Esittelyssä uusi Dacia Sandero ja Sandero Stepway

Kun lehdistö ei päässyt ulkomaille autojen luo, autot tulivat ulkomailta käymään Helsingissä koeajoa varten! Samalla teimme teille pienen videon ensitunnelmistamme. Mukavaa katseluhetkeä!

¨

Täysin uusi kolmannen sukupolven Dacia Sandero -perhe on entistäkin tyylikkäämpi, tilavampi, mukavampi, turvallisempi ja parempi ajaa. Dacian filosofian mukaisesti Sandero-mallisto on nykyaikainen, vastaa asiakkaiden tarpeisiin ja tarjoaa reilusti vastinetta rahalle. Uudet Sandero ja Sandero Stepway pohjautuvat edeltäjiensä perimään, mutta muotoilu on täysin uusittu ja molemmissa malleissa on Dacian uusi tunnistettava, Y-kirjaimen muotoinen valokuvio. Saataville tulee muun muassa odotettu automaattivaihteisto ja myös varustelun osalta on luvassa reilusti uutuuksia.

Uusi Sandero ja Sandero Stepway saapuvat koeajettaviksi Suomen Dacia-jälleenmyyjille nyt keväällä. Malliston ennakkomyynti alkoi 5.2.2021! Jos et ole jo postituslistallamme, liity täyttämällä tietosi alle ja saat sähköpostiisi ajankohtaiset tiedot Sandero -mallistosta; kuten milloin ensimmäiset autot saapuvat Suomeen!

Täytä tietosi Sanderosta kiinnostuneiden listalle ja saat sähköpostiisi tiedon maaliskuussa, kun auto on koeajettavissa Dacia-jälleenmyyjillä!

Jos haluat, että Dacia-jälleenmyyjä ottaa sinuun yhteyttä heti kun nämä uutuudet saapuvat liikkeisiin, täytäthän kaikki kentät. Varmistathan myös, että kirjoitat sähköpostiosoitteesi kenttään oikein.

Sähköpostiviestien lähettäjä on Dacia asiakaspalvelu. Jos et saa viestejämme, tarkistathan myös roskapostikansion.