Tulossa: Täysin uusi Dacia Jogger

Dacia Logan MCV:n ja Dacia Logan MCV Stepwayn tuotanto on päättynyt syksyllä 2020. Mutta hätä ei ole tämän näköinen, siellä ensi vuonna myyntiin tulee täysin uusi, tilava Dacia Jogger.

Tutustu Joggeriin ja tilaa Jogger-uutiskirje, niin pidämme sinut ajan tasalla uutuusmallista ja siitä, milloin autoja saapuu Suomeen:

LUE LISÄÄ JA TILAA JOGGER-UUTISKIRJE

Nopeampaan toimitukseen meiltä löytyy seuraavia Dacia-malleja:

Dacia Duster

Toisen sukupolven Dacia Duster on oikea järkimaasturi. Korotetun maavaransa ansiosta se on etuvetoisenakin mainio menopeli niin mökkimatkoille kuin muihinkin harrastuksiin ja arjen menoihin. Korkeasta autosta näkee hyvin ulos ja Dusteriin on myös helppo nousta sisään ja kyydistä pois. Tavaratilaa on Dusterissa yli 400 litraa ja takaistuimet taitettuina kattoon asti jopa 1 478 litraa.

LUE LISÄÄ DUSTERISTA LUE DUSTER-OMISTAJIEN AITOJA KOKEMUKSIA

Dacia Lodgy

Dacia Lodgy- ja Lodgy Stepway -tila-autot ovat nimensä veroisia – Tilaa riittää niin matkustajille, matkatavaroille, harrastusvälineille kuin vaikka eläinystävillekin. Istuinpaikkoja autossa on jopa seitsemän – Jos et tarvitse niitä kaikkia, kolmannen istuinrivin istuimet tai jommankumman niistä voi joko kaataa eteen tai jopa poistaa autosta kokonaan, jolloin tavaratilaa on suorastaan valtavasti. Vakiovarustelultaan Lodgy ja Lodgy Stepway vastaavat hyvin pitkälti farmarimallisia sisaruksiaan, Logan MCV:tä ja Logan MCV Stepwaytä: Lodgy Stepwayssä on vakiona mm. suomenkielinen MediaNav-navigointijärjestelmä kosketusnäytöllä, peruutustutka ja vakionopeudensäädin.

LUE LISÄÄ LODGYSTÄLUE LODGY-OMISTAJIEN AITOJA KOKEMUKSIA