Uusi Duster Extreme –
oletko valmis seikkailuun?

Äärimmäinen ja rajoitettu erä

Duster Extreme on Dusterin kaikilla herkuilla varustettu uusi erikoismalli. Sen vakiovarusteluun kuuluu reilusti käytännöllisiä toimintoja: mm. automaatti-ilmastointi, MultiView-kamera, älyavainkortti ja Media Nav -multimediajärjestelmä, jossa on 8” kosketusnäyttö sekä Android Auto / Apple Carplay -älypuhelinpeilauksen tuki. Lisää särmää Duster Extremeen tuovat sen 17” mustat kevytmetallivanteet, Extreme-erikoisverhoilu (osittain keinonahkaa) oranssilla tikkauksella ja oranssit yksityiskohdat niin auton sisätiloissa kuin ulkopuolellakin. Tämä auto erottuu edukseen!

Duster Extreme on saatavilla vain nelivetoisena, 150 hv bensaturbolla varustettuna. Koriväreistä voit valita mieluisesi: Arizona oranssi -metalliväri tai kuvan Urban harmaa -erikoisväri.*

Extreme-erikoismallia on myynnissä rajattu erä. Toimitusaika on vain pari viikkoa, eli mitä nopeammin tilaat, sitä nopeammin voit saada oman Duster Extremesi ajoon!

Duster Extreme 4×4 alk. 26 499 € (sis. toimituskulut 600 €).

Jos ostat Duster Extremen rahoituksella, voit yksityisasiakkaana halutessasi hyödyntää Dacia-rahoitukseen sisältyvän 6 kuukauden mittaisen lyhennysvapaan jakson.

Voit valita hyödynnätkö lyhennysvapaan heti sopimuksen alussa tai vasta myöhemmin ja sen aikana maksat vain koron ja kulut (lyhennysvapaan saat kaikkiin uusiin Dacia-malleihin, kun rahoitusyhtiönä on DNB Auto Finance Oy).

Rahoitussopimus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7 B, 00100 Helsinki. Sopimusaika max. 60 kk.  

Lyhennysvapaata voidaan myöntää maksimissaan 6 kk sopimuksen voimassaoloaikana. Lyhennysvapaan voi ottaa myös heti alkuun. Lyhennysvapaa pidentää sopimuksen kokonaisluottoaikaa lyhennysvapaan verran. Lyhennysvapaan myöntämisen ehtona kesken sopimuskauden on se, että asiakas on maksanut sopimukseen kuuluvat maksuerät ajallaan eikä asiakkaan luottokelpoisuudessa ole tiedossa muita negatiivisia asioita. Lyhennysvapaan myöntämisestä kesken sopimuskauden peritään lisäpalveluhinnaston mukainen veloitus. Muutosmaksu on 30 €, jos lyhennysvapaan ottaa kesken luottoajan. Jos lyhennysvapaan ottaa heti alkuun, maksua ei peritä.

*Niin kauan kuin autoja riittää. Duster Extremejä saatavilla enää muutama yksittäinen kappale. Kysyy lisää saatavuustilanteesta lähimmältä Dacia-jälleenmyyjältä.

Oransseja yksityiskohtia

Oranssit yksityiskohdat näkyvät Extreme-erikoismallissa sekä sisä- että ulkopuolella, tuoden auton ilmeeseen särmää ja tyyliä.

Erikoisverhoilu

Extremen erikoisverhoilussa on tyyliä: Istuinten istuinosat ja selkänoja on kangasverhoiltu ja kyynärnojassa sekä istuinten ylä- ja etuosassa sekä sivuilla on oranssilla tikkauksella viimeisteltyä keinonahkaa.

Kevytmetallivanteet

Mustat 17" Tergan-kevytmetallivanteet täydentävät Duster Extreme -erikoismallin modernin ja rohkean muotoilun.

Äärimmäisen hyvä varustelutaso

Mukavuus

Maksimaalista mukavuutta automaattisella ilmastoinnilla, korkealla keskikonsolilla jossa käsinoja, kahdella USB-liittimellä ja handsfree-laitteella.

Multimediajärjestelmä

Media Nav -multimediajärjestelmä 8-tuumaisella kosketusnäytöllä, navigointijärjestelmä sekä älypuhelinpeilaus (Apple Carplay / Android Auto).

Peruutuskamera

Tiedosta ympäristöäsi paremmin vakiona tulevalla MultiView -peruutuskameralla, joka näyttää näkymät auton eteen, sivuille ja taakse. Lisäksi Duster Extremessä on katvealueen valvonta.

Värit ja vanteet

Värit

Vanteet

Urban-harmaa (erikoisväri)