Dacia Duster – Järkimaasturi, jolla kuljet kaikkialle

Dacia Duster on järkimaasturi, joka tarjoaa verrattomat maasto-ominaisuudet todelliseen järkihintaan. Jykevä, 21 cm maavaralla varustettu Duster onkin loistava valinta esimerkiksi metsästäjälle tai muun eräilyn harrastajalle!

Nelivetoisella Dusterilla kuljet sinnekin, minne muilla autoilla ei pääse – ja myös sieltä pois. Alamäkihidastin toimii myös peruutettaessa ja nelivedon voit kytkeä päälle tai pois aina tarpeen mukaan. Tavaratilassa on hyvin tilaa niin koirille kuin harrastusvälineillekin ja moottorivaihtoehtoina 130 / 150 hv bensaturbo sekä 115 hv turbodiesel.

Duster-tarjoukset Duster-omistajien kokemuksiaTutustu Dusteriin tarkemminKysy lisää tai varaa koeajo lähimmältä Dacia-jälleenmyyjältä

Nyt erä Dustereita 0 % korolla – ei kuluja!*

Tarjoamme sinulle aina edullisten hintojemme lisäksi vielä rahoituksen 0 % todellisella vuosikorolla, eli ilman mitään kuluja ja jopa ilman käsirahaa. Rahoitussopimukseen sisältyy lisäksi mahdollisuus 6 kuukauden veloituksettomaan lyhennysvapaaseen, omavalintaisena aikana – Voit siis halutessasi vaikka siirtää lyhennysten aloittamista jopa 6 kk eteenpäin!

Tarjous koskee rajattua erää nopean toimituksen uusia Duster-autoja ja se on voimassa uusiin tilaus- ja kauppasopimuksiin, niin kauan kuin autoja riittää, kuitenkin enintään 31.7.2020 asti. Kysy ajankohtainen saatavuustilanne Dacia-jälleenmyyjältäsi.

*Kertaluoton rahoitusesimerkki: Dacia Duster TCe 100 4×2 Comfort, 16 999 €, käsiraha/vaihtoauto 2 000 €, velkaosuus 14 999 €, rahoitettava osuus yht. 14 999 €, sopimusaika 60 kk (max.), kuukausierä 249,98 €. Kuukausierä sisältää koron 0 %. Luottokustannukset yht. 0 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 14 999 €, luottohinta 16 999 € ja todellinen vuosikorko 0 %. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7 B, 00100 Helsinki.

Dacia SmartDrive Autovakuutus nyt vain 39 €/kk*

Dacia SmartDrive Autovakuutus on uudenlainen tapa hankkia autoon vakuutus, sillä auton ostaja ei itse ota vakuutusta vaan sopii, että auto liitetään maahantuojan vakuutuspalveluyhtiön ottamaan vakuutukseen. Tämä uudenlainen autovakuutuksen toteutustapa mahdollistaa sinulle autoilijana edulliset vakuutusmaksut ja kattavan vakuutusturvan, nykyisestä bonustilanteestasi riippumatta. Dacia SmartDrive Autovakuutus sisältää liikennevakuutuksen ja laajan kaskon.

Tutustumistarjouksena ja Dacian 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden vakuutusmaksut hintaan 39 €/kk*. Lisäksi tarjoamme Dacia SmartDrive Autovakuutukseen veloituksetta SmartDrive Maksuturvan, joka sisältää oikeuden 400 euron kuukausikorvaukseen esimerkiksi työttömyyden tai tapaturmaisen työkyvyttömyyden varalta**.

Lue lisää Dacia SmartDrive Autovakuutuksesta

*Tarjous on voimassa toistaiseksi yksityishenkilöille uuden henkilöauton hankinnan yhteydessä ensimmäisen 12 kk ajan, jonka jälkeen vakuutus jatkuu asiakkaan kanssa sovitun yksilöllisen hinnan mukaan. Asiakas voi vaihtaa SmartDrive-sopimuksen eri vakuutusyhtiön toimittamaan muuhun vakuutukseen ilman rajoituksia.

**Maksuturva-tarjous on voimassa toistaiseksi uuden henkilöauton hankinnan ja SmartDrive-vakuutuksen ottamisen yhteydessä yksityishenkilöille, jotka auton ostohetkellä ovat 18-60-vuotiaita.

Lue Duster-omistajien kokemuksia autoistaan:

Monet erä- ja metsästyshenkiset Duster-kuskit ovat jakaneet kokemuksiaan. Lue aitoja Duster-kokemuksia alta ja linkin takaa.

Lue Duster-omistajien aitoja kokemuksia