Duster-mallisto kasvaa täysin uudella etuvetoisella automaattivaihteisella Dusterilla.

Dacian filosofian mukaisesti Duster tarjoaa reilusti vastinetta rahalle. Niin tekee myös tuleva, uudistettu Dacia Duster, joka on entistäkin näyttävämpi. Dusterin keulan ja perän muotoilu on uusittu kokonaan, Duster on varustettu LED-ajovaloin ja siinä on uudesta Dacia Sanderostakin tuttu uusi, Y-kirjaimen muotoinen valokuvio. Lisää uutta ilmettä Dusterille tuovat uusi oranssi metalliväri sekä uudet vanteet. Saataville tulee muun muassa odotettu automaattivaihteisto (150 hv bensiinimoottorilla varustettuihin etuvetoisiin versioihin).

Dusterin uusi automaattivaihteistolla varustettu etuvetoinen versio saapuu koeajettavaksi Suomen Dacia-jälleenmyyjille syksyllä ja uusi Duster-mallisto tulee näillä näkymin myyntiin syyskuun aikana. Liity postituslistallemme alta, niin saat sähköpostiisi tiedon, kun myynti alkaa.

Nykyinen Duster-mallisto on myynnissä vielä niin kauan kuin autoja riittää. Siihen voit tutustua klikkaamalla tästä.

Uusi etusäleikkö

LED-ajovalot ja uusi etusäleikkö tuovat Dusterille uutta ilmettä.

Isompi multimedianäyttö

Entistä suurempi kosketusnäyttö on saatavilla ylemmillä varustetasoilla.

Uudet valot ja vanteet

Uutta ilmettä antavat myös uudet takavalot sekä vanteet.

Jätä yhteystietosi niin lähetämme sinulle lisää tietoa uudesta mallistosta heti, kun se julkaistaan. Jos haluat, että Dacia-jälleenmyyjä ottaa sinuun yhteyttä kun uusi mallisto tulee myyntiin, täytäthän kaikki kentät. Varmistathan myös, että kirjoitat sähköpostiosoitteesi kenttään oikein.

Sähköpostiviestien lähettäjä on Dacia asiakaspalvelu. Jos et saa viestejämme, tarkistathan myös roskapostikansion. Huomaa kuitenkin, että ensimmäinen sähköpostiviesti lähetetään vasta kesän jälkeen.