Perhefarmari Dacia Logan MCV Hinta alkaen vain 10 999 €

Uudet Dacia Logan MCV ja Logan MCV Stepway.

dacia_logan_mcv_ph2_maisema_takaa

Uudistuneen muotoilun ansiosta uusi Dacia Logan MCV on auto, jota on yhtä mukava katsella kuin ajaa. Tyylikkäisiin uutuusominaisuuksiin kuuluvat muun muassa uudet alumiinivanteet, etusumuvalot, entistä näyttävämpi etumaski ja uudistetut kattokaiteet. Niiden ansiosta Dacia Logan MCV:n ilme on entistäkin modernimpi ja dynaamisempi. Ihastut siihen taatusti ensi silmäyksellä. Tilavassa ja muunneltavassa matkustamossa on viisi reilunkokoista istumapaikkaa ja tavaratilan tilavuus on 573 litraa ja takapenkit alas taitettuina peräti 1 518 litraa.

Uusi Dacia Logan MCV Stepway – vihdoin maavara, tilat ja hinta kohtaavat! Uudessa vetovoimaisessa Dacia Logan MCV Stepway -farmarissa on korotettu maavara, tummanharmaat muotovanteet, XXL-koon tavaratila, Media Nav -multimediajärjestelmä suomenkielisellä navigoinnilla, peruustutka, vakionopeudensäädin, kattokaiteet, kromatut puskureiden alaosat, leveämmät mustat rengakoteloiden kaaret ja kynnyslistat. Nämä kaikki siis vakiona!

Kuten kaikissa Dacia-ajoneuvoissa, myös Logan MCV ja Logan MCV Stepwayssa on 3 vuoden tai 100 000 km:n* takuu. Takuun voimassaolon aikana on veloituksetta käytössä lisäturvana myös 24 h Tiepalvelu. Uusimman sukupolven Dacia eco2 -moottoreiden ja ECO-ajotoiminnon ansiosta uusi Logan MCV ja Logan MCV Stepway ovat polttoainetaloudellisia ja tarkkoja myös CO2-päästöjen suhteen. Taloudellinen, lujatekoinen ja hinnaltaan edullinen – Dacia Logan MCV:stä ja Dacia Logan MCV Stepwaysta saat pitkän, yhteisen tien kulkijan!

* Sen mukaan, kumpi ehdoista täyttyy ensin.

Vertaa Dacia Logan MCV farmariautomaatti -mallia kilpailijoihin!

Merkki ja malliCO2 g/kmTeho HVTavaratilan tilavuus
Hinta €Erotus €Ero %
Logan MCV TCe 90 Easy-R Laureate
11090573 VDA L14 198
Skoda Fabia Combi 1,0 TSI 110 Ambition DSG Autom.
107110530 VDA L20 241+6 043
43 %
Seat Leon ST 1,0 TSI 115 Ecomotive Reference DSG
102115587 VDA L20 285+ 6 087
43 %
Kia cee’d 1,6 EX DCT A/T
136135528 VDA L25 831+ 11 633
82 %

Tavaratilan koko: XXL siihen mahtuu kaikki tarpeellinen (ja vähän ylimääräistäkin). Vertailu segmentin muihin farmariautomaatteihin (alkaen hinnat ilman toimituskuluja). Lähde: Maahantuojien internetsivut 8.9.2017.

Joissain elämäntilanteissa tarvitset enemmän tilaa: kun autat kavereita muutossa, viet koiran lenkille vähän kauemmas kotoa, kuljetat polkupyörät mukana lomalle… Dacia Logan MCV:n ja uuden Dacia Logan MCV Stepwayn tavaratilat on suunniteltu monenlaisia kuljetustarpeita varten. Kun ajoneuvon viisi istumapaikkaa on käytössä, tavaratilan tilavuus on 573 litraa, mikä riittää reilusti arkipäivän tarpeisiin.

Tarvitsetko enemmän lastaustilaa? Tavaratilaa saadaan jopa 1 518 litraa, kun käytössä on kaksi istumapaikkaa. Pitkien ja tilaa vievien tavaroiden kuljetus onnistuu myös! Logan MCV:n ja Logan MCV Stepwayn suuret sisämitat ja käytännöllinen muunneltavuus tekevät autostasi hyvän yhteistyökumppanin moneen menoon.

Tilaa riittää: ole matkalla kuin kotonasi.

Dacia Logan MCV:ssä ja Logan MCV Stepwayssä on tilaa myös isommalle perheelle. Viidellä mukavalla ja reilunkokoisella istumapaikalla jokainen matkustaja tuntee olevansa kotonaan. Tällainen on todellinen perheauto! Avarat sisätilat, matkustamon värit ja materiaalit sekä käytännölliset säilytystilat tasapuolisesti jokaiselle matkustajalle… Logan MCV -perhefarmarissa ja Logan MCV Stepway cross country tilafarmarissa viihtyvät kaikki. Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota kuljettajan mukavuuteen monipuolisten istuinsäätöjen ja ohjauspyörän korkeussäädön avulla*. Ajoitpa sitten lyhyen työmatkan, pitkän etapin lomalle, retkelle tai minne vain – jokainen matka on nautinto!

Muunneltavuutta – kun haluat itse päättää mitä, missä ja milloin.

Dacia Logan MCV:n ja Logan MCV Stepwayn helposti muunneltavat sisätilat mukautuvat kaikkiin elämäntilanteisiin ja harrastuksiin. Tarvitsetko tilaa isokokoisen koiran kuljetukseen? Tuliko postiin suurikokoinen paketti? Logan MCV:stä ja Logan MCV Stepwaystä löytyy ratkaisu siihenkin: kääntämällä 1/3–2/3-suhteessa taittuvan takaistuimen selkänojan eteen saat lisää monimuotoista kuljetustilaa. Oletko lähdössä pyöräretkelle? Kun takapenkit ovat alas taitettuina, tavaratilan koko kuljetuskapasiteetti on käytössäsi. Etupenkin kallistamalla voit kuljettaa jopa 2,7 metriä pitkiä esineitä. Voit luottaa Logan MCV:n ja Logan MCV Stepwayn käytännöllisyyteen ja muunneltavuuteen yllättävissäkin tilanteissa!

Älykästä tekniikkaa, joka helpottaa elämää!

Parhaat tekniset uudistukset ovat helppokäyttöisiä ja hyödyllisiä. Dacia Logan MCV ja uusi Dacia Logan MCV Stepway ovat ennen kaikkea taloudellisia ja helppokäyttöisiä autoja. Media Nav Evolution -multimediajärjestelmä, peruutuskamera, mäkilähtöavustin ja kertapainalluksella toimiva sähkökäyttöinen kuljettajan ikkuna* ovat esimerkkejä uusista teknologisista ominaisuuksista, joiden ansiosta ajaminen on entistäkin nautittavampaa. Helppokäyttöinen navigointijärjestelmä ohjaa sinut kohteeseen ja ilmoittaa tärkeät välietapit matkan varrella. Bluetooth®-liitännän ansiosta voit kuunnella mielimusiikkiasi suoratoistona kannettavasta musiikkisoittimesta, matkapuhelimesta tai tabletista sekä soittaa handsfree-puheluja. Voit kytkeä älypuhelimesi USB-liitäntään, jota voidaan käyttää myös laitteiden lataukseen.

Arvostatko käyttäjäystävällisyyttä? Ajomukavuutta lisäävät vakiovarusteena oleva ohjaustehostin, pysäköintiä helpottava peruutustutka* ja vakionopeussäädin / nopeudenrajoitin*. Luotettava tekniikka on apunasi, ja sinä voit keskittyä ajamiseen, tiehen ja maisemiin!

* Versioista riippuen vakio- tai lisävarusteita.

Turvallisuutta, luotettavuutta ja taloudellisuutta.

Turvallisuutesi on meille aina etusijalla, joten emme ole tinkineet Dacia Logan MCV:n ja uuden Dacia Logan MCV Stepwayn aktiivisen ja passiivisen
turvallisuuden varustelusta. Vahvistettu korirakenne antaa matkustajille parhaan mahdollisen suojan. Hätäjarrutustehostimella (EBA) varustetut
lukkiutumattomat ABS-jarrut, ESC-ajovakaudenhallintajärjestelmä ja ASR-luistonestojärjestelmä takaavat tehokkaan jarrutuksen ja parantavat
ajovakautta. Varusteluun kuuluvat myös etu- ja sivuturvatyynyt, mäkilähtöavustin ja peruutustutka, turvaistuimen ISOFIX-kiinnikkeet takaistuimen reunapaikoilla, molemmilla etuistuimilla ja takapenkin kaikilla istuinpaikoilla on 3-pisteturvavyöt. Näiden ominaisuuksien ansiosta matkasi taittuu aina turvallisesti ja huolettomasti.

Dacia tarkoittaa taloudellisuutta… eikä pelkästään auton hinnan suhteen. Käyntiääneltään hiljainen dCi 90 -dieselmoottori, TCe 90 -bensiinimoottori ja TCe 90 -bensiinimoottori automatisoidulla Easy-R -vaihteistolla ovat kaikki sekä suorituskykyisiä että polttoainetaloudellisia. Jokainen Easy-R -vaihteisto läpäisee myös tiukan laadun tarkastuksen, kun se tulee valmistuslinjalta. Dacia Logan MCV:hen ja Logan MCV Stepwayhin voit luottaa. Tästä todisteena on 3 vuoden tai 100 000 km:n takuu*, takuuajan on voimassa myös 24h tiepalvelu.

* Takuun pituus määräytyy sen mukaan, kumpi rajoista täyttyy ensin.