa on tilaa myös isommalle perheelle. Viidellä mukavalla ja reilunkokoisella istumapaikalla jokainen matkustaja tuntee olevansa kotonaan. Tällainen on todellinen perheauto! Avarat sisätilat, matkustamon värit ja materiaalit sekä käytännölliset säilytystilat tasapuolisesti jokaiselle matkustajalle… Logan MCV -tilafarmarissa viihtyvät kaikki. Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota kuljettajan mukavuuteen monipuolisten istuinsäätöjen ja ohjauspyörän korkeussäädön avulla*. Ajoitpa sitten lyhyen työmatkan, pitkän etapin lomalle, retkelle tai minne vain – jokainen matka on nautinto!

Muunneltavuutta – kun haluat itse päättää mitä, missä ja milloin.

Uudistuneen Logan MCV -perhefarmarin helposti muunneltavat sisätilat mukautuvat kaikkiin elämäntilanteisiin ja harrastuksiin. Tarvitsetko tilaa isokokoisen koiran kuljetukseen? Tuliko postiin suurikokoinen paketti?

Logan MCV -perhefarmarissa löytyy ratkaisu siihenkin: kääntämällä 1/3–2/3-suhteessa taittuvan takaistuimen selkänojan eteen saat lisää monimuotoista kuljetustilaa. Oletko lähdössä pyöräretkelle? Kun käännät takaistuimen kokonaan eteen, tavaratilan koko kuljetuskapasiteetti on käytössäsi. Etupenkin kallistamalla voit kuljettaa jopa 2,7 metriä pitkiä esineitä. Voit luottaa Logan MCV -perhefarmarin käytännöllisyyteen ja muunneltavuuteen yllättävissäkin tilanteissa!

Älykästä tekniikkaa, joka helpottaa elämää!

Parhaat tekniset uudistukset ovat helppokäyttöisiä ja hyödyllisiä. Uudistuneen Logan MCV -perhefarmarin tekniikka on suunniteltu helpottamaan ajamista. MEDIA NAV* -navigointijärjestelmä ohjaa sinut kohteeseen ja ilmoittaa tärkeät välietapit matkan varrella. Helppokäyttöistä navigointijärjestelmää käytetään 7-tuumaisen (18 cm:n) kosketusnäytön avulla. Uudistunut Logan MCV -perhefarmari tekee laitteittesi käytöstä helppoa – ja turvallista. Bluetooth®-liitännän ansiosta voit kuunnella mielimusiikkiasi suoratoistona kannettavasta musiikkisoittimesta, matkapuhelimesta tai tabletista sekä soittaa handsfree-puheluja. Voit kytkeä älypuhelimesi USB-liitäntään, jota voidaan käyttää myös laitteiden lataukseen.

Arvostatko käyttäjäystävällisyyttä? Ajomukavuutta lisäävät vakiovarusteena oleva ohjaustehostin, pysäköintiä helpottava peruutustutka* ja vakionopeussäädin / nopeudenrajoitin*. Luotettava tekniikka on apunasi, ja sinä voit keskittyä ajamiseen, tiehen ja maisemiin!

* Versioista riippuen vakio- tai lisävarusteita.

Turvallisuutta, luotettavuutta ja taloudellisuutta.

Uudistuneessa Logan MCV -perhefarmarissa tilanteet ovat hallussa: sen takaavat ESC-ajonvakaudenhallintajärjestelmä, lukkiutumattomat ABS-jarrut ja EBA-hätäjarrutustehostin. Etu- ja sivuturvatyynyt ovat vakiovarusteena kaikissa varustetasoissa. Takaistuimen sivupaikoilla on turvaistuimen ISOFIX-kiinnitysjärjestelmä ja kaikilla paikoilla on 3-pisteturvavyöt.

Dacia tarkoittaa taloudellisuutta… eikä pelkästään auton hinnan suhteen. Käyntiääneltään hiljainen dCi 90 -dieselmoottori, TCe 90 -bensiinimoottori ja TCe 90 -bensiinimoottori automatisoidulla Easy-R -vaihteistolla ovat kaikki sekä suorituskykyisiä että polttoainetaloudellisia. Jokainen Easy-R -vaihteisto läpäisee myös tiukan laadun tarkastuksen, kun se tulee valmistuslinjalta. Dacia Logan MCV:hen voit luottaa. Tästä todisteena on 3 vuoden tai 100 000 km:n takuu*, takuuajan on voimassa myös 24h tiepalvelu.

* Takuun pituus määräytyy sen mukaan, kumpi rajoista täyttyy ensin.

Videot